Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770)

Код:701624
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 14X OLED M7400QC-KM020W Black (90NB0V61-M01770) фото
cashback iconКешбек 455 ₴
45 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS Vivobook Pro 14X OLED

Твори своє майбутнє!

Візьми у своє майбутнє Vivobook Pro 14X OLED – потужний ноутбук для креативних умов! 14-дюймовий тонкорамковий 2,8K OLED-дисплей NanoEdge, мобільний процесор AMD Ryzen 7 5800H, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 – така конфігурація допоможе швидко та точно втілити у життя будь-яку ідею. Пристрій оснащується малошумною системою охолодження з двома вентиляторами та пропонує безліч практичних функцій, серед яких – ексклюзивний контролер DialPad для ефективної роботи у професійних програмах.*

Потужні ресурси

Наділений сучасними компонентами ноутбук Vivobook Pro 14X OLED без жодних зусиль подолає будь-які завдання, навіть у багатозадачному режимі. Швидкий мобільний процесор AMD Ryzen 7 5800H, дискретна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050, 16 ГБ оперативної пам'яті, високошвидкісний PCIe-накопичувач ємністю 1 ТБ – ресурсів цього пристрою з лишком вистачить і для будь-яких креативних проектів, і для ігор.

Тонкораковий дисплей

Будь-який контент виглядає краще на ноутбуці Vivobook Pro 14X OLED, адже той оснащується високоякісним OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2,8K та неймовірно тонкою рамкою – відносна площа екрана становить 86%. Також дисплей може похизуватися чудовою контрастністю та високою яскравістю (до 600 кд/м²), широким колірним охопленням (100% DCI-P3) та точним передаванням кольорів, підтвердженим сертифікатом Pantone Validated. Його ергономічність, у тому числі низький рівень випромінювання синього світла, сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.

Передавання кольорів професійного рівня

Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями видають деталізоване, реалістичне зображення, в тому числі за рахунок кінематографічного колірного охоплення, що становить 100% простору DCI-P3. Це означає, що всі відтінки виглядають насиченішими, ніж на звичайних дисплеях. Ідеально і для професійної обробки фото- та відеоматеріалів, і для відображення будь-якого мультимедійного контенту.

OLED-дисплеї ноутбуків ASUS передають 100% відтінків колірного простору DCI-P3 і при високій, і при низькій яскравості, у той час як у звичайних РК-дисплеїв при низькому рівні яскравості колірне охоплення істотно зменшується. Так, при рівні сірого 16 G, колірне охоплення ноутбучних РК-дисплеїв становить лише 11% DCI-P3, а OLED-дисплеїв ноутбуків ASUS – 100% DCI-P3.

Знижена інтенсивність синього світла

Відомо, що синє світло викликає дискомфорт у власних очах і погіршує якість сну. Завдяки особливим органічним матеріалам, що застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, ноутбуки ASUS випромінюють на 70% менше такого світла. Їхні переваги в даному аспекті підтверджуються сертифікатами агентств TÜV Rheinland та SGS. Крім того, такий ефект досягається за рахунок зсуву спектра, а не шляхом фільтрації, тому немає жодних компромісів з точки зору кольору.

OLED-дисплеї виглядають яскравішими

Деталізація та якість кольору звичайних РК-дисплеїв, як правило, істотно погіршуються при зниженні рівня яскравості. На відміну від них, OLED-дисплеї ноутбуків ASUS здатні підтримувати чудову деталізацію навіть при низьких налаштуваннях яскравості за рахунок високої контрастності та широкого колірного охоплення. Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями зберігають точне передавання кольору при будь-якому рівні яскравості, тому їх легко налаштувати під зовнішнє освітлення, не втрачаючи у насиченості відтінків. Наприклад, у звичайній житловій кімнаті, освітленість якої становить близько 100 лк, яскравість OLED-дисплея достатньо встановити на рівні 177 кд/м², щоб отримати таку саму якість зображення, як на РК-дисплеї з яскравістю 400 кд/м². Додатковою перевагою низької яскравості OLED-дисплеїв є зменшення інтенсивності шкідливого синього світла.

Справжній чорний

OLED-дисплеї чудово передають чорний колір. Кожен їх піксель складається з трьох субпікселів, що світяться самостійно. У дисплея з роздільною здатністю 4K загальна кількість пікселів становить 9 216 000 (3840 x 2400), а субпікселів – 27 648 000, у той час як у РК-дисплея світяться лампи підсвічування, яких у нього лише кілька десятків. При відображенні чорного на OLED-дисплеї піксель просто вимикається – чорний колір отримати просто неможливо. Результат – неймовірна чіткість відображення темних відтінків. З таким дисплеєм можна буде виявити багато нових деталей навіть у багаторазово переглянутих фільмах!

Відображення твого смаку

Цей Vivobook виділяється серед звичайних ноутбуків своїм оригінальним дизайном та привертає погляд ще до того, як піднімається його кришка. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, як попереджувальний знак, виділена смужками, а клавіша ESC – помаранчевим кольором. Оновлений вигляд клавіатури натхненний студійними програвачами. Адже цей ноутбук – твоя власна студія, сповнена креативних ідей!

Ноутбук для активного життя

Ноутбук Vivobook Pro 14X OLED виконаний у компактному корпусі вагою всього 1,45 кг і легко поміститься практично в будь-яку сумку або рюкзак. Це робить його ідеальним вибором для мобільних користувачів.

Холодніше і тихіше

Перегрів негативно позначається на роботі компонентів. Щоб його уникнути, у ноутбуці Vivobook Pro 14X OLED реалізована високоефективна система охолодження з парою теплових трубок та двома вентиляторами, швидкість яких можна регулювати через додаток MyASUS. Попри тонкий та легкий форм-фактор моделі, температура її потужних компонентів завжди і за будь-яких умов залишається на безпечному рівні.

Енергія творчості

Vivobook Pro 14X OLED створений для активного життя, підтвердженням чого є акумулятор ємністю 63 Втгод. Такий запас енергії допоможе залишатися продуктивним настільки, наскільки вистачить уяви.

Універсальний контролер

Сучасний світ рухається швидко, і ноутбук Vivobook Pro 14X OLED допоможе тобі витримати цей темп, ні на секунду не сповільнюючи своїх творчих устремлінь. Для цього є інноваційні функції, такі як DialPad – віртуальний контролер, який можна відобразити на тачпаді для прискореного виконання різних команд у сумісних додатках Adobe.

Будь на зв'язку з усім світом!

У ноутбуці Vivobook Pro 14X OLED фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6, що отримало назву WiFi Master. Воно включає ексклюзивну технологію WiFi SmartConnect, яка служить для автоматичного вибору найкращої точки доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію шумозаглушення на основі машинного навчання. У додаткуі MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна відфільтровувати фонові шуми під час звукозапису, а у режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників. Випробуй систему інтелектуального шумозаглушення ASUS за допомогою демонстраційного ролика.

Зручна клавіатура

Повнорозмірна клавіатура ноутбука Vivobook Pro 14X OLED має підсвічування для комфортної роботи у темряві. Вона відрізняється продуманою ергономікою, міцною цільною конструкцією та оптимальною глибиною ходу клавіш – 1,35 мм.

Усі необхідні інтерфейси

Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями Vivobook Pro 14X OLED пропонує високошвидкісний інтерфейс USB 3.2 Gen1, виконаний у вигляді зручного оборотного роз'єму Type-C. Також є роз'єми USB 3.2 Gen1 Type-A та USB 2.0. Для підключення зовнішніх моніторів і проекторів використовується відеовихід HDMI, а вбудований пристрій для зчитування карт пам’яті дозволяє зчитувати карти microSD.*

Програмний портал MyASUS

MyASUS – це набір різноманітних додатків та утиліт, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від вашого ноутбука. Підключення до iOS- або Android-смартфона, оптимізація продуктивності, зв'язок з техпідтримкою – крім усіх цих корисних функцій, тут можна ознайомитися з ексклюзивними пропозиціями від ASUS і завантажити багато популярних програм.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Усі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише з ОС Windows)

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,45 кг

Ширина

31,74 см

Довжина

22,85 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація