Citrus Logo Image

Realme увірвався на український ринок

2992 перегляди




 

Від творців ринку китайських смартфонів і чорної п'ятниці. Від першовідкривачів Meizu і Xiаomi, компанія Цитрус представляє новий революційний молодіжний бренд, який відрізняється продуктивністю, стильним дизайном, неймовірною якістю збірки за супер доступною ціною - Realme. Місія бренду дати можливість більшій кількості молоді насолоджуватися щасливим життям, разом з красою технологій.



 

Заснований в травні 2018 року Realme стрімко увірвався на світові ринки і вже за перші 4 місяці придбав понад мільйон користувачів. І зараз популярність бренду безупинно зростає - в жовтні 2019 року кількість прихильників Realme становило понад 25 мільйонів. Народжений бути переможцем - продукція Realme завоювала визнання за високу продуктивність в поєднанні з молодіжним стилем. Вік співробітників компанії в середньому не перевищує 30 років, що дозволило Realme придбати особливу популярність саме у молоді.



 

Увійшовши в ТОП 7 світових брендів смартфонів, Realme отримав нагороду як найдинамічніший бренд і статус вбивці Xiаomi, здатний обігнати його по продажам вже в найближчому майбутньому. Realme створив справжній фурор в Індії, продавши 1 мільйон телефонів протягом 3 днів, а так же побив рекорд продажів Південно-Східної Азії ставши брендом №1 на ресурсі Lazada. А 30 грудня 2019 року, Realme увійшов в топ 5 брендів в Іспанії.

 

В даний час Realme вийшов на ринки понад 20 країн, таких як Китай, Іспанія, Італія, Франція, Англія, Індія, Росія, Індонезія, В'єтнам, Таїланд, Малайзія, Пакистан, Єгипет та ін. Продуктова лінійка компанії включає: смартфони, навушники, фітнес-трекери, технічні та естетичні аксесуари, класний мерч. В цьому році компанія вже оголосила про те, що працює над створенням телевізорів і смарт-годинників, так що хто знає на скільки розшириться їх асортимент до кінця року.

 

В Україні буде представлений весь асортиментний діапазон бренду. Офіційна презентація бренду і старт продажів відбудеться 4 березня 2020 року.