Citrus Logo Image

realme святкує: 50 мільйонів продажів та звання “найбільш швидкозростаючого бренду смартфонів” у світі.

2930 переглядів


realme - компанія із найшвидшим у світі ростом серед брендів смартфонів
30 жовтня 2020 р. видання  Counterpoint Research назвало китайського виробника смартфонів та AI-ґаджетів realme компанією з найшвидшим у світі ростом серед брендів смартфонів. За 3-й квартал 2020 року realme вдалося сягнути позначки у 50 мільйонів продажів. Завдяки акумуляції енергії молоді, яка є основою фанатів і покупців realme, компанія перевершила світових конкурентів і досягнула показника у 50 мільйонів продажів всього за 9 кварталів.
Окрім цього, realme вдалося сягнути рекордного рівня квартальних продажів у 14.8 мільйонів. А з результатом у 132% приросту QoQ у 3-му кварталі компанія перевершила всі очікування аналітиків. 

 Згідно з матеріалами Counterpoint, темпи росту обсягу поставок realme показують “найшвидший стрибок в рості серед основних світових виробників".
Компанія realme сягнула позначки у 50 мільйонів продажів завдяки тому, що користується успіхом серед молоді усього світу. Бренду вдалося завоювати увагу юних користувачів у різних країнах і культурах. “realme вдалося стати одним із топ-5, навіть топ-3 брендів на ключових світових ринках, включно з Індією, Індонезією, Бангладешем, Філіпінами й іншими країнами Південної Азії”, стверджує аналітик видання Counterpoint Кумар Абхілаш. 

Компанія realme вже зарекомендувала себе на ринку як бренд, що пропонує технології найвищого рівня, оформлені в трендовому дизайні за доступну ціну. Як прокоментував аналітик Кумар Абхілаш, “Завдяки створенню доступних продуктів преміум-класу, а також безперешкодному цифровому шопінгу та підтримці користувачів в різних країнах, компанія realme стала найбільш стійким брендом під час та після пандемії”. Бездоганний імідж realme та висока репутація продуктів, що задають тренди, сприяли формуванню довіри споживачів та їхній обізнаності про бренд.

"Філософія realme полягає в тому, щоб наважитися стрибнути на перший план інновацій, дизайну та ціни. Ми хочемо, аби молоді люди могли ідентифікувати себе з нашим продуктом", - ділиться Скай Лі, генеральний директор realme. Попри те, що компанія realme існує всього 2 роки, вона вже встигла виграти 5 провідних міжнародних нагород за дизайн та співпрацювала з відомими дизайнерами світового рівня в межах Realme Design Studio. Компанія також відома інноваціями в технологіях, адже однією з перших використала процесор Snapdragon 865 / 765G та представила 64-мегапіксельну камеру на телефоні. 
Міжнародна команда realme та ДНК компанії дозволяють бренду рости дуже швидко. Як і ядро її цільової аудиторії, компанія realme не боїться завойовувати нове і вже зуміла розширитися до 61 ринку у всьому світі. Всього за 2 роки існування бренд увійшов до топ-5 брендів на понад 13 світових ринках і посідає 7 місце у світовому рейтингу. 

Дані офіційно надані компанією realme
Окрім телефонів, бренд realme пропонує користувачам різноманітні продукти AI of Things (AIoT), як наприклад розумні ґаджети у сферах аудіо-, відео-техніки, а також лайфстайл-продукти, які органічно стають частиною діджиталізованого життя молоді. В Індії компанія realme продала більше 1 мільйона індивідуальних аудіопристроїв, досягнувши першого місця за часткою ринку у 2-му кварталі 2020 року. На сьогодні realme випустила понад 50 продуктів AIoT у 2020 році, плануючи подвоїти їх кількість у 2021 році. Завдяки технологіям realme молоді люди можуть наважитися стрибнути в майбутнє, яке забезпечить їм життя на повну.

Про realme
realme - технологічний бренд, який спеціалізується на виробництві смартфонів і розумних пристроїв, що змінюють прийняті стандарти. Компанія створює смартфони і розумні пристрої з високою продуктивністю і стильним дизайном враховуючи особливості ціноутворення на різних ринках.
На початку 2020 року realme анонсували нову стратегію по двох напрямках: смартфони + AIoT-продукти (штучний інтелект та інтернет речей).
realme є 7-м провідним брендом смартфонів у світі і був визнаний одним із основних брендів смартфонів згідно зі статистикою Counterpoint щодо глобальних поставок у 3-му кварталі 2020 року. У 2019 році глобальні поставки смартфонів realme досягли 25 мільйонів із річним рівнем росту 808%.
Будучи компанією із найшвидшим у світі ростом серед брендів смартфонів, realme вийшов на 61 ринок у всьому світі, включаючи Китай, Південно-Східну Азію, Південну Азію, Європу, Росію, Австралію, Близький Схід, Африку з глобальною базою користувачів у понад 50 мільйонів.