Citrus Logo Image

Обираємо телевізор Samsung у Цитрусі!

2665 переглядів


 


Компанія Samsung Electronics в цьому році відзначає свій 50-річний ювілей. У мережі магазинів гаджетів та інноваційних технологій Цитрус в зв'язку з цим діють спеціальні пропозиції на телевізори Samsung.

 

Спеціальна ціна зі знижкою до 25% поширюється в тому числі на QLED і моделі з надвеликої діагоналлю.

 

Ми підібрали декілька ключових моментів, на які необхідно звернути увагу при виборі та купівлі телевізора Samsung.

Діагональ екрану

Samsung пропонує телевізори з діагоналлю дисплея від 32 "до 88" дюймів (1 дюйм дорівнює 2.54 см). Від діагоналі екрана безпосередньо залежить ціна телевізора. Щоб зробити правильний вибір, необхідно визначити місце, де ви плануєте розмістити телевізор. Для невеликих приміщень, наприклад, кухні, досить буде моделі з діагоналлю 32 "дюйма. Для спальні відмінно підійде телевізор з діагоналлю від 43" до 50 "дюймів, а для вітальні - всі моделі з діагоналлю більше 55". Ви досить швидко звикнете до екрану великого розміру і через кілька днів користування навіть телевізор з діагоналлю 65" не здаватиметься таким вже й великим. Що ж, це буде відмінним приводом ще раз прийти в Цитрус за телевізором з діагоналлю 82".

Роздільна здатність екрану

Роздільна здатність екрану, тобто кількість пікселів по вертикалі і горизонталі, з яких будується картинка. Чим більше пікселів на екрані, тим детальнішим є зображення. Телевізори Samsung мають роздільну здатність від 1920x1080 до 3840x2160 пікселів.

 

У 2019 компанія випустила телевізори з рекордною роздільною здатністю - 8К (7680x4320). Більш ніж 33 мільйони пікселів дозволять насолодитися по-справжньому чітким зображенням і поринути в події на екрані.

LED або QLED?

Компанія Samsung використовує різні типи матриць дисплея. Більшість моделей мають світлодіодний LED-екран, нові телевізори оснащені дисплеєм з QLED-матрицею. Це використання Quantum dot (екрану на квантових точках), в основі якого лежить процес перетворення світла в колір.

 

Технологія QLED допомагає знизити енергоспоживання, передати реалістичні кольори і натуральність чорного кольору. У таких дисплеїв більш широкий спектр відображення кольорів, вони здатні відобразити майже всі відтінки.

Додатково

Телевізори Samsung оснащені всіма видами комунікацій для передачі контенту через смартфон або планшет на екран: Bluetooth, DLNA, Miracast, WiDi, Wi-Fi Direct.

 

3 порти HDMI і 2 USB забезпечують можливість одночасного підключення декількох пристроїв.

 

Крім того, моделі мають вбудований аналоговий і цифровий тюнер (стандарти DVB-C, DVB-S2, DVB-T2), без необхідності купувати додаткове обладнання.

 

Обирайте телевізор Samsung в Цитрусі за спеціальною ціною до 30 червня 2019 року!