Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0)

Код:721148
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ067 Quiet Blue (90NB1021-M002Y0) фото
cashback iconКешбек 204 ₴
20 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Помічник на кожен день

Спростіть виконання повсякденних завдань за допомогою Vivobook 15, стильного ноутбука, готового прийти на допомогу будь-де й будь-коли. Він надає практичні переваги: за допомогою спеціального шарніра екран може розкриватися на 180°, а механічна шторка вебкамери завжди гарантує вашу конфіденційність. Корпус пристрою має антимікробний захист ASUS Antimicrobial Guard Plus на поверхнях, до яких найчастіше торкаєтеся користувач. Зробіть кожен свій день приємнішим із Vivobook 15!

Для будь-яких завдань

З Vivobook 15 легко взятися за будь-яке завдання. Яким би воно не було, у вас завжди буде достатньо обчислювальної потужності завдяки процесору Intel® Core™ 12-го покоління, до 8 ГБ швидкісної оперативної пам’яті, SSD-накопичувачу до 256 ГБ і широкому бездротовому модулю Wi-Fi 6E.*

Швидке заряджання

Підготовка Vivobook 15 до нових справ не відніме багато часу: технологія прискореного заряджання забезпечує зростання рівня заряду акумулятора від 0 до 60% усього за 49 хвилин!

Чудове зображення

Vivobook 15 оснащується чітким NanoEdge-дисплеєм з тонкою рамкою з трьох сторін. Дисплей має широкі кути огляду та сертифікований TÜV Rheinland, як такий, що випромінює низький рівень синього світла – це зменшує ризик виникнення втоми очей під час тривалої роботи за ноутбуком.

Новий погляд на аудіосистему ноутбука

Аудіосистему цього ноутбука розроблено у співробітництві з експертами компанії Dirac, відомого виробника професійних аудіорішень. Вона забезпечує найбільш чисте й збалансоване звучання, яке ви коли-небудь чули на ПК, ноутбуку або планшеті. Розкрийте весь потенціал аудіосистеми свого ноутбука й насолоджуйтеся ширшим і глибшим звуковим ландшафтом.

Звук найвищого класу

ASUS Audio Booster використовує унікальні аудіоалгоритми, щоб підвищити гучність звуку до 1,5 раза та вивести звучання на новий рівень.

Клавіатура ASUS ErgoSense для комфортного введення тексту

Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ASUS ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense, і ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Оптимальне співвідношення сил натиску: досконалість досягнуто

Тактильні відчуття від клавіатури залежать від співвідношення між граничною силою (також відомою як сила натиску) і силою контакту. Гранична сила виникає, коли ви натискаєте на клавішу та досягаєте максимальної сили, яку гумовий ковпачок під клавішею може витримати без деформації. Сила контакту виникає, коли нижня частина клавіші торкається друкованої плати і генерує електронний сигнал, який, у свою чергу, запускає пов’язану з цією клавішею дію. Щоб отримати максимально природне відчуття від клавіатури, профільні експерти ASUS науковим шляхом визначили, що оптимальне для ергономіки співвідношення цих сил становить 45–60%. Ці сили точно вимірюються та регулюються за допомогою розроблених ASUS гумових ковпачків під клавішами.

Ергономічний дизайн

Vivobook 15 оснащено спеціальною шторкою. Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв’язок. Кришку Vivobook 15 можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час спільного перегляду контенту з колегами або друзями.

Довершеність у кожній деталі

Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями Vivobook 15 пропонує повний комплект інтерфейсів, серед яких один порт USB-C® 3.2 Gen 1, два порти USB 3.2 Gen 1 Type-A і порт USB 2.0. Для підключення зовнішніх моніторів або проєкторів призначений відеовихід HDMI®.

Ноутбуки, що пройшли суворі випробування міцності за військовими стандартами США

Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, у свою чергу, подовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тож ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться таким ще довго.

Інтелектуальне шумозаглушення нового покоління

Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS відфільтровує навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників.

Якісна вебкамера з технологією ASUS 3DNR

Технологія ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) здатна значно покращувати якість зображення, отриманого за допомогою вебкамери.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Веб-камера

SonicMaster

Підтримка NumberPad

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

1,7 кг

Ширина

35,97 см

Довжина

23,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація