Citrus Logo Image

Samsung відповів на виклик китайських виробників смартфонів нової А-серією

2475 переглядів


 

У минулому році Samsung почав поступатися позиціями амбітним китайським виробникам смартфонів, але досить швидко реабілітувався, відреагувавши на вимоги ринку. Результатом стала абсолютно нова серія смартфонів Galaxy А, яка, завдяки своїм характеристикам, має відновити статус лідера компанії Samsung на ринку смартфонів в Україні.

 

Цієї весни в Цитрусі можна буде придбати все новинки Galaxy A-серії, а поки зустрічайте першу з них: Galaxy A30.

 

Модель Samsung Galaxy А30 отримала кращий за технологією Super Amoled екран з живою і барвистою картинкою. Дисплей смартфона забезпечує чудову якість і реалістичність зображення, а також можливість комфортно працювати як в темряві, так і при яскравому денному світлі. Важливо відзначити, що це єдиний смартфон в даному ціновому сегменті з Super Amoled екраном.

 

Трендовий безрамковий дисплей на 6,4 дюйма має елегантний U-подібний виріз для камери.

 

Модель Galaxy A30 отримала подвійну основну камеру з модулями 16 і 5 МП, а також 16-мегапіксельну фронтальну камеру для незабутніх селфі. Камера Galaxy A30 розпізнає об'єкт і оптимізує його за допомогою штучного інтелекту на основі 19 різних сюжетів, налаштовуючи насиченість, баланс білого і яскравість. Все що потрібно, щоб відобразити світ у самих соковитих кольорах і динамічних рухах.

 

Автономність телефонів - ще один пункт, за яким Samsung повинен був відстрілятися від нападок конкурентів. Як результат - в новому смартфоні акумулятор на 4000 мАг з технологією швидкої зарядки, що забезпечує роботу пристрою до 48 годин без підзарядки!

 

Galaxy A30 вже доступний для покупки Цитрусі.

 

У комплектації 3/32 Гб його вартість складе 6499 грн.

 

Скоро в продаж надійде і Samsung Galaxy A50. Ця модель оснащена трьома камерами - надширококутною камерою з кутом огляду 123 градуси - таким, як у людського ока, 25-мегапіксельною камерою (F1.7) для яскравих і чітких фотографій в будь-який час дня, а також 5-мегапіксельною камерою для регулювання глибини різкості. Також в цьому смартфоні ти знайдеш ще 2 відмінні риси, які надають йому нотку преміальності: вбудований в екран сканер відбитка пальця і більш потужний процесор Samsung Exynos 9610.

 

Samsung Galaxy А50 надійде в продаж в комплектації 4/64 і 6/128 Гб. Стартова ціна - 8499 грн.

 

Якщо тобі сподобалася ця модель, оформи передзамовлення в Цитрусі і стань першим, хто його отримає.

 

У Цитрусі ти завжди отримаєш більше! Купуй новинку Samsung Galaxy A30 і отримай плюшки від Цитруса в розмірі 300 грн. за модель А30 і 500 грн. за модель А50. А скориставшись послугою «Цитрус Обмін», можна заощадити до 90% від вартості нового смартфона.