Citrus Logo Image

Xiaomi Mi Band 6 вже у Цитрусi!

5452 перегляди


Для компанії Xiaomi вже стало доброю традицією перед влітку випускати нові моделі фітнес-трекера Mi Band.

Нові датчики і збільшений дисплей
 
Гаджету є, чим здивувати користувачів. Серед головних особливостей шостого Mi Smart Band: збільшений екран, нові спортивні режими, вбудований GPS-трекер і датчик визначення рівня кисню в крові.

Щоб обігнати конкурентів, наполегливо наступаючих на п'яти китайському техногіганту, Xiaomi оснастили Mi Smart Band 6 по максимуму. Нове покоління трекера отримало сенсор для визначення насичення крові киснем (SpO2), приймач GPS для надання більш точних даних про швидкість і відстані під час тренувань на відкритому повітрі, і підтримку голосового помічника Amazon Alexa.

Фітнес-трекер отримав 19 нових режимів фізичної активності, включаючи танці, зумба, баскетбол, кікбоксинг, катання на ковзанах в приміщенні, гімнастику, пілатес і інші. Загальна кількість тренувань зросла до 30 видів: на будь-який смак.

У новому Xiaomi Mi Smart Band 6 можна безпосередньо переглядати інформацію про сон (зараз це реалізовано тільки в додатку).


Дизайн екрану

Браслету збільшили дисплей і максимізувати йому дозвіл.

Розширився список доступних цифрових циферблатів, це дозволяє налаштувати дизайн екрану відповідно до свого смаку. Але найцікавішою особливістю новинки - можливість відхиляти вхідні телефонні виклики за допомогою автоматичних відповідей, наприклад: «Я зараз за кермом, зв'яжіться зі мною пізніше».

Xiaomi Mi Smart Band 6 доступний у версії без модуля NFC.
Новинка вже презентована в Цитрус за ціною 1499 грн. Оформляйте замовлення за посиланням.