Citrus Logo Image

Купуй техніку, натхненну життям!

2850 переглядів
Відтепер весь асортимент якісної та доступної побутової техніки Haier можна буде знайти, обрати і придбати в одному спеціалізованому місці. Незабаром в двох найбільших містах України відкриваються бренд-магазини мережі Haier за такими адресами:

- м. Київ, вул. Хрещатик, 29 (магазин «Цитрус»);
- м. Одеса, пров. Віце-Адмірала Жукова, 17/19 (магазин «Цитрус»).

Обидві фірмові крамниці мають зручне розташування в історичному центрі і розміщуються всередині популярних магазинів електроніки «Цитрус». Це дає змогу кожному охочому легко дістатися до торговельної точки, наживо оглянути всю найактуальнішу модельну лінійку Haier та обрати оптимальний для себе варіант. Дізнатися подробиці щодо товару, а отже максимально ґрунтовно підійти до вибору допоможе команда фахових консультантів.

Увага, акція! На честь великого відкриття з 18 до 28 грудня діють супер ціни та подарунки при придбані продукції Haier. Поспішайте опинитися серед щасливчиків та підняти собі настрій перед святами!

Haier – знаний світовий лідер у галузі споживчої електроніки, що носить цей статус вже понад 10 років. За даними Euromonitor International 2019 року бренд Haier – №1 у світі серед виробників великої побутової техніки. До основних переваг бренда традиційно зараховують неперевершений стиль, унікальний дизайн, великий вибір та доступність для широкого кола споживачів. Слоган Haier: «Техніка, натхненна життям».

Продукція Haier продається у понад 160 країнах світу. На сьогодні виробник представляє понад 96 модельних рядів та 15000 моделей різноманітної техніки для дому: від LCD-телевізорів, мобільних пристроїв та ноутбуків до пральних та посудомийних машин, холодильників, кондиціонерів, водонагрівачів та дрібної побутової техніки: чайників, тостерів, соковижималок та блендерів. 
Офіційним дистриб’ютором техніки Haier є компанія АСБІС-Україна. З усіма питаннями щодо співпраці, характеристик товару, роботи фірмових магазинів тощо можна звертатися на електронну адресу [email protected].

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua 

Haier – китайська компанія, один із найбільших світових виробників побутової техніки. Створена 1984 року як завод із виробництва холодильників. За роки роботи компанія значно розширила асортимент продукції, представляючи на сьогодні понад 96 модельних рядів та 15000 моделей продукції: LCD-телевізори, плазмові панелі, мобільні телефони, ноутбуки, пральні машини, посудомийні машини, холодильники, мікрохвильові печі, кондиціонери тощо. Продукція під брендом Haier продається у понад 160 країнах.

Офіційний сайт виробника: www.haier.com 

 «Цитрус»

Сьогодні «Цитрус» – це провідний інтернет-магазин ctrs.com.ua і мережа із 62 магазинів, що працюють в унікальному для України форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспорту, пристроїв розумного будинку. «Цитрус» розвиває власну мережу авторизованих сервісних центрів і пунктів прокату електротранспорту, а також має декілька освітніх проектів ЦеХАБ і Цитрус Академія у флагманських магазинах мережі. 

Сайт компанії та інтернет магазину:  www.ctrs.com.ua