Citrus Logo Image

У «ЦИТРУС» нова комунікаційна платформа

3807 переглядів


 

Рітейлер запустив нову комунікаційну платформу і почав в серпні першу рекламну кампанію - Більшоголіки!

Отримуй більше з Цитрус - нове ключове повідомлення бренду, яке відображає новий стиль комунікації бізнесу з клієнтами, новий споживчий досвід, який мережа створює для всіх своїх клієнтів.

 

Платформа «Цитрус» - це:

БІЛЬШЕ КОМФОРТУ

Спілкуйтеся з найкрутішими експертами в наших магазинах, соціальних мережах і по гарячій лінії. Сертифіковані світовими брендами консультанти розкажуть більше, ніж ви можете очікувати від продавців.

Наша власна служба доставки - експерти принесуть вашу покупку, допоможуть її правильно підключити, налаштувати і користуватися.

Приходьте в наші зони релаксу для покупців і випийте з нами смачну каву, дізнайтеся все про нові гаджети, послуги та сервіси. Спробуйте все на смак - вам сподобається.

Пориньте тут же в світ віртуальної і доповненої реальності, потрапте в новий вимір і розвивайте креативне мислення.

Прокачуйте свої гаджети і користуйтеся послугами нашої післяпродажної підтримки клієнтів.

У прокачуванні допоможуть наші найкращі на ринку фахівці, які пройшли акредитацію таких брендів як Apple, JBL, Samsung і Huawei та інших брендів лідерів.

Зона комфорту - тут налаштування, повний захист і страховка ваших гаджетів від неприємностей. З нами безпечно!

 

БІЛЬШЕ НОВИХ ЗНАНЬ

ЦЕ Академія - частина екосистеми Цитрус, занурившись в яку ви зможете стати крутим мобільним фотографом, зіркою Instagram, успішним відеоблогером, або творцем божевільних роботів.

ЦЕ Хаб - це безперервний марафон найактуальніших і яскравих майстер-класів та лекторів. Ви дізнаєтеся все про екосистеми Apple і Googlе. Ми розповімо, як зростити свій бізнес за допомогою digital інструментів.

ЦЕ Гаджетаріум - огляди на гаджети і не тільки. Наші експерти та оглядачі діляться своїми враженнями про нові гаджети, що надійшли у продаж. А також в режимі реального часу перекладають і показують світові прем'єри.

 

БІЛЬШЕ ЯСКРАВИХ ЕМОЦІЙ

ЦЕ Драйв - катайтеся на всьому! Гіроборд, гіроскутер, мінібайк або моноколесо, - ми будемо тільки раді! З вас бажання - з нас адреналін. Ми підсадили всю країну на електроколеса. Тепер справа за вами в наших зонах тест-драйву Це Драйв.

ЦЕ Тревел - подорожуйте і отримуйте більше нового досвіду, а головне - емоцій. На нашому сайті ви знайдете путівки на будь-який смак від продавця, якому ви можете довіряти.

ЦЕ Геймінг - все про ігри, турніри та геймерів на консолях і персональному комп'ютері.

 

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ГАДЖЕТІВ

Гаджети на будь-який смак: смартфони, ноутбуки, телевізори, електротранспорт, фітнес і здоров'я, колонки і навушники, смарт годинник, фото і відео.

Ми подумали за вас і прибрали все зайве. Вам залишається зробити вибір на користь кращого серед кращого.

 

БІЛЬШЕ СОЛОДЕНЬКИХ ПЛЮШОК

Найяскравіша на ринку програма лояльності Цитрус Плюшки, кешбек до 4%, бонуси і купони. Найбільш вигідні умови розстрочки і кредитування.

Ну і постійні промо для любителів максимально вигідних пропозицій.

 

ВАСИЛЬ СЕВЕРЕНЧУК, КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР МЕРЕЖІ «ЦИТРУС»

ПРО РЕКЛАМНОЙ КАМПАНІЇ «БОЛЬШЕГОЛІКІ»:

Серцем рекламної кампанії є сайт, який в доступній формі доводить - з Цитрус ти отримуєш більше, а основним комунікаційним інструментом стала серія роликів про Більшоголіки.

 

Наша серія коротких відео це:

- 8 роликів

- більше 10 топових блогерів - Київстонер, Ліза Василенко, Даня Вегас, Мурафа, Руслан Кузнєцов, KAEF і інші

-  більше 5 000 000 їх підписників та фанів

- 2 знімальних дні та 40 годин роботи команди з 30 осіб

 

- Хто такі Більшоголіки?

Більшоголіки це люди, які беруть від життя по максимуму. Слово «досить» - це невідомий для них термін. Для більшоголіка вибір ніколи не буде максимальним, сервіс приголомшливим і комфорт у достатку. Саме для таких людей, наших кращих клієнтів, і працює Цитрус. Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому, ми в стані перманентного розвитку і ми постійно хочемо давати більше: більше сервісу, більше емоцій, більше плюшок і більше можливостей для наших клієнтів.

 

- Чому обрали саме цих блогерів?

Вони класні. Досить? :) У кожного в середньому 600 000 підписників в Instagram. Разом у них майже 5 000 000 фоловерів.

 

Ми любимо робити так, як конкуренти ще не робили. Це вихід за рамки на нашому ринку. Ми зібрали 10 впливових, різних, суперечливих, яскравих особистостей і посадили за один стіл. Кожен знайде собі «героя» за смаком.

 

Нова платформа і перша серія роликів кампанії Більшоголіки і ще більше - за посиланням: https://www.ctrs.com.ua/bilsheholyky/