Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD)

Код:701130
Очікується
Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD) фото
Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD) фото
Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD) фото
Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD) фото
Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 429 ₴
42 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігри і не лише!

Ігровий ноутбук G5 здатний проявити свої найкращі якості у ділових та ігрових додатках, під час перегляду розважального медіаконтенту та багато іншого! Потужний процесор 11 покоління Intel Core i5 у складі ноутбука легко справляється з виконанням кількох завдань одночасно. В активі ноутбука екран з частотою оновлення до 144 Гц, дисковий простір об'ємом до 6 Тбайт* і прогресивний модуль бездротового зв'язку нового покоління стандарту Wi-Fi 6. Ноутбук має приголомшливий інструментарій для успішного вирішення широкого спектра завдань і здатний стати Вашим надійним помічником і в роботі, і години дозвілля.*

Ще більше ефектів в іграх

Ігрові ноутбуки сімейства G5 на базі мобільних графічних процесорів NVIDIA GeForce RTX 30 серії (мікроархітектура NVIDIA Ampere 2-покоління): здатні у реальному часі виконувати апаратне трасування променів, задіювати безмежні можливості штучного інтелекту і програмовані шейдери, тим самим, пропонуючи творцям цифрового мультимедійного контенту та численним представникам ігрової спільноти скористатися унікальним шансом набути неоціненного професійного досвіду.*

Трасування променів

Трасування променів – це найважливіша зі складових сучасної ігрової графіки, що моделює натуральне поширення променів світла у фізичному середовищі. Технологія дозволяє отримати максимально реалістичне зображення кінематографічної якості навіть у найвибагливіших іграх.

Прискорення DLSS та штучний інтелект

NVIDIA DLSS — це революційна технологія рендерингу на базі штучного інтелекту (ШІ), яка забезпечує підвищення частоти зміни кадрів, а також приголомшливу якість графіки завдяки спеціалізованим тензорним ядрам, здатним обробляти алгоритми ШІ засобами графічного процесора GeForce RTX™. В результаті, приріст продуктивності дозволяє застосувати максимальні налаштування якості графіки та екранної роздільної здатності, і спостерігати в ігрових додатках приголомшливу реалістичність відеозображення у динаміці, немов у реальному житті.

Багатозадачність у змішаному середовищі стала доступнішою

Відчуйте продуктивність покоління 11. Ігрові ноутбуки G5 оснащені сучасним 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400H. Користувачі можуть організувати потокову трансляцію медіаконтенту, запис будь-якої стадії ігрового процесу та одночасне виконання одразу кількох додатків без затримок та без компромісів. Ноутбуки G5 пропонують винятково швидку обробку мультимедійного контенту та плавне відтворення ігор без переривань та артефактів.

Дисплей 144 Гц – точно, як у житті

Модель G5 оснащена якісним дисплеєм з частотою оновлення екрана до 144 Гц. Високе значення цього параметра – одна з ключових характеристик відеопідсистеми, яка допомагає усунути артефакти та розмитість зображення, наближаючи Вашу перемогу над віртуальними опонентами в іграх!

Зберігайте холоднокровність і перемагайте

Ігрові ноутбуки G5 оснащені фірмовою системою охолодження WINDFORCE нового покоління, яка забезпечує ефективне відведення тепла сумарною потужністю до 150 Вт, а також стабільну працездатність процесора та відеопідсистеми у будь-якому режимі, у тому числі в умовах 100% завантаження.*

Високошвидкісне з'єднання без затримок

Модулі Wi-Fi 6 нового покоління здатні працювати у двох діапазонах, забезпечуючи двоспрямований обмін інформацією одразу для кількох клієнтів. Тандем у складі Wi-Fi 6-модуля та модуля Bluetooth 5.2, яким укомплектовані ноутбуки GIGABYTE G5, забезпечує виключно високу швидкість передачі даних як у приміщенні, так і на відкритому просторі.

Налаштування продуктивності в один дотик

Засобами оновленого фірмового додатка GAMING CENTER, шанувальники комп'ютерних ігор можуть легко підвищити керованість персонажами в іграх, присвоїти макроси певним клавішам та організувати їхнє зональне або загальне підсвічування. Створюйте та налаштовуйте індивідуальні профілі для кожної гри, розкривайте свій потенціал по-максимуму!

Безрамковий конструктив та зональне підсвічування

Ігровий ноутбук G5 оснащений 15,6-дюймовим безрамковим дисплеєм в обрамленні тонкої лицьової панелі. На етапі проектування було прийнято рішення максимально зменшити габарити виробу, в результаті візуально ноутбук виглядає не набагато більше типової 14-дюймової моделі. Візьміть у дорогу один із найпотужніших сучасних ноутбуків, який вигідно відрізняє компактність та безумовна мобільність. Стосовно клавіатури ігрового ноутбука G5 можна використовувати 15 встановлених профілів підсвічування, що дозволяє підкреслити індивідуальність пристрою і персональний стиль його власника.

DTS: X Ultra – кінематографічна якість звуку

Новим ноутбукам G5 у повному обсязі доступна технологія DTS: X Ultra, яка повністю оцінює якість просторового відтворення Hi-Fi аудіоконтенту. Інноваційна технологія віртуального об'ємного звучання у форматі 7.1-каналів забезпечує приголомшливу достовірність відтворення звуку від різних джерел на тлі високої швидкості обробки аудіосигналу. Від ігор, перегляду фільмів до конференц-зв'язку: за допомогою технології DTS: X™ Ultra вдається відновити справжню тривимірність поширення звуку, при цьому голосовий зв'язок стає більш чітким, ніж будь-коли, завдяки двоспрямованому шумозаглушенню засобами ШІ стосовно вхідної та вихідної складової аудіосигналу.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Усі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Mini DisplayPort

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,2 кг

Ширина

36,1 см

Довжина

25,8 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук Gigabyte G5 GD Black (G5_GD-51RU123SD)