Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470)

Код:675829
Немає в наявності
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
Ноутбук Asus ZenBook UX433FQ-A5035T Royal Blue (90NB0RM5-M00470) фото
-18%
Вигода 7 100 ₴
cashback iconКешбек 322 ₴
32 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Креативність – на повну! Найкомпактніший 14-дюймовий ноутбук

Креативність, стиль, інноваційність – ці якості втілює новий ZenBook. Кожна деталь цього ноутбука, призначена для того, щоб дати вам можливість максимально проявити свою творчу енергію. Безрамковий дисплей NanoEdge, високопродуктивні компоненти, ексклюзивний екранний шарнір ErgoLift та ергономічна клавіатура з цифровим блоком клавіш – все це пропонується у вигляді стильного пристрою з класичним дизайном. ZenBook готовий до будь-якої роботи. А чи готові ви творити разом з ZenBook?

Дисплей NanoEdge. Зображення, що зачаровує

Екран ZenBook виконаний у максимально компактному корпусі, щоб ніщо не відволікало погляд користувача від чудового зображення. Домогтися цього вдалося завдяки неймовірно вузькій екранній рамці.1 Її товщина складає всього 2,9 мм з боків, 3,3 мм внизу і 6,1 мм над екраном (щоб вмістити вбудовану камеру). Внаслідок відсутності чітких меж картинка практично зливається з реальністю, а сам ZenBook 14 можна порівняти за своїм розміром з листком формату A4, що робить його більш компактним, ніж багато 13,3-дюймових моделей!

Дисплей. Краса на екрані

Для творчої роботи потрібен високоякісний дисплей, і саме таким наділений ZenBook 14. Чітке зображення з високою роздільною здатністю, широкі кути огляду та яскраві, реалістичні кольори – чудові характеристики самого екрана доповнені ексклюзивними технологіями ASUS, такими як Splendid та Tru2Life Video, які служать для оптимального налаштування його параметрів під різні типи відображуваного контенту.

Шарнір ErgoLift. Практична конструкція

Комфорт користувача – пріоритет при розробці конструкції кожного пристрою серії ZenBook. Ось чому у моделі ZenBook 14 застосовується ексклюзивний екранний шарнір ErgoLift, завдяки якому при відкриванні кришки клавіатура ноутбука автоматично нахиляється під найбільш зручним кутом. Більш того, це оригінальне інженерне рішення покращує охолодження та звучання пристрою!

Дизайн. Новий еталон ультрапортативного пристрою

ZenBook 14 знаменує початок нової ери у створенні ультрапортативних пристроїв. Виконаний у безпрецедентно маленькому та легкому корпусі, він не лише є найбільш компактним 14-дюймовим ультрабуком, який коли-небудь створювали фахівці ASUS, а й одним з найбільш компактних пристроїв у своєму класі взагалі! Зрозуміло, нікуди не подівся привабливий дизайн, що традиційно відрізняє серію ZenBook. На кришці дисплея видніється культове оздоблення в стилі Zen у вигляді концентрованих кіл, а сам корпус доступний у двох колірних варіантах: престижному синьому та вишуканому сріблястому. В обох варіантах над клавіатурою виділяється контрастна смужка відтінку «рожеве золото», що додає у вигляд пристрою елемент розкоші.

Швидкість. Необмежена продуктивність

Компактність ZenBook 14 жодним чином не позначається на його продуктивності, адже він призначений для того, щоб служити як потужний інструмент для творчої роботи. Створення складних документів, глибинний аналіз даних, ретушування фотографій, редагування відеороликів і, в моменти відпочинку, трошки ігор – ZenBook 14 впорається з будь-якими завданнями завдяки новітньому процесору Intel Core та іншим високопродуктивним компонентам.

Комунікації. Мобільність без кордонів

Для мобільного професіонала дуже важливо завжди бути на зв'язку, причому на максимально можливій швидкості. Ось чому у ZenBook 14 застосований бездротовий модуль Wi-Fi гігабітного класу, доповнений технологією Wi-Fi Master, що забезпечує підвищену стабільність і дальність його роботи. Крім того, для бездротового під’єднання периферії ноутбук наділений інтерфейсом Bluetooth новітньої версії 5.0, яка вирізняється збільшеною енергоефективністю.

Акумулятор. Тривалий час автономної роботи

ZenBook 14 оснащується акумулятором високої ємності, який ніколи не підведе вас протягом тривалого робочого дня. Довгі поїздки або ділові зустрічі не проблема для цього пристрою, навіть якщо поруч немає електричної розетки!

Клавіатура і тачпад. Для продуктивної роботи

Повнорозмірна клавіатура дозволяє з комфортом використовувати ZenBook 14 для роботи в мобільних умовах. Вона наділена підсвічуванням і вирізняється продуманою ергономікою, а шарнір ErgoLift нахиляє її під ідеальним для правильного положення рук кутом. Крім того, в ZenBook 14 вперше представлений тачпад NumberPad, який може грати роль цифрового клавіатурного блоку для швидкого введення чисел.

Функції Windows. Ноутбук, який знає вас в обличчя!

Операційна система Windows 10 дозволяє використовувати ZenBook 14 з максимальною зручністю – для цього буквально не потрібно поворухнути і пальцем! Розблокування здійснюється за допомогою ідентифікації обличчя (технологія Windows Hello), а керування різними функціями – за допомогою системи голосових команд (віртуальна асистентка Cortana). Спробувавши такий комфорт, ви будете дивуватися, як взагалі могли раніше взаємодіяти з комп'ютером без настільки зручних можливостей.2

Вхід у систему за допомогою технології розпізнавання обличчя

Увійти в операційну систему під своїм обліковим записом тепер можна без пароля і навіть у темряві за допомогою технології розпізнавання рис обличчя Windows Hello. Досить просто привернути до себе фронтальну камеру ZenBook 14 з інфрачервоним датчиком. Від виходу зі сплячого режиму до входу у систему проходять лічені секунди. При цьому, на відміну від деяких моделей конкурентів, на ZenBook 14 камера розташована максимально зручно – на тонкій верхній рамці дисплея NanoEdge.2

Інтерфейси. Для під’єднання будь-яких пристроїв

ZenBook 14 оснащується безліччю інтерфейсів, що дозволяють легко під’єднувати до нього будь-яку периферію. До їх числа входить високошвидкісний порт USB 3.1 Gen2, виконаний у вигляді зручного симетричного роз'єму Type-C, два традиційні порти USB Type-A (стандартів 3.0 та 2.0) для сумісності з широким спектром зовнішніх пристроїв, порт HDMI для під’єднання монітора та картридер формату microSD.

Звук. Аудіосистема Harman Kardon

Над аудіоможливостями ZenBook 14 інженери ASUS працювали у співпраці з фахівцями фірми Harman Kardon, які мають величезний досвід зі створення високоякісних акустичних систем. Результат вийшов приголомшливим. Сплав апаратних засобів, які включають особливу технологію підсилювача, що створює більший рівень гучності при відсутності спотворень, з ретельно розробленою програмною підтримкою гарантує, що ZenBook 14 звучить краще ніж інші ноутбуки.

Якість. Наднадійний ультрапортативний ноутбук

Ноутбук ZenBook 14 настільки міцний, що успішно пройшов випробування на відповідність військовому стандарту надійності MIL-STD 810G. Тестування складалося з перевірки у найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах та вологості. Крім того, ми піддали дану модель серії власних тестів, які значно перевищують загальноприйняті у комп'ютерній індустрії стандарти.

1Заявлена ширина рамки збоку є відстанню між межею видимої області екрану та краєм дисплея. Якщо враховується повна ширина корпуса, то ширина рамки збоку становитиме 4 мм. Заявлена ширина рамки знизу є відстанню між межею видимої області екрану та краєм дисплея, коли ноутбук відкритий на 90°. Виміри проводилися на конфігурації зі стандартним дисплеєм (без покриття антивідблиску).

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,6 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR3

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA GeForce MX350

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

1,15 кг

Ширина

31,9 см

Довжина

19,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація