Citrus Logo Image

Заводь мотор! Поїхали! Як відкривали новий Цитрус в Запоріжжі

3317 переглядів


 

25 травня 2019 року в Запоріжжі в торговому центрі «Україна» (проспект Соборний, 147) святково, яскраво і драйвово відкрили новий магазин Цитрус.

 

У Запоріжжі це третій магазин мережі гаджетів та інноваційних технологій Цитрус. І перший, в якому є Цитрус Академія - унікальне для України освітньо-технологічний простір, доступ до якого відкритий для всіх бажаючих познайомитися зі світом сучасних гаджетів, які наближують майбутнє.

На відкритті жителі Запоріжжя отримали максимум яскравих емоцій, крутих конкурсів, призів, розваг та вигідних пропозицій. Перші 10 покупців, які приїхали 25 травня на своєму запорожці, отримали 50% знижку на покупку вартістю до 30 000 грн. Запорожці оцінили таку акцію від Цитруса і приїхали на своїх запорожцях задовго до відкриття магазину, займаючи чергу, щоб отримати заповітну знижку.

Але знижки - не єдине, чим порадував Цитрус жителів міста. Святкова програма біля торгового центру, де кожен бажаючий міг взяти участь в драйвових конкурсах і стати володарем приємних і корисних сувенірів, колонок, навушників Marshall Major III, смартфона Xiaomi Redmi Note і телевізора KIVI 43 "4K Smart TV, не залишили байдужими гостей на відкритті.
 

Перша в Запоріжжі Цитрус Академія

У новому магазині Цитрус відкрилася Академія, де проводяться майстер-класи в спеціально обладнаних навчальних аудиторіях. Можна отримати навички роботи з найпередовішою технікою, використовуючи кращі світові зразки високотехнологічних гаджетів від смартфонів і гіробордов до дронів і 3D-ручок для творчості. Заняття проходять як в групах, так і індивідуально, аж до виїзних сесій до дому або в офісі. Обмежень за віком і навичкам немає - Цитрус Академія приймає всіх бажаючих, а розроблені методики навчання дозволяють отримати нові знання та набути необхідних навичок роботи з великою кількістю найрізноманітніших пристроїв і технологій.

 

Інтерактивні зони Цитруса

Магазини Цитруса знамениті своїм відкритим доступом і можливістю в будь-який час протестувати гаджети. У новому Цитрусі відкриті зони, в яких можна чудово провести час всією родиною: ігрова зона PlayStation, зона з технікою розумного будинку, зона relax, дитячих гаджетів та зона електротранспорту.

 

Цитрус - це не просто магазин, це місце, куди можна і потрібно приходити за новими емоціями і враженнями. Тут кожен день є чому здивуватися, зробити життя яскравішим, насиченішим і цікавішим. Приходьте в новий магазин в Запоріжжі, щоб особисто переконатися в цьому!