Citrus Logo Image

Українці вночі вишикувалися в черзі за новим iPhone 11

5598 переглядів


 

Старт продажів офіційних iPhone 11 в трьох магазинах Цитрус стартував в ніч на 11 жовтня. Щоб першими побачити новинки і отримати можливість купити їх за спеціальними умовами, жителі Одеси, Києва і Дніпра вишикувалися в черги!

 

Шанувальників легендарного бренду не зупинив ні пізній час, ні необхідність рано вставати наступного дня на роботу, ні величезні черги. Ну а ті, хто не зважився виходити в ніч за новеньким iPhone 11, вже з ранку штурмували магазини. Швидкість продажу нових моделей в Цитрусі вранці 11 жовтня склала один iPhone в хвилину. І це в робочий день!

 

Аналіз попередніх замовлень в Цитрусі показав, що найбільший інтерес викликала модель iPhone 11. На неї прийшлося 50% попередніх замовлень. Лідерство iPhone 11 визначено, в першу чергу, співвідношенням «ціна-якість». Смартфон з діагоналлю екрана 6.1 дюйма оснащений камерою з двома об'єктивами, знімає відео з роздільною здатністю 4К на швидкості до 60 кадрів в секунду і йому не страшні розлиті чай, кава або кола.

 

Найпопулярнішим кольором iPhone 11 став чорний - 40% замовлень. Друге місце зайняв зелений колір. За ним уже йдуть фіолетовий, червоний, білий і жовтий iPhone 11.

 

Друге місце за попереднім замовленням розділили моделі iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max - по 25%.

 

Найбільш затребуваний колір iPhone 11 Pro Max - Space Gray. Об’єм пам'яті - 512 гігабайт.

 

А ось модель iPhone 11 Pro зацікавила покупців незвичайним новим кольором - Midnight Green.

 

Звичні забарвлення Silver, Space Gray, Gold відійшли на другий план, поступившись місцем насиченому темно-зеленому, який стає новим хітом серед фанатів Apple.

 

До 14 жовтня в Цитрусі діє спеціальна пропозиція на новинки. Купити моделі iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max можна з ексклюзивною знижкою 2000 гривень! Але це ще не все! Перші покупці отримають кешбек 10% від суми покупки!

 

Спеціальна пропозиція від Цитруса діє до 14 жовтня і на нові моделі iPad і Apple Watch. Миттєва знижка 1000 грн і можливість придбати новинки в розстрочку до 25 платежів!