Citrus Logo Image

Телевізори Sony Master Series AF9 - новий етап у досягненні найкращої якості

3854 перегляди

   
 
 


 

Компанія Sony оголосила про випуск нового телевізора. Ультрасучасні Sony AF9 нової лінійки MASTER Series говорять про важливий етап у досягненні найкращої якості зображення в домашніх умовах.

 

Sony AF9 завдяки запатентованим технологіям та рішенням, а також процесору нового покоління X1 ™ Ultimate, демонструє неперевершену якість та надійність.


Інновації в телезображень, звуці і дизайні.

Флагманський телевізор AF9 має підсилювач піксельного контрасту Pixel Contrast Booster - це оригінальний контролер для OLED-панелів, що максимально розширює динамічний діапазон, збільшуючи площу передачі кольору при високій яскравості. Завдяки цьому зображення поліпшується, стає видно всі текстури і деталі. Мінімалістичний дизайн: екран являє собою цілісну панель, яку підтримує лише задня стійка.

 

Модель телевізора AF9 має кращу в лінійці якість звуку, яка забезпечується завдяки новій технології Acoustic Surface Audio + ™. Технологія Acoustic Surface ™ була вперше представлена в минулому році у лінійці моделей A1, за якою послідував випуск моделі AF8 у цьому році. 

 

Серед поліпшень системи Acoustic Surface Audio + ™ - додатковий силовий привід у центрі екрану, а також додатковий канал низьких частот, завдяки чому система передачі звуку стає 3.2-канальної. 

 

Додатковий силовий привід грає роль центрального динаміка, захованого за акустично прозорим екраном, аналогічним тим, що використовуються в кінотеатрах. З трьома силовими приводами і двома сабвуферами, спрямованими в різні боки, модель AF9 створює насичене звукове поле, яке значно покращує сприйняття. До того ж AF9 має режим центрального динаміка TV Center Speaker Mode, який дозволяє використовувати систему Acoustic Surface Audio + ™ як центральний динамік системи домашнього кінотеатру.

 

Передзамовлення можна оформити за посиланням:


Sony 65" 4K Smart TV (KD65AF9BR2)  >>>