Citrus Logo Image

Революційний смартфон Meizu 16th вже доступний для попереднього замовлення

4069 переглядів



8 серпня в Пекіні (Китай) пройшла презентація новинок від компанії Meizu, на якій були представлені два флагманських смартфона: Meizu 16th і Meizu 16th Plus. Початок продажу Meizu 16th в Україні очікується у вересні, а  попереднє замовлення доступне вже зараз у мережі магазинів Цитрус за ціною 12 999 грн за версію  64 ГБ пам'яті і 14 999 грн - за 128 ГБ.
Новинка Meizu повністю змінить уявлення про вартість флагманських пристроїв. Це найтонший і найлегший флагман 2018 року! Поєднує оригінальний дизайн і передові технології, роблячи їх доступними для українських покупців. Meizu 16th перший з Android-смартфонів на українському ринку, що отримав сканер відбитків пальців, вмонтований у дисплей.

Meizu 16th: бездоганний дизайн і абсолютна симетрія у склі та металі
Великий шестидюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD + (1080х2160) зі щільністю пікселів в 402 ppi займає 91.18% площі передньої панелі. Він обрамлений в надтонкі рамки, що надає ідеальну ергономіку пристрою і доповнює бездоганний дизайн. Незважаючи на розміри, прогресивне співвідношення сторін 18: 9 робить його зручним у щоденному використанні. А завдяки скляному корпусу і металевій рамці, смартфон не хочеться випускати з рук.

По-справжньому передові технології
Meizu 16th має процесор Qualcomm Snapdragon 845, який є на сьогодні найпродуктивним рішенням на ринку і галузевим стандартом для флагманських моделей 2018 року. Пристрій має 6/8 ГБ оперативної пам'яті і накопичувач ємністю 64/128 ГБ. У поєднанні з передовою системою рідинного охолодження, Meizu 16th є бажаним  пристроєм для мобільного гейминга.
Meizu 16th використовує сучасну подвійну камеру зі штучним інтелектом і оптичною стабілізацією відео. Камера має величезну матрицю Sony IMX380, що дозволяє робити високоякісні знімки навіть в умовах низького освітлення. Вишенькою на торті стане приголомшливий стереозвук, що з головою занурить користувача у світ мультимедіа і мобільних ігор.

Інновації на ділі, а не на словах
Інноваційний сканер відбитку пальців, вмонтований в екран, відкриває нові горизонти для досвіду користувача, не займаючи додаткового місця на корпусі пристрою. Швидкість спрацювання сканера - 0.25 сек. Також смартфон підтримує технологію швидкої зарядки mCharge, що дозволяє всього за півгодини зарядити батарею до 67%.
«Смартфон Meizu 16th - це не просто черговий флагманський смартфон, а справжній прорив на ринку», - коментує анонс Meizu 16th Юлія Дробишева, PR- директор мережі магазинів Цитрус, - «він докорінно змінює наше уявлення про вартість телефонів, які поєднують у собі інновації та унікальний дизайн. Цитрус є представником і ключовим партнером Meizu в Україні, тому ми з гордістю представляємо українцям цю новинку, з якою вони зможуть познайомитися одними з перших покупців у світі».