Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003)

Код:703799
Немає в наявності
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
Ноутбук Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-72P White (NX.C6WEU.003) фото
cashback iconКешбек 1 259 ₴
125 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий виток розвитку технологій для творчості

Універсальний високопродуктивний ноутбук для творчих завдань. Ноутбук ConceptD 7 Ezel Pro оснащений процесором Intel та відеокартою NVIDIA RTX A3000, а також дисплеєм з роздільною здатністю 4K UHD та сертифікацією PANTONE Validated, який підтримує кілька режимів відображення. Цей пристрій ідеально підійде професіоналам у сфері 3D-графіки. Вони оцінять швидкість роботи та чутливість настільного комп'ютера у компактному пристрої, що дозволяє демонструвати свої роботи та правити їх у режимі реального часу.

Виведіть творчий процес на новий рівень

Патентований механізм Ezel Hinge компанії Acer надає користувачеві шість режимів, що дозволяє спільно працювати з іншими людьми у режимі загального доступу, ефективно займатися творчістю у підвішеному режимі, працювати на ходу у режимі презентації, редагувати контент у режимі планшета, представляти проекти в режимі консолі або спокійно працювати в стандартному режимі.

Зафіксувати натхнення

Використовуйте підвішений режим із механізмом Ezel Hinge, який забезпечує стійкість екрана під час роботи під будь-яким кутом і в будь-якому положенні, щоб швидко зафіксувати моменти натхнення.

Швидкі презентації

Де б ви не були — з клієнтом на об'єкті або на виїзній нараді сенсорний екран ноутбука можна легко повернути до глядачів для миттєвого проведення презентації.

Максимальна продуктивність

Під’єднайте до пристрою зовнішній монітор, щоб отримати швидкий та простий доступ до редагування шарів, відтінків та інших інструментів, не перевантажуючи головний екран.

Класичний дизайн

Класичний дизайн білого алюмінієвого корпусу з рельєфними контурами ідеально підійде для творців контенту, яким важливий стиль у всьому. Клавіатура з приємним жовтим підсвічуванням дозволяє працювати в умовах слабкого освітлення.

Клавіатура з підсвічуванням

Клавіатура з підсвічуванням забезпечує комфортний набір тексту за будь-якого освітлення. Тепле жовте світло підсвічування створює приємну атмосферу для роботи.

Керамічна поверхня

Мікродугове оксидування забезпечує металевій поверхні ноутбука твердість, міцність та стійкість до корозії та окиснення.

Бездоганний білий колір

Технологія покриття із захистом від плям запобігає пожовтінню та появі на поверхні слідів від кави, маркерів або інших забруднень.

Точність малюнка

Завдяки перу Wacom з технологією ЕМР малювати на гладкому скляному екрані так само зручно та природно, як на папері. Перо з технологією ЕМР підтримує 4096 рівнів чутливості до тиску та ідеально передає плавність, як при використанні чорнила. Це цифрове робоче місце дизайнера дозволяє швидко надсилати зображення клієнтам, видавцям та у друкарні або просто ділитися ними зі своєю аудиторією без обмежень.

Потужні можливості

Підтримка процесорів Intel та відеокарт до NVIDIA RTX дозволяє скоротити час рендерингу та обробки зображення у ресурсомістких та складних творчих тривимірних проектах САПР з безліччю шарів. 32 ГБ пам'яті DDR4 з підтримкою ECC та можливість встановлення двох твердотілих накопичувачів NVMe PCIe загальною ємністю до 2 ТБ ще більше збільшують можливості багатозадачності.

NVIDIA Studio

Не йдіть на компроміс, коли йдеться про створення проекту, використовуйте графічні процесори NVIDIA та ексклюзивні драйвери Studio Drivers для підвищення продуктивності додатків для творчості. Приголомшливі продуктивність та надійність. Не обмежуйте свою уяву – втілюйте будь-які ідеї.

Точність передавання кольорів

Точність передавання кольорів дуже важлива, коли йдеться про дизайнерську роботу. Ноутбук ConceptD 7 Ezel оснащений дисплеєм з роздільною здатністю 4K UHD та сертифікацією PANTONE Validated, який дозволить вам досягти бажаного результату. Колірне охоплення 100% Adobe® RGB і точність кольору Delta E менше 2 забезпечують точне передавання кольорів. Крім того, ноутбук оснащений дисплеєм Corning Gorilla Glass 6 з покриттям антивідблиску для роботи при яскравому освітленні.

Колірне охоплення 100% Adobe RGB

З колірним охопленням 100% Adobe RGB кольори відрізняються більшою яскравістю та точністю завдяки розширеній палітрі відтінків блакитного та зеленого. Колірна гамма Adobe RGB охоплює ширший діапазон кольорів.

Сертифікат PANTONE Validated

Створюйте професійну якість завдяки дисплею з вбудованою колірною корекцією та високою точністю кольору, що відповідає системі PANTONE Matching System (PMS).

Delta E менше 2

Дисплей протестований і відкалібрований так, що середнє значення коефіцієнта точності кольору Delta E не перевищує 2. Завдяки цьому досягається реалістичність передавання кольорів.

Оптимальний термоконтроль — вихровий потік

Коли ви працюєте над важливими деталями, потрібна тиша та комфорт. Поєднання вентиляторів AeroBlade™ 3D 4-го покоління та нашої новітньої технології охолодження створює унікальний аеродинамічний «вихровий потік» усередині пристрою, що забезпечує рівень шуму менше 40 дБА та достатнє охолодження внутрішніх компонентів навіть за максимального навантаження.

Біонічний дизайн

Безшумна та потужна динаміка польоту сови надихнула розробників на створення нової конструкції вентиляторів із зазубреними краями лопатей, що дозволило посилити повітряний потік.

Ультратонкі лопаті

Кожна з 59 біонічних лопат має товщину всього 0,1 мм, повністю виконана з металу і забезпечена двома стабілізуючими канавками.

Шумозаглушення

Закінчення лопатей та оптимізована система термоконтролю дозволяють знизити рівень турбулентності та забезпечити тишу, необхідну для комфортної роботи.

Можливості підключення

Великий набір портів дозволяє під’єднувати будь-які периферійні пристрої та досягати найкращих результатів. Два порти USB-C ThunderBolt™ 4 забезпечують швидкість передавання даних до 40 Гбіт/с, підключення кількох дисплеїв з роздільною здатністю 4K та можливість заряджання периферійних пристроїв, навіть якщо ноутбук вимкнено. Додаткова безпека пристрою забезпечується за допомогою роз'єму замка Kensington та датчика відбитка пальця, вбудованого в кнопку живлення.

Функціональний інтерфейс Palette

Простий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Palette забезпечує на ноутбуці ConceptD миттєвий доступ до налаштувань. З легкістю налаштовуйте колірний профіль, відстежуйте стан системи та коригуйте налаштування.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A3000

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Вага

2,54 кг

Ширина

35,85 см

Довжина

26,0 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Стілус