Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380)

Код:700207
Немає в наявності
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
Ноутбук Asus ZenBook Flip UX363EA-HP293R Pine Grey (90NB0RZ1-M07380) фото
cashback iconКешбек 369 ₴
36 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний трансформер для будь-яких завдань

Ультрабук-трансформер ZenBook Flip 13 UX363EA – це універсальний пристрій, виконаний у неймовірно компактному корпусі з тонкорамковим дисплеєм NanoEdge. Завдяки шарніру ErgoLift він може розкриватися на 360°, а у його витонченому корпусі товщиною всього 13,9 мм знайшлося місце повноцінному комплекту інтерфейсних роз'ємів. До апаратної конфігурації моделі входить процесор Intel Core, який дозволить з легкістю втілювати у життя будь-які задуми, де б ви не знаходилися.

Гнучке рішення

У конструкції ZenBook Flip 13 реалізований інноваційний механізм кріплення 360° ErgoLift, який дозволяє розкривати ультрабук на будь-який кут аж до повних 360 градусів і надійно утримує дисплей точно у заданому положенні. Надійність всієї конструкції підтверджена суворими тестами.

Тонкий, легкий і з повноцінними інтерфейсами

Витонченість завжди була відмінною рисою ультрапортативних ноутбуків ASUS, і модель ZenBook Flip 13 продовжує цю славну традицію. Щоб зробити пристрій максимально мобільним, інженери знизили його масу до 1,3 кг і зменшили товщину корпуса до 13,9 мм. Попри таку компактність, ZenBook Flip 13 пропонує роз'єми HDMI, USB Type-A та одразу два порти Thunderbolt 4 (USB-C) – це найтонший ноутбук-трансформер з настільки значним набором інтерфейсів.

Тривалий час автономної роботи

В ZenBook Flip 13 встановлений акумулятор високої ємності, який не підведе вас протягом робочого дня. Вбудована технологія швидкої зарядки дозволяє зарядити пристрій до 60% ємності всього за 49 хвилин. Крім того, завдяки сумісності з різними зарядними пристроями стандарту USB-C (технологія ASUS USB-C Easy Charge) цей ноутбук легко заряджати в мобільних умовах.

Високоточний сенсорний екран

Художники, фотографи, дизайнери та інші користувачі, які працюють із зображеннями, неодмінно оцінять найширші можливості, що надаються сенсорним дисплеєм NanoEdge, адже завдяки підтримці стилуса ASUS Pen він ідеально підходить для творчої роботи. ASUS Pen – опціональний компонент, за допомогою якого зручно малювати, записувати нотатки або робити анотації у будь-якому сумісному додатку.

ASUS WiFi Master Premium

В ультрапортативному ноутбуці ZenBook Flip 13 фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту WiFi 6, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer та WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх доступних.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми при звукозапису, а у режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з отримуваного аудіопотоку, щоб користувач ультрабука чітко чув своїх співрозмовників.

Комфорт для користувача

ASUS NumberPad 2.0 – це тачпад, поєднаний з цифровим клавіатурним блоком. Причому навіть коли додаткова функція NumberPad активована, він продовжує працювати за своїм первинним призначенням: інтелектуальний алгоритм автоматично визначає, вводите ви цифри або керуєте курсором.*

Аудіосистема від Harman Kardon

Над аудіоможливостями ZenBook Flip 13 інженери ASUS працювали у співпраці з фахівцями фірми Harman Kardon, які мають величезний досвід зі створення високоякісних акустичних систем. Пара стереодинаміків створює ефект просторового позиціювання, немов у кінотеатрі, а інтелектуальний підсилювач гарантує чисте звучання, усуваючи спотворення навіть на максимальному рівні гучності. ZenBook Flip 13 – це безпрецедентна для таких компактних мобільних комп'ютерів якість звуку!

ІЧ-Камера

Розблокування ZenBook Flip 13 за допомогою функції Windows Hello стало як ніколи надійним та зручним, адже тепер пароль – це ваше обличчя, яке за лічені миті розпізнається інфрачервоною камерою на передній
панелі пристрою.

Клавіатура та клавіші

Клавіатура ZenBook Flip 13 займає всю ширину корпусу, тому в її правій частині знайшлося місце для колонки додаткових клавіш. Запис скріншота, блокування веб-камери, запуск програми MyASUS – всі ці дії можна швидко здійснити за допомогою функціональних клавіш.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Інфрачервона веб-камера

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,3 кг

Ширина

30,5 см

Довжина

21,1 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Стілус

Чохол

Перехідник USB-A – RJ45

Перехідник USB-C – 3.5 мм аудіо

Відгуків