Citrus Logo Image

Попередні замовлення на інноваційний смартфон Meizu 16th поставили неймовірний рекорд

3044 перегляди


 

Продажі чудового, смартфона, що нищить ринок, Meizu 16th стартували в Україні 29 вересня. Китайські користувачі вже оцінили бездоганний дизайн смартфона, відмінну ергономіку, приголомшливу швидкість роботи, чудову камеру і геймерські можливості смартфона.

 

 

Бездоганний дизайн і відмінна ергономіка

Скляний корпус з міцною металевою основою і величезний екран з тонкими рамками справляє враження навіть на досвідченого споживача. Співвідношення сторін екрану 18:9 зберігає зручність у використанні, не дивлячись на діагональ в 6 дюймів (15.2 сантиметра). Покупці зможуть оцінити ефектний варіант кольору корпусу з трендовим синім градієнтом.

 

 

Приголомшлива швидкість роботи

Процесор Qualcomm Snapdragon 845 забезпечує неперевершену продуктивність, яка дорівнює флагманським моделям цього року інших виробників. Значні ресурси пам'яті - 64 і 128 гігабайт з 6 гігабайтами оперативної пам'яті гарантують плавну роботу інтерфейсу незалежно від кількості запущених додатків.

 

 

Чудова камера

Подвійна камера з оптичною стабілізацією зображення використовує топові матриці Sony IMX380 і IMX350. Широка діафрагма f / 1.8 пропускає більше світла і дозволяє Meizu 16th робити фантастичні знімки в будь-яких умовах освітлення.

 

 

Інновації

Meizu 16th - перший смартфон на українському ринку з системою розпізнавання відбитку пальця з датчиком під поверхнею дисплея.

«Смартфон Meizu 16th найкраще відповідає очікуванням і гаманцям українських покупців, роблячи передові технології доступнішими», - говорить Юлія Дробишева, директор з PR в мережі магазинів Цитрус. - «Сучасний споживач хоче отримувати інновації в той самий момент, коли він про них дізнається, а не через місяці або навіть роки. Цитрус першим почав продаж чудового смартфона з безрамковий дисплеєм і датчиком відбитків пальців, вбудованим в екран. Рекордний показник попередніх замовлень Meizu 16th підтверджує, що ринок із захопленням прийняв цю модель. Ми прогнозуємо зростання обсягу продажів Meizu після виходу моделі Meizu 16th на 30-50%».

З 29 вересня смартфон Meizu 16th можна купити за ціною 13 999 гривень за версію з 64-гігабайтним накопичувачем і 15 999 гривень - з 128 гігабайтами вбудованої пам'яті.