Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2)

Код:701045
Немає в наявності
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Max Sparking Black (2L4H1AV_V2) фото
cashback iconКешбек 864 ₴
86 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Elite Dragonfly Max (2L4H1AV_V2)

HP Elite Dragonfly Max – це стильний ультрабук форм-фактору 2-в-1, який забезпечує високу продуктивність, чудові можливості спільної роботи, кристально чіткий відеозв'язок та цілий набір корисного фірмового софту. Він важить трохи більше кілограма і при цьому оснащений топовими комплектуючими, включаючи процесор Intel Core Tiger Lake 11-го покоління, 1 ТБ SSD, сенсорний дисплей високої чіткості з функцією Sure View, зручну клавіатуру та високошвидкісний Wi-Fi 6. Все для того, щоб ви могли вирішувати будь-які питання на ходу та з комфортом працювати де завгодно. А надійні функції безпеки та конфіденційності дозволять скрізь почуватися впевнено.

Стильний. Легкий. Гнучкий

Одним з найважливіших переваг HP Elite Dragonfly Max, як і всієї лінійки Elite Dragonfly є дизайн. Лептоп зроблений з магнієвого сплаву, що дозволяє йому бути набагато легшим, ніж ноутбукам в алюмінієвому корпусі, але при цьому залишатися таким же міцним і витривалим. Крім того, він відноситься до пристроїв формату 2-в-1, які дозволяють повертати дисплей на 360 градусів та використовувати лептоп у режимі планшета. Все це разом з лаконічним дизайном, матовою обробкою панелей та невеликими акцентами дозволяє Dragonfly Max виглядати красиво й елегантно.

Максимальні характеристики для продуктивної роботи будь-де

HP Elite Dragonfly Max виводить все на новий рівень. Він має у своєму розпорядженні процесор Intel Core сімейства Tiger Lake 11-го покоління та 32 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X-4266 МГц. Це забезпечує неперевершену продуктивність та дозволяє підтримувати високу швидкість роботи навіть під серйозними навантаженнями. А інтегрована графіка Iris Xe дозволить вам робити все, що потрібно. У тому числі запускати ігри з роздільною здатністю Full HD, редагувати відео та багато чого іншого.

Сенсорний FHD екран

13,3-дюймовий сенсорний BrightView екран Elite Dragonfly Max – це те, що потрібно для комфортної роботи з програмами та відпочинку. Він має роздільну здатність Full HD (1920 x 1080) і максимальну яскравість у 1000 ніт, охоплює практично весь простір sRGB і добре відкалібрований прямо з коробки. А також захищений загартованим склом Corning Gorilla Glass 5. І це далеко не всі його переваги. Наприклад, фільтр із низьким рівнем синього світла HP Eye Ease допомагає знизити небезпечне для очей випромінювання без спотворення інших кольорів на екрані.

Видно тільки вам

Всі моделі Dragonfly Max поставляються з технологією Sure View Reflect, однією з найзначніших візитівок лінійки Dragonfly. Ця функція є спеціальним фільтром приватності, вбудованим в екран. Він робить дисплей нечитабельним при погляді з боку і, тим самим, захищає вас від підглядування під час роботи поза офісом або домівкою.

Камера високої роздільної здатності та чіткий звук

Dragonfly Max унікальний тим, що є один із перших 13,3-дюймових ноутбуків, який постачається з веб-камерою роздільною здатністю 5 МП замість звичайного сенсора на 1 або 2 МП. На сьогоднішній день це рідкість навіть для пристроїв бізнес-класу. Ця камера підтримує запис у 1440p при 30 кадрах на секунду, що значно більше, ніж у стандартної 720p камери. Тому ваші віртуальні збори в Zoom або Teams будуть виглядати фантастично. А у супроводі чіткого звуку від чотирьох стереодинаміків з налаштуванням від Bang & Olufsen цей лептоп ще й звучатиме чудово.

Мікрофони з широким діапазоном та шумозаглушенням

Чотири широкосмугові мікрофони подбають про те, щоб вас завжди чули чітко та ясно. Вони точно вловлюють мову користувача і одночасно фільтрують фонові шуми завдяки функції інтелектуального шумоподавлення. А значить, під час відеоконференцій буде чутно тільки вас, а не сім'ю, тварин або вуличний трафік на задньому фоні. Тому HP Dragonfly Max можна назвати ідеальним комп'ютером для роботи з дому.

Неймовірно зручна клавіатура

Ще одна вагома перевага цього лептопа – одна з найкращих клавіатур серед ноутбуків-трансформерів. Вона забезпечує зручний та точний набір тексту у будь-який час доби, а також захищена від попадання вологи. Це дозволяє з упевненістю використовувати ультрабук і вдома, і у кафе, не боячись зіпсувати його через випадково розлитий напій.

Захищено HP Wolf Security

Ноутбук Dragonfly Max стане чудовим вибором для бізнесменів, керівників різних рангів та всіх, хто потребує добре захищеного апарату. Він поставляється з автоматичним блокуванням DriveLock, сканером відбитків пальців, ІЧ-датчиком, модулем TPM 2.0, шторкою для камери HP Sure Shutter, ПЗ Secure Erase та Sure Start, безпечним браузером Sure Click та багатьма іншими функціями, які є ексклюзивними для сімейства Elitebook. Всі вони працюють разом, щоб створити постійно діючий та надійний захист для вашої інформації.

Ваш мобільний офіс

З HP Elite Dragonfly Max ви можете організувати комфортне робоче місце будь-де. Крім вражаючих технічних характеристик, цей ультрабук пропонує і весь необхідний набір портів. Так, праворуч у нього є два порти Thunderbolt 4, а також HDMI 2.0 та аудіороз'єм 3.5 мм. Це означає, що можна підключити два 4K дисплеї або один 8K дисплей до одного порту. Якщо вбудованої графіки Iris Xe вам буде недостатньо, ви завжди можете використовувати зовнішній графічний процесор. Крім цього лептоп має слот USB-A, за допомогою якого ви зможете підключати різні периферійні пристрої.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,8 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Частота оперативної пам'яті

4266 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише з ОС Windows)

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,13 кг

Ширина

30,43 см

Довжина

19,75 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Сумка

Стілус