Citrus Logo Image

ТОП-5 фішок нового Samsung Galaxy S10

3703 перегляди

 

Цитрус відкрив передзамовлення на нову лінійку флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10. Перші покупці зможуть отримати новинки за ціною від 24 999 грн вже на початку березня.

 

Очікувані ціни і терміни початку продажу:

 

Нова лінійка представлена трьома моделями:

 

Samsung Galaxy S10e - ціна від 24999 грн.
Samsung Galaxy S10 - ціна від 29999 грн.
Samsung Galaxy S10 + - ціна від 32999 грн.

 

Оформити попереднє замовлення смартфону Samsung Galaxy S10 можна до 07.03.2019 на сайті Цитруса.

 

Всі покупці, що оформили попереднє замовлення, отримають разом з телефоном бездротові навушники Galaxy Buds.

 

Також ви можете скористатися програмою Цитрус Обмін і отримати новий пристрій, заощадивши за рахунок старого гаджета.

 

Особливості Samsung Galaxy S10

 

Power Share

 

Samsung Galaxy S10 виступає в ролі портативного акумулятора і може заряджати інші сумісні пристрої бездротовим способом. Для цього достатньо просто прикласти пристрій, який потрібно зарядити, до задньої панелі телефону.

 

Підекранний дактилоскопічний сенсор

 

Вбудований в екран ультразвуковий сканер відбитка пальця підтримує 3D для додаткового захисту і розпізнавання навіть мокрих пальців. Точність і швидкість роботи дактилоскопічного сенсору перевершує більш поширені зараз оптичні моделі.

 

Камера

 

Galaxy S10 оснащений потрійний професійною камерою, яка забезпечує найширший кут зйомки, чіткість і яскравість зображень. Фронтальна камера смартфона Samsung Galaxy S10 отримала оптичну стабілізацію і може знімати відео 4K.

 

Ступінь захисту

 

Смартфон захищений за стандартом Water and Dust Resistance IP68, що забезпечує високий рівень захисту від проникнення дрібних частинок і рідини.

 

Оновлений інтерфейс

 

Оновлений інтерфейс від Samsung One UI став ще швидше, простіше і зручніше. One UI працює на базі Android 9 Pie, що дарує користувачу абсолютно новий досвід. Система оптимізована і доопрацьована настільки, що смартфоном без проблем можна управляти навіть однією рукою.