Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810)

Код:686038
Немає в наявності
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HF125R Off Black (90NR04N1-M02810) фото
cashback iconКешбек 1 339 ₴
133 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Zephyrus Duo 15 SE

Два екрани. Незліченні можливості

Розширюйте свої ігрові та творчі можливості за допомогою ноутбука ROG Zephyrus Duo 15 SE, оснащеного інноваційним додатковим дисплеєм ROG ScreenPad Plus. Працюючи під керуванням операційної системи Windows 10, він має потужну конфігурацію, що включає новітній процесор AMD Ryzen 9 5900HX та відеокарту NVIDIA GeForce RTX 3080, і пропонується з дисплеями двох версій: швидкісний (300 Гц, 3 мс) для геймерів і високої роздільної здатності (4K, 120 Гц, 3 мс) для професійної роботи. Аудіосистема пристрою складається з чотирьох динаміків з підтримкою технології імерсійного звучання Dolby Atmos.*

Подвоєні можливості

Виконуйте будь-які завдання ще більш ефективно, використовуючи всі можливості додаткового дисплея ROG ScreenPad Plus. Розташований під комфортним для перегляду контенту кутом у 13°, цей другий екран з роздільною здатністю до 4K полегшує роботу у багатозадачному режимі, в тому числі завдяки спеціально оптимізованим під нього додаткам. На ньому зручно тримати віконце чату або елементи керування стрімінгом під час гри на основному екрані, а при обробці цифрового контенту у професійних додатках на нього можна перенести часто використовувані меню з інструментами, щоб звільнити більше екранного простору для самого проекту.*

Потужна конфігурація

Даний ноутбук пропонує високу швидкість у будь-яких додатках завдяки потужній конфігурації, яка може включати процесор AMD Ryzen 9 5900HX і відеокарту NVIDIA GeForce RTX 3080. Такий процесор легко впорається зі складними обчислювальними завданнями, включаючи обробку зображень, тривимірний рендеринг та стрімінг, а відеокарта забезпечить високу частоту кадрів і реалістичну картинку в сучасних іграх. Для ефективної роботи у багатозадачному режимі ноутбук укомплектований швидкою пам'яттю DDR4-3200, максимальний об’єм якої може досягати 32 ГБ. Підсистема зберігання даних складається з масиву RAID0 на базі твердотілих накопичувачів загальним об’ємом до 2 ТБ.*

Високоякісне зображення

Є два варіанти основного дисплея ноутбука: професійний та геймерський. Перший відрізняється підвищеною роздільною здатністю (4K), широким колірним охопленням (100% Adobe RGB), хорошими швидкісними параметрами (120 Гц, 3 мс) і точним передаванням кольорів, що досягається завдяки фабричному калібруванню, а другий, з роздільною здатністю Full-HD, може похизуватися фантастично високою частотою оновлення – 300 Гц. Дисплей підтримує технологію адаптивної синхронізації Adaptive-Sync, яка ще більше підвищує якість ігрової картинки. І, зрозуміло, до послуг користувача завжди буде додатковий сенсорний екран ROG ScreenPad Plus з підтримкою стилусів.*

Для будь-яких завдань

Створення ультратонкого геймерського ноутбука з двома дисплеями й потужною конфігурацією неможливе без інноваційних рішень, в тому числі у галузі охолодження. Тому позаду додаткового екрана відкривається повітрозабірник висотою 28,5 мм, а як термоінтерфейс центрального процесора використовується рідкий метал. Для завдань різної складності є кілька режимів роботи ноутбука з відмінними співвідношеннями продуктивності та рівня шуму.

Інноваційне рішення

Поєднання високопродуктивних компонентів і додаткового екрана у витонченому корпусі ноутбука вимагає особливої точності у виготовленні. Інженерам довелося придумати новий варіант дисплейного шарніра – при відкриванні кришки він автоматично підіймає додатковий сенсорний екран під найзручнішим для комфортної взаємодії кутом, а також одночасно відкриває вхідний отвір, сприяючи кращій вентиляції пристрою. Непомітний дизайн корпусу акцентується точковим візерунком, який відрізняє дану модель від інших.

Кришталево чистий звук

Вбудована акустична система ноутбука, що складається з чотирьох динаміків, вміє створювати ефект 5.1.2-канального імерсійного звучання на базі технології Dolby Atmos, дозволяючи повністю зануритися у те, що відбувається на екрані. Два високочастотні динаміки спрямовані безпосередньо на користувача, а пара низькочастотних направляють звукову хвилю вниз, щоб та відбивалася від поверхні столу. Динамічне звучання з мінімумом спотворень гарантується навіть на повній гучності завдяки технології інтелектуального посилення. Налаштування акустичної системи під конкретні програми здійснюється вручну або автоматично шляхом вибору одного з шести попередньо встановлених режимів. Для підвищення якості голосового зв'язку служить технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення.

Безмежна свобода

Виконаний у тонкому та легкому корпусі з міцного магній-алюмінієвого сплаву, ноутбук ROG Zephyrus Duo 15 SE – це по-справжньому мобільний пристрій, який дозволяє запускати комп'ютерні ігри, працювати над творчими проектами, організовувати стрімінгові трансляції та робити масу інших речей, де б ви не знаходилися. Цьому сприяє і тривалий час автономної роботи, що забезпечується акумулятором ємністю 90 Вт·год. Підзарядка ноутбука може здійснюватися від зовнішніх акумуляторів через роз'єм USB-C. Для виконання простих повсякденних завдань, таких як перегляд веб-сайтів або трансляція відео, буде достатньо компактного 100-ватного зарядного пристрою, з яким подорожувати буде ще легше.

Комфорт для ваших рук

Клавіатура, виконана у стилі звичайних зовнішніх моделей, має оптимізовану розкладку, комфортну глибину ходу (1,4 мм) і пропонує додаткові гарячі клавіші для часто використовуваних функцій. Вона здатна коректно обробляти будь-яке число одночасних натискань і забезпечена підсвічуванням, яке можна налаштувати так, щоб виділити найважливіші для конкретних додатків клавіатурні поєднання. Її висунуте вперед положення вигідне тим, що клавіші розташовуються якомога далі від генеруючих тепло компонентів, тому ділянка під руками користувача буде холоднішою, ніж зазвичай. Для ще більшої зручності можна приєднати до клавіатури прикладену до ноутбука знімну підставку під зап'ястя.

Єдиний центр керування

Додаток ROG Armoury Crate являє собою єдиний програмний центр керування ноутбуком. З його допомогою можна задати системні параметри, відрегулювати роботу підсвічування і навіть створити профілі з налаштуваннями, які будуть автоматично застосовуватися при запуску певних програм.

Під’єднання периферії

Для під’єднання ігрової периферії ноутбук пропонує один порт USB 3.2 Gen2 Type-C (з підтримкою режимів DisplayPort 1.4 та Power Delivery) і три порти USB 3.2 Gen2 Type-A, а для виведення зображення формату 4K (60 Гц) на зовнішній монітор або телевізор є інтерфейс HDMI 2.0b. Також у нього є вбудований картридер формату microSD – швидкість обміну даними досягає 312 МБ/с.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

300 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Ні

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,48 кг

Ширина

36,0 см

Довжина

26,8 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Рюкзак

Ігрова миша