Citrus Logo Image

Тепер не треба їхати на Привоз! У центрі Одеси відкрився перший та єдиний магазин великої побутової техніки

2288 переглядів

 

Поспішаємо порадувати чудовою новиною! Тепер вам не доведеться чути на свою адресу фрази з Привозу. Наприклад, “Ну так ви купуватимете, чи мені забути вас назавжди?”. Придбати велику побутову техніку відтепер можна в історичному центрі Одеси! .






Жителям центру тепер не потрібно витрачати час на поїздки до сусідніх районів міста – на Грецькій площі відкрився Цитрус із холодильниками, пральними машинами, мікрохвильовками та іншою технікою для дому.



 


Розповідаємо про новий Цитрус на Віце-Адмірала Жукова, 17/19: перший та єдиний у центрі Одеси магазин з побутовою технікою. Лише у дні відкриття, з 11 по 14 листопада, Цитрус приготував справді великі подарунки для ваших великих покупок!

 

Пральна машина в подарунок та інші причини купувати у Цитрусі з 11 по 14 листопада


Яке відкриття без крутих сюрпризів? А оскільки Цитрус «вдарився у побут», пропонуємо сюрпризи, які вам точно сподобаються!



З 11 по 14 листопада приходьте на відкриття простору великої та дрібної побутової техніки в одеському Цитрусі, на Віце-Адмірала Жукова, 17/19! Окрім великого вибору техніки топових брендів LG, Samsung, BOSCH, Tefal, Philips, Braun, Delonghi та інших, на вас чекають:
  1. Вигода до 45% на пральні машини, пилососи, холодильники, мікрохвильові печі тощо.
  2. Можливість для всіх покупців побутової техніки у дні відкриття забрати пральну машину LG або Samsung у подарунок (розіграш відбудеться 17.11 у Instagram @ctrs.com.ua)
  3. Можливість для всіх покупців побутової техніки виграти ґаджети для догляду Philips і Babyliss, а також електрочайники BOSCH (лотерея на касі у дні відкриття)
  4. До 300 бонусних ₴ при купівлі ґаджетів
 
 


Це єдиний у центрі Одеси магазин із великою побутовою технікою. А максимальні знижки на товари єдині у місті! Велкам за адресою вулиця Віце-Адмірала Жукова, 17/19 в Одесі!
Відрізнятись дозволено!