Citrus Logo Image

У Цитрусі почалось передзамовлення на DJI Mavic 2 Pro - найтехнологічнішого портативного дрона сучасності

2702 перегляди

 

DJI Mavic Pro створив в 2016 році новий клас складних портативних квадрокоптерів високого рівня, здатних конкурувати з традиційними моделями. Дебютував 23 серпня 2018 року DJI Mavic 2 Pro, що являє собою нове покоління цього популярного квадрокоптера, який отримав серйозну модернізацію. DJI Mavic 2 Pro перевершує свого попередника в усьому: часі, висоті, тривалості і швидкості польоту, всеспрямованими датчиками виявлення перешкод і новими режимами зйомки, що значно збільшують можливості для аерозйомки. Разом з DJI Mavic 2 Pro представили модель DJI Mavic 2 Zoom з можливостями оптичного наближення об'єктів і режимом зйомки з роздільною здатністю в 48 мегапікселів.



Найважливіше

DJI Mavic 2 Pro і DJI Mavic 2 Zoom - це два квадрокоптера вищого рівня з унікальними технічними характеристиками, що не мають рівних в своїх цінових сегментах. Вони здатні провести в повітрі до півгодини, літати на швидкості до 70 кілометрів на годину і вести трансляції у FullHD на відстані до 8 кілометрів! DJI Mavic 2 Pro має 20-мегапіксельну камеру Hasselblad - визнаного світового лідера у виробництві професійних камер з безкомпромісною якістю зображення. Унікальна для квадрокоптера камера DJI Mavic 2 Zoom дозволяє знімати FullHD відео з 4-кратним наближенням без втрати якості, і робити масштабні панорамні 48-мегапіксельні знімки. Жоден інший квадрокоптер в складному компактному корпусі не здатний конкурувати з цими двома високотехнологічними моделями.



DJI Mavic 2 Pro: камера Hasselblad

DJI Mavic 2 Pro перший у своєму класі має 1-дюймову матрицю, що збільшує активну зону зчитування в чотири рази в порівнянні з Mavic Pro. Велика матриця також означає кращу продуктивність в умовах низької освітленості з більш широким діапазоном ISO. Максимальна світлочутливість ISO збільшена з 3200 до 12800 одиниць. Квадрокоптер підтримує 10-бітний колірний профіль Dlog-M, що надає більш високий динамічний діапазон. Система записує більше 1 мільярда кольорів (в порівнянні з 16 мільйонами кольорів в традиційних 8-бітних технологіях кодування кольору) і зберігає більш докладні деталі як в відблисках, так і в тінях. Неперевершена 3-осьова технологія стабілізації зображення DJI стала ще краще, в DJI Mavic 2 Pro з'явився режим зйомки Hyperlapse і HyperLight для нічної зйомки. Покращена система ActiveTrack 2.0, що дозволяє точніше і швидше розпізнавати перешкоди, а також прогнозувати траєкторію польоту. А підтримка кодека H.265 / HEVC дозволяє зберегти на 50% більше інформації, ніж H.264 / AVC при тому ж стисненні відео.



DJI Mavic 2 Zoom: оптичне наближення

DJI Mavic 2 Zoom має 1/2,3-дюймову 12-мегапіксельну матрицю з чотириразовим цифровим і двократним оптичним наближенням (24 мм-48 мм). У порівнянні з 24-міліметровим ширококутним об'єктивом, 48-мм телеоб'єктив стискає перспективу, підсилюючи ефект паралакса для класичного кінематографічного вигляду. Гібридне автофокусування Mavic 2 Zoom поєднує в собі визначення фази і контрасту для більшої точності фокусування працюючи до 40% швидше в порівнянні з попередніми моделями. А нова система Dolly Zoom автоматично налаштовує фокус при польоті, додаючи до відео інтенсивний візуальний ефект. У Mavic 2 Zoom є унікальний режим зйомки Super Resolution. У ньому камера захоплює за допомогою телеоб'єктива дев'ять фотографій, створюючи знімок з роздільною здатністю 48 мегапікселів.

 

При зйомці відео в Full HD в 4-кратному збільшенні без втрати якості (включаючи 2-кратний оптичний зум) можливо ближче уявлення про далекі предмети, що робить унікальні сцени більш доступними для захоплення на відстані. Це допомагає підтримувати більш безпечну відстань від будівель, транспортних засобів, тварин і людей.

 

«Будучи лідером продажів квадрокоптера в Україні, ми пропонуємо передові квадрокоптера DJI Mavic 2 Pro і DJI Mavic 2 Zoom українським покупцям», - коментує Юлія Дробишева, директор з PR в мережі магазинів Цитрус, - «Покупці довіряють Цитрус, тому що наші консультанти володіють найбільшим досвідом на ринку споживчої електроніки. У нас є унікальна Цитрус Академія, де можна пройти школу пілота і легко навчитися володіти дроном професійно. Також у нас кращий сервіс, кращі умови кредитування і кращі враження від покупок, що створюють по-справжньому яскравий настрій ».



Офіційна статистика GfK Ukraine

Згідно з даними дослідження Point of Sales Tracking, компанії GfK Ukraine, ринок дронів бурхливо развівается.Рост за період Січень-Серпень 2018 року зріст склав + 75% у грошах в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Частка Цитруса на цьому ринку дорівнює 44%.

 

Варто зазначити, що дослідження GfK охоплює ≈30% ринку по категорії дронів.

 

Оформити попереднє замовлення на нові квадрокоптера DJI можна вже зараз.
 

DJI Mavic 2 Pro можна придбати за 46 500 гривень;

DJI Mavic 2 Zoom можна придбати за 39 900 гривень.