Citrus Logo Image

В Україні відкривається перший Apple Shop

46121 перегляд


У липні 2018 року в Одесі відкриється перший в Україні Apple Shop.

Apple Shop - це спеціальні зони продукції Apple, які пропонують споживачам особливий досвід покупки продукції Apple. Apple Shop розміщені тільки у ключових роздрібних партнерів, що відповідають суворим вимогам компанії Apple.

Магазин відкривається в найбільшому магазині гаджетів України - одеському МегаЦитрусі, розташованому на Грецькій площі. Національна мережа гаджетів і аксесуарів Цитрус має статус Authorised Reseller. У зоні площею близько 60 м² можна стати частиною світу Apple, протестувати всі пристрої, оцінити новинки, отримати консультації від фахівців і відчути філософію бренду. В Apple Shop, як і у власних магазинах компанії Apple Store, все продумано до мінімальних деталей і для зручності покупців: вільний доступ до всіх продуктів, детальні описи кожного з продуктів, найбільший асортимент оригінальних продуктів Apple, а також широкий спектр додаткових сервісів і послуг.

В Apple Shop працюватимуть сертифіковані фахівці компанії Цитрус - професіонали, які пройшли спеціальне навчання, досконало знають продукти і готові навчати користувачів.

Ініціатива відкриття Apple Shop є для України унікальною, але не в новинку за кордоном. Apple Shop можна зустріти в супермаркетах побутової техніки та електроніки в багатьох європейських країнах.

Перші відвідувачі нового магазину Apple Shop зможуть в день відкриття стати учасниками розіграшу одного з найбажаніших флагманів у світі. Секретний пропуск для участі в ньому - це реєстрація і старенький iPhone на руках. Також для всіх відвідувачів, які замислюються про покупку нового Mac або iPad, будуть діяти спеціальні промо пропозиції.