Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K3500PC-L1355W Silver (90NB0UW1-M009D0)

Код:706368
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K3500PC-L1355W Silver (90NB0UW1-M009D0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K3500PC-L1355W Silver (90NB0UW1-M009D0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K3500PC-L1355W Silver (90NB0UW1-M009D0) фото
cashback iconКешбек 509 ₴
50 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Asus VivoBook Pro 15 OLED

Вираження тебе

Твої речі виражають те, який ти сам. Vivobook Pro 15 OLED – це яскравий ноутбук, який видає барвисте зображення на 15-дюймовому OLED-дисплеї NanoEdge з роздільною здатністю Full-HD і приголомшливий звук на вбудованій аудіосистемі з сертифікацією Harman Kardon. Сучасна конфігурація з процесором Intel H-серії 11-го покоління та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 забезпечить достатню і для справ, і для розваг обчислювальну потужність, а для зв'язку зі світом є швидкісний бездротовий модуль Wi-Fi. Ультрастильний Vivobook Pro 15 OLED – для тих, хто готовий виразити себе!*

Новий погляд на світ

Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED оснащується високоякісним OLED-дисплеєм NanoEdge з роздільною здатністю FHD і неймовірно тонкою рамкою – відносна площа екрана складає 84%. Цей дисплей може похизуватися точним передаванням кольорів, підтвердженим сертифікатом Pantone Validated, високою яскравістю (до 600 кд/м²) і широким колірним охопленням (100% DCI-P3), а його ергономічність сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.*

Передавання кольорів професійного рівня

Ноутбуки Asus з OLED-дисплеєм видають приголомшливо деталізоване, реалістичне зображення, в тому числі за рахунок кінематографічної гами, що становить 100% колірного простору DCI-P3. Це означає, що кольори виглядають більш насиченими, ніж на звичайних дисплеях. Ідеально і для професійної обробки фото- та відеоматеріалів, і для відображення будь-якого мультимедійного контенту.

Причому OLED-дисплеї ноутбуків Asus передають 100% відтінків колірного простору DCI-P3 і при високій, і при низькій яскравості, в той час як у звичайних РК-дисплеїв при низькому рівні яскравості колірне охоплення суттєво погіршується. Так, при рівні сірого 16 G, колірне охоплення ноутбучних РК-дисплеїв становить лише 11% DCI-P3, а OLED-дисплеїв ноутбуків Asus – 100% DCI-P3.

Знижена інтенсивність синього світла

Відомо, що синє світло викликає дискомфорт в очах і погіршує якість сну. Завдяки особливим органічним матеріалам, що застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, ноутбуки Asus випромінюють на 70% менше такого світла. Їх переваги в даному аспекті підтверджуються сертифікатами агентств TÜV Rheinland та SGS. Крім того, такий ефект досягається завдяки зсуву спектра, а не шляхом фільтрації, тому немає ніяких компромісів з точки зору передавання кольорів.

OLED-дисплеї перевершують РК-дисплеї за колірним об’ємом

Деталізація та якість передавання кольорів звичайних РК-дисплеїв, як правило, істотно погіршуються при зниженні рівня яскравості. На відміну від них, OLED-дисплеї ноутбуків Asus здатні підтримувати чудову деталізацію навіть при низьких налаштуваннях яскравості за рахунок високої контрастності та широкого колірного охоплення. Якщо порівнювати їх за колірним об’ємом – параметром, що враховує не лише традиційне «двомірне» колірне охоплення, а і яскравість, – OLED-дисплеї Asus виявляться кращими на 60%!

Істинний чорний

OLED-дисплеї відмінно передають чорний колір. Кожен їх піксель складається з трьох субпікселів, що світяться самостійно. У дисплея з роздільною здатністю Full-HD загальне число пікселів становить 2 073 600 (1920x1080), а субпікселів – 6 220 800, в той час як у РК-дисплея світяться лампи підсвічування, яких у нього лише кілька штук. При відображенні чорного на OLED-дисплеї піксель повністю вимикається – більш чорний колір отримати просто неможливо. Результат – неймовірна чіткість відображення темних відтінків. З таким дисплеєм можна буде виявити багато нових деталей навіть у багато разів переглянутих фільмах!

Чіткість у динаміці

Час відгуку OLED-дисплеїв Asus складає рекордні 0,2 мс – у 50 разів краще, ніж результат звичайних ноутбучних РК-дисплеїв, типовий відгук яких знаходиться у діапазоні від 10 до 25 мс. Цю перевагу можна легко помітити неозброєним поглядом: динамічний контент в іграх та фільмах відображається з підвищеною чіткістю і без артефактів.

Створений вражати

Vivobook виділяється серед звичайних ноутбуків своїм яскравим дизайном. Унікальний тривимірний логотип Asus з анодованим візерунком-шевроном і текстурованою поверхнею привертає погляд ще до того, як підніметься кришка. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена жовтими смужками.

Для активного життя

Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED виконаний у компактному корпусі вагою всього 1,65 кг, що робить його ідеальним вибором для мобільних користувачів. Такий пристрій без зусиль поміститься практично у будь-яку сумку або рюкзак. Бери його з собою і покажи всьому світу, що ти собою являєш!

Нові можливості

Наділений сучасними компонентами ноутбук Vivobook Pro 15 OLED без будь-яких проблем впорається з будь-якими завданнями. Швидкий процесор Intel Core H-серії 11-го покоління, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050, до 16 ГБ оперативної пам'яті, високошвидкісний PCIe-накопичувач ємністю 512 Гб – ресурсів цього мобільного пристрою з лишком вистачить для будь-яких креативних проектів.

Захист від перегріву

Перегрів негативно позначається на роботі компонентів. Щоб його уникнути, у ноутбуці Vivobook Pro 15 OLED реалізована високоефективна система охолодження з двома вентиляторами, швидкість яких можна регулювати через додаток MyAsus. Попри тонкий та легкий форм-фактор цієї моделі, температура компонентів завжди і за будь-яких умова залишається на безпечному рівні.

Будь на зв'язку з усім світом!

Твій офіс буде там, де забажаєш – вдома, в кафе і навіть в аеропорту, адже з цим ноутбуком ти не відчуватимеш себе прив'язаним до свого робочого місця. У ньому використовується сучасний бездротовий модуль Wi-Fi, завдяки якому завантаження файлів буде швидким, лаги в онлайн-іграх – мінімальними, а якість відеозв'язку – ідеальною. Його робота поліпшена за допомогою ексклюзивної технології WiFi Master, що включає функцію WiFi SmartConnect, яка служить для автоматичного вибору найкращої точки доступу WiFi з усіх наявних.

Саундтрек твого життя

Високоякісна аудіосистема з сертифікацією Harman Kardon допоможе зануритися з головою в атмосферу улюблених фільмів та ігор.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці Asus розробили технологію шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyAsus є функція ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми при звукозапису, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з отриманого аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників. Випробуй систему інтелектуального шумозаглушення Asus за допомогою демонстраційного ролика.

Всі необхідні інтерфейси

Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями Vivobook Pro 15 OLED пропонує високошвидкісний інтерфейс Thunderbolt 4, виконаний у вигляді зручного оборотного роз'єму USB-C. Також є роз'єми USB 3.2 Gen1 Type-A та USB 2.0. Для підключення зовнішніх моніторів або проекторів служить відеовихід HDMI, а вбудований картридер дозволить прочитати карти пам'яті формату microSD. Ноутбук сумісний з різними зарядними пристроями стандарту USB-C, що використовують напругу від 5 до 20 В. Причому при використанні пристрою з сертифікацією Power Delivery (аж до 120-ватової моделі ASUS), підзарядка здійснюватиметься прискорено.*

Програмний портал MyAsus

MyAsus – це колекція різних додатків та утиліт, які допоможуть витягти максимум з можливостей ноутбука. Підключення до iOS- або Android-смартфона, оптимізація продуктивності, зв'язок з техпідтримкою – крім всіх цих корисних функцій, тут можна ознайомитися з ексклюзивними пропозиціями від Asus та завантажити безліч популярних програм.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,1 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,65 кг

Довжина

23,5 см

Ширина

35,98 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K3500PC-L1355W Silver (90NB0UW1-M009D0)