Citrus Logo Image

Прийшов, вибрав, поміняв. Кардинальне перезавантаження Цитрус обміну

4052 перегляди




Отже, він повертається! Ми перезавантажили програму Цитрус Обмін. Це одна з кращих послуг, яку тільки може запропонувати компанія з продажу гаджетів. Тобі більше не доведеться думати про те, як позбавиться від старенького телефону. Та, що там телефон! Тепер ти зможеш робити обмін не лише телефон до телефону, а й ноутбук, планшет, смарт-годинник до чого завгодно. Як тобі ракіровочка !? Прийшов, вибрав, поміняв і ти - переможець. Все, що тобі потрібно знати.

Оцінка твого пристрою більше не залежить від суб'єктивної думки оцінювача
Завдяки запуску нового калькулятора і зміненого процесу тестування пристроїв, оцінка товару прозора на 100%.

Можливість здавати від 1 до нескінченності пристроїв для одного обміну
Якщо ти щасливий володар кількох БВ пристроїв, принось усі, і їх сумарна вартість послужить відмінною знижкою для придбання новинки. Миттєва знижка може досягати 90%!

Перший внесок для розстрочення
Ти не помилився. Сума від оцінки БВ гаджета може стати не тільки знижкою при покупці, але і послужити першим внеском при оформленні розстрочки.

Кращі пропозиції щодо цін викупу, за пристрої з пошкодженим дисплеєм і корпусом
Твій смартфон, що невдало приземлився, з битим дисплеєм теж може взяти участь в Цитрус Обміні. Причому, тобі набагато вигідніше буде здати несправний девайс, ніж ремонтувати - завдяки власній мережі сервісних центрів Цитруса, ми даємо за такий гаджет максимальну високу ціну.

Компанія Цитрус гарантує 100% безпеку угоди
За програмою Цитрус Обмін можна здавати
: смартфони, мобільні телефони, планшети, смарт годинники, ноутбуки. При цьому поміняти їх можна на знижку на будь-які товари, які продаються онлайн і в мережі магазинів Цитрус.