Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0)

Код:707281
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED K513EA-L12895 Transparent Silver (90NB0SG2-M00AK0) фото
cashback iconКешбек 339 ₴
33 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ноутбук для твого життя

ASUS VivoBook 15 OLED – це яскравий ноутбук, який додасть динамізму та стилю у повсякденне життя. Сучасна конфігурація з процесором Intel Core i5 та відеокартою Intel® UHD Graphics забезпечить всю необхідну для справ обчислювальну потужність. Ноутбук оснащується високоякісною аудіосистемою з сертифікацією Harman Kardon і видає чарівне зображення з насиченими кольорами на своєму 15-дюймовому OLED-дисплеї NanoEdge з роздільною здатністю FHD.

Передавання кольорів професійного рівня

Ноутбуки Asus з OLED-дисплеями видають деталізоване, реалістичне зображення, в тому числі за рахунок кінематографічного колірного охоплення, що становить 100% колірного простору DCI-P3. Це означає, що кольори виглядають насиченішими, ніж на звичайних дисплеях. Ідеально і для професійної обробки фото- та відеоматеріалів, і для відображення будь-якого мультимедійного контенту.

OLED-дисплеї ноутбуків ASUS передають 100% відтінків колірного простору DCI-P3 і при високій, і при низькій яскравості, у той час як у звичайних РК-дисплеїв при низькому рівні яскравості колірне охоплення істотно зменшується. Так, при рівні сірого 16 G, колірне охоплення ноутбуків РК-дисплеїв становить лише 11% DCI-P3, а OLED-дисплеїв ноутбуків ASUS – 100% DCI-P3.

Знижена інтенсивність синього світла

Відомо, що синє світло викликає дискомфорт в очах та погіршує якість сну. Завдяки особливим органічним матеріалам, які застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, ноутбуки ASUS випромінюють на 70% менше такого світла. Їхні переваги у цьому аспекті підтверджуються сертифікатами агентств TÜV Rheinland та SGS. Крім того, такий ефект досягається за рахунок зсуву спектра, а не шляхом фільтрації, тому немає жодних компромісів з точки зору передавання кольорів.

OLED-дисплеї перевершують РК-дисплеї за колірним об'ємом

Деталізація та якість кольору звичайних РК-дисплеїв, як правило, істотно погіршуються при зниженні рівня яскравості. На відміну від них, OLED-дисплеї ноутбуків ASUS здатні підтримувати чудову деталізацію навіть при низьких налаштуваннях яскравості за рахунок високої контрастності та широкого охоплення кольорів. Якщо порівнювати їх за колірним об'ємом – параметром, що враховує не лише традиційне «двовимірне» колірне охоплення, а і яскравість, – OLED-дисплеї ASUS виявляться кращими на 60%!

Справжній чорний

OLED-дисплеї чудово передають чорний колір. Кожен їх піксель складається з трьох субпікселів, що світяться самостійно. У дисплея з роздільною здатністю Full-HD загальна кількість пікселів становить 2073600 (1920x1080), а субпікселів – 6220800, в той час як у РК-дисплея світяться лампи підсвічування, яких у нього лише кілька десятків. При відображенні чорного на OLED-дисплеї піксель просто вимикається – чорніший колір отримати просто неможливо. Результат – неймовірна чіткість відображення темних відтінків. З таким дисплеєм можна буде виявити багато нових деталей навіть у багаторазово переглянутих фільмах!

Чіткість у динаміці

Час відгуку OLED-дисплеїв ASUS становить рекордні 0,2 мс – це у 50 разів краще, ніж результат звичайних ноутбучних РК-дисплеїв, типовий відгук яких знаходиться у діапазоні від 10 до 25 мс. Цю перевагу можна легко помітити неозброєним поглядом: динамічний контент в іграх та фільмах відображається з підвищеною чіткістю та без артефактів.

Відображення тебе

Безкомпромісний чорний, футуристичний сріблястий або авантюрний золотий – VivoBook 15 OLED справляє яскраве враження своїм оригінальним оформленням, тому він сподобається всім, хто любить виходити за рамки звичного.

Більше кольору!

Яскраве колірне оформлення пристрою продовжується і під кришкою – клавіша Enter, оригінально виділена жовтим кольором, неодмінно приверне погляди оточуючих.

Посилене охолодження – вентилятори IceBlades

Кожна модель нової серії VivoBook відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: 8-міліметрової теплової трубки та вентилятора IceBlades. Його 87-лопатева крильчатка виготовлена з рідкокристалічного полімеру. Вона легша і тонша, ніж у звичайних вентиляторів, а самі лопаті мають вигнуту форму, продуману з погляду аеродинаміки. Результат – посилений потік повітря за меншого рівня шуму. Крім того, вентилятори IceBlades працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації та шуму порівняно з підшипниками інших типів.

Високоякісне зображення

Компактність ноутбука багато в чому пояснюється дисплеєм NanoEdge, який має неймовірно тонку рамку. РК-матриця формату Full-HD, що використовується в ньому, може похизуватися чудовим передаванням кольорів та широкими кутами огляду.

Справжня мобільність

Ноутбук VivoBook 15 OLED виконаний у тонкому корпусі вагою всього 1,8 кг, що робить його ідеальним вибором для мобільних користувачів. Такий пристрій легко поміститься практично у будь-яку сумку або рюкзак.

Продумана ергономіка

Повнорозмірна клавіатура ноутбука VivoBook 15 OLED відрізняється продуманою ергономікою, міцною конструкцією та оптимальною глибиною ходу клавіш – 1,4 мм. Крім того, вона може бути наділена підсвічуванням для комфортної роботи у темряві.*

Підключення будь-якої периферії

Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями VivoBook 15 OLED пропонує високошвидкісний інтерфейс USB 3.2 Gen1, виконаний у вигляді зручного оборотного гнізда Type-C. Також є роз'єми USB 3.2 Gen1 Type-A та USB 2.0. Для під’єднання зовнішніх моніторів або проекторів є відеовихід HDMI, а вбудований картридер дозволить прочитати карти пам'яті формату microSD.

Живи легше!

Функція «Link to MyASUS», доступна в MyASUS, дозволяє під’єднати до комп'ютера ASUS мобільні пристрої, щоб зі ще більшою ефективністю працювати у багатозадачному режимі. Випробуй її, і ти виявиш, що твоє цифрове життя стало ще комфортнішим!

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Усі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 4.1

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,8 кг

Ширина

35,9 см

Довжина

23,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація