Citrus Logo Image

Купуй нову GoPro в Цитрус і беру участь в конкурсі на 1 000 000 $!

3305 переглядів


 

Пристрої, які повністю змінюють уявлення про можливості камери! GoPro HERO 8 і GoPro MAX вже доступні для передзамовлення в Цитрусі!

 

GoPro HERO 8

HERO 8 Black переносить стабілізацію на новий рівень - HyperSmooth 2.0, який значно перевершує можливості HyperSmooth 1.0. Стабілізація нового покоління підтримує всі режими камери, має режим «Підвищення» і робить можливим вирівнювання горизонту в додатку.
 

Крім того, нова функція TimeWarp 2.0 дозволяє автоматично регулювати швидкість відео одним дотиком.
 

HERO 8 Black оснащена чотирма цифровими об'єктивами, що дозволяють легко вибрати кут огляду, а також забезпечують відмінну якість звуку з придушенням вітру, пропонують передналаштування і відрізняються полегшеною безрамковою конструкцією зі складними затискними кільцями.
 

Обтічний дизайн і безкаркасне кріплення з вбудованими відкидними монтажними пальцями означають, що камера стала більш кишеньковою і на 14% легше.
 

Безрамний дизайн робить заміну батарей і SD-карт ще швидшим.
 

Об'єктив камери став в 2 рази більш ударостійким, а для додаткового захисту доступні загартовані лінзи і захисні плівки.
 

Медіамодуль, модуль-екран і світловий модуль - це модульні аксесуари, за допомогою яких HERO8 Black отримує можливість записувати звук професійної якості, фронтальний дисплей і якісне освітлення. Модулі відкривають користувачам додаткові можливості і перетворюють HERO8 Black в справжній багатофункціональний інструмент.

 

GoPro MAX

GoPro MAX - це камера GoPro з двома об'єктивами і універсальними можливостями. Камеру MAX можна використовувати як водонепроникну камеру HERO з одним об'єктивом і максимальною стабілізацією, як камеру з двома об'єктивами для сферичної зйомки або камеру для відеоблогів нового рівня з вбудованим фронтальним дисплеєм і можливостями запису якісного звуку з 6 вбудованих мікрофонів.
 

Незалежно від того, як ви будете використовувати камеру MAX, вона забезпечить неперевершену стабілізацію відео завдяки MAX HyperSmooth.
 

Крім того, камера оснащена чотирма цифровими об'єктивами, в тому числі надшироким MAX SuperView з самим широким кутом огляду за всю історію GoPro.
 

До додаткових можливостей відносяться: склейка сферичних фото і відео, а також монтаж сферичних матеріалів по опорним кадрам в додатку GoPro App.
 

GoPro MAX не зрівняється з жодною іншою камерою в світі - вона ідеально підійде тим, хто постійно знаходиться в пошуках і прагне максимально розкрити свій творчий потенціал.

 

Конкурс на 1 000 000$ від GoPro

Другий рік поспіль GoPro дає користувачам шанс випробувати свою удачу в конкурсі на мільйон доларів і взяти участь в створення проморолика. Правила прості: візьміть HERO8 Black або MAX, зніміть необроблене відео і відправте його за адресою gopro.com/milliondollarchallenge. Найоригінальніші кліпи потраплять до фінального проморолику, а їх творці отримають свою частку від 1 000 000 $.
 

Подача заявок розпочалася 1 жовтня і завершиться 12 січня.