Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0)

Код:705964
Немає в наявності
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) video preview
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0) фото
-18%
Вигода 9 000 ₴
cashback iconКешбек 399 ₴
39 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Strix G

Зброя переможця!

Домінація у кіберспорті

В основу кардинально нового ноутбука Strix G у версії 2022 покладено процесор AMD Ryzen™ 7 у поєднанні з відеокартою NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 для ноутбуків. За своєчасну доставку процесору даних відповідає передова оперативна пам'ять стандарту DDR5, а за блискавичний запуск ігор та моментальну передачу файлів – SSD-накопичувач з інтерфейсом PCIe 4.0 x4.

Максимум швидкості

Потужні компоненти вимагають належного електроживлення, особливо коли йдеться про флагманські відеокарти. У сучасних ігрових ноутбуках застосовуються потужні дискретні графічні процесори, проте зображення зазвичай виводиться на екран за допомогою графічного ядра, вбудованого в центральний процесор. Така схема покращує час автономної роботи, але позначається на графічній продуктивності пристрою. Ось чому у всій лінійці ноутбуків ROG 2022 модельного року використовується спеціальний мультиплексор, що дозволяє переключитися в режим прямого виведення зображення з дискретної відеокарти. У ньому знижується латентність, а продуктивність в іграх підвищується в середньому на 15%.

Охолодження

Щоб убезпечити потужні компоненти від перегріву, у ноутбуці ROG Strix G реалізовано інтелектуальну систему охолодження ROG. У якості термоінтерфейсу центрального процесора застосовується рідкий метал, який знижує температуру чіпа на 16°C в порівнянні зі звичайними термопастами. Тепло швидко виводиться назовні вентиляторами через чотири вихлопні отвори. З програмної сторони доступні як регулювання параметрів, так і встановлені режими охолодження. Режим Silent забезпечить тиху роботу під низькими навантаженнями, а режим Performance – підвищену графічну продуктивність за рахунок збільшення швидкості обертання вентиляторів.

Рідкий метал – спеціально для процесора

Охолодження – одна з головних складнощів при проектуванні ігрових ноутбуків, та інженери ROG постійно шукають способи його покращити. Результатом їх пошуків стало застосування рідкого металу, що ефективніше передає тепло від центрального процесора до кулера. Нижча температура дозволить процесору довше працювати на підвищеній частоті, а вентиляторам обертатися на меншій швидкості.

Вентилятори Arc Flow – сильніший повітряний потік, менше шуму

Кожен вентилятор Arc Flow оснащений 84 вигнутими лопатями, товщина яких змінюється від основи до кінчика таким чином, щоб посилити повітряний потік, але при цьому знизити турбулентність і, отже, шум.

Дисплей змагального класу

Висока частота оновлення екрана буде реальною перевагою під час змагань, оскільки гарантує бездоганну чіткість картинки при відображенні динамічних сцен. Це допоможе сильніше зануритися у гру та швидше реагувати на події, що відбуваються в ній. Деякі конфігурації можуть похвалитися низьким часом відгуку (3 мс) та підтримкою розширеного динамічного діапазону за стандартом Dolby Vision.*

Бездоганна якість звуку

Вбудовані динаміки з інтелектуальним підсилювачем підтримують технологію Dolby Atmos, яка утворює віртуальний багатоканальний звук. Є встановлені режими звучання, оптимізовані під ігри та фільми. Аудіосистема сумісна з Hi-Res Audio, що дозволить насолодитися звуком аудіофільської якості при підключенні навушників. Технологія інтелектуального шумозаглушення покращує як вихідний, так і вхідний аудіосигнали при голосовому спілкуванні, відфільтровуючи сторонні фонові звуки.*

Високоточна зброя

Високоточна клавіатура ноутбука ROG Strix G має оптимізовану розкладку з проміжками між групами функціональних клавіш, великими клавішами зі стрілками та спеціальними гарячими клавішами для часто використовуваних команд. Ексклюзивна технологія Overstroke дозволяє збільшити такий важливий для геймерів параметр як кількість дій за хвилину за рахунок раннього спрацьовування клавіші – задовго до її повного натискання. Клавіатура має повнокольорове підсвічування з поклавішним налаштуванням і доповнена тачпадом з великою сенсорною панеллю.

Акумулятор та підзарядка

Завдяки акумулятору ємністю 56 Втг ноутбук ROG Strix G може похвалитися тривалим часом автономної роботи. Він підтримує прискорену підзарядку (від 0 до 50% лише за 30 хвилин) та підзарядку від зовнішніх акумуляторів через роз'єм USB-C.*

Гра без лагів

Цей ноутбук оснащується бездротовим модулем Wi-Fi 6E (802.11ax), який забезпечує високу швидкість з'єднання з мінімальними лагами та відрізняється особливою ефективністю у завантажених мережах.

Застосунок Armoury Crate

Застосунок ROG Armoury Crate є загальним центром управління ноутбуком. З його допомогою можна встановити системні параметри, відрегулювати роботу підсвічування і навіть створити профілі з налаштуваннями, які будуть автоматично застосовуватися при запуску певних програм.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Масив мікрофонів

Стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,1 кг

Ширина

35,4 см

Довжина

25,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук Asus ROG Strix G15 G513RC-HN038 Eclipse Gray (90NR08A5-M002A0)