Citrus Logo Image

Презентація нової лінійки KIVI

5607 переглядів



В Києві презентували нову лінійку телевізорів українського бренду KIVI. Компанія розповіла про історію свого становлення і поділилася планами на майбутнє.

Нові Smart TV KIVI оснащені операційною системою Android 7 TV. Графічний інтерфейс KIVI VISION - власна розробка компанії, що забезпечує неймовірно швидку і плавну роботу системи. Апаратна частина KIVI поліпшена: 4-х ядерний процесор (Cortex A53), 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам'яті, підтримка Bluetooth 4.0 і WiFi 5G (ac). Крім усього іншого розробники додали Функцію Голосових команд і такі «фішки», як 4K Upscaling, TimeShift та ін.

Гордість розробників KIVI - власний додаток для мобільних пристроїв KIVI Remote, що дозволяє керувати телевізором з телефону або планшету. Функціонал програми було розширено і тепер можна передавати фото і відео на телевізор прямо з улюбленого гаджета. Так само в додатку реалізована функція голосового введення і пульта-вказівки.

Ретельно розробивши «начинку» телевізорів, KIVI не забули і про дизайн пристроїв. Особливими якостями нового solution стала декорована задня кришка, тонкі ніжки з металу і витончені рамки. Ну а преміум-серія набула унікального «безрамкового» дизайну.



Компанія KIVI вирішила не обмежуватися випуском нової лінійки. Тож повністю модернізувала айдентику бренду - тепер у KIVI новий динамічний логотип, а також змінилися корпоративні кольори:  



Розробники KIVI презентували власний додаток для перегляду ТБ через інтернет: доступно понад 170 ТВ каналів (включаючи HD) з можливістю поставити на паузу прямий телеефір, а потім продовжити перегляд з того ж місця. Додаток також оснащено технологією CatchUP - тепер телевізійні передачі можна переглядати протягом 7-14 днів після їх виходу в телевізійний ефір. Запуск сервісу планується вже в жовтні 2018.

Оновлений додаток KIVI TV набув сучасного швидкого інтерфейсу і повну інтеграцію з оболонкою KIVI VISION (пошук і перехід до каналів, а також телепередачам безпосередньо з KIVI Vision, розумна система рекомендацій, можливість автоматичного запуску програми при старті ТВ)  

В магазинах Цитрус придбати нові моделі телевізорів KIVI можна у вересні 2018 року.