Citrus Logo Image

Революційний «вбивця флагманів» - смартфон OnePlus 7 доступний для попередньго замовлення в Україні

2801 перегляд


Очікуваний піонерами технологій неперевершений смартфон OnePlus 7 з фантастичним дис-плеєм вже можна замовити в Цитрусі зі знижкою.

 

Бренд OnePlus займає особливе місце в серцях шанувальників передових технологій завдяки кращому балансу технічних можливостей і розумної ціни. Завдяки цьому прем'єра кожної нової моделі OnePlus привертає до себе увагу і стає подією року. Смартфон OnePlus 7 Pro буде відрізнятися передовим зігнутим OLED-дисплеєм з дуже тонкими рамками і відсутністю вирізів під фронтальну камеру, яка буде встановлена в спеціальному висувному механізмі з мікро-двигуном. Всі, хто зробить попереднє замовлення на новий смартфон в Цитрусі, отримає знижку в 1 000 гривень при покупці. Першим покупцям смартфони будуть доставлені в другій половині червня.

 

OnePlus 7 Pro: найважливіше

OnePlus 7 Pro має інноваційний 6.67-дюймовий дисплей з частотою оновлення кадрів 90 Гц, що створює неймовірно чітку картинку під час перегляду відео та ігор. Головною технологіч-ною особливістю новинки є її повністю безрамковий дисплей, що займає більше 93% площі передньої панелі. Датчик відбитків пальців розміщений під поверхнею дисплея, а всередині корпусу вмонтовано унікальний висувний механізм фронтальної камери з захистом від падіння телефону (в цьому випадку камера автоматично ховається). OnePlus 7 Pro. Основна камера складається з трьох модулів: 48 МП з приголомшливий світлосилою f / 1.6 і надійної оптичною стабілізацією, прецизійним телеоб'єктивом на 8 МП з 3-кратним оптичним зумом і шикарним ширококутним об'єктивом на 16 МП з кутом огляду 117 градусів. Новинка буде виділятися се-ред конкурентів надшвидкісним зарядом потужністю 30 ват - при підключенні телефону заряд акумулятора буде рости прямо на очах.

 

Оформити попереднє замовлення на OnePlus 7 Pro можна на сайті Цитрус:

Ціна від 21 999 грн



OnePlus 7: найважливіше

Від старшої моделі OnePlus 7 відрізняється трохи меншим зігнутим дисплеєм з діагоналлю 6.2 дюйма. У неї подвійна основна камера з 48-мегапіксельним модулем, а фронтальна розміще-на в невеликому каплевидному вирізі на екрані. Корпус обох новинок використовує алюмінієву рамку і ефектне скляне покриття на задній панелі, що додає міцності. Смартфон підтримує швидку зарядку і використовує передове захисне покриття дисплея Gorilla Glass 6 покоління. У OnePlus 7 встановлені 6 ГБ оперативної пам'яті, енергоефективний процесор Snapdragon 855 з рекордною продуктивністю. Працює смартфон під управлінням найсвіжішої версії Android 9.0 (Pie), відкриваючи користувачам найпередовші можливості найбільш затребуваною мобільної операційної системи на ринку.

 

Оформити попереднє замовлення на OnePlus 7 можна на сайті Цитрус:

Ціна від 16 999 грн.