Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA)

Код:677178
Очікується
Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA) фото
Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA) фото
Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA) фото
Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA) фото
Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-14%
Вигода 7 400 ₴
cashback iconКешбек 438 ₴
51 299
43 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Envy Laptop 15-ep0008ur (1U9J2EA)

HP Envy Laptop 15 – це потужний ноутбук, створений для розв’язання широкого спектра завдань. Завдяки процесору Intel 10-го покоління, дискретній графіці NVIDIA GeForce, 32 Гб оперативної пам'яті та супершвидкому SSD ємністю в 512+512 Гб він без зусиль справляється з будь-якими додатками і потягне найсучасніші ігри. Екран високої чіткості та аудіосистема Bang & Olufsen подбають, щоб розваги стали ще більш приголомшливими, а розширені функції безпеки допоможуть зберегти ваші дані недоторканими.

Витончений силует. Металевий корпус

Елегантність та практичність – ось дві головні риси дизайну HP Envy Laptop 15. Він укладений у тонкий суцільнометалевий корпус з практичним матовим оздобленням, що робить ноутбук не лише привабливим, а і міцним. А висока майстерність виготовлення та увага до деталей, таких як решітки динаміків з геометричним візерунком або загальна чіткість ліній лише підкреслюють його преміальність.

Висока продуктивність для безмежної творчості

За допомогою HP Envy 15 ви легко впораєтеся навіть з найважчими завданнями. Цей лептоп оснащений процесором Intel Core i5 10-го покоління, який відрізняється високою ефективністю і здатний розганятися до 4,5 ГГц за допомогою технології Turbo Boost. У поєднанні з 32 Гб оперативної пам'яті DDR4 це дає вам достатньо потужності для роботи з будь-якими програмами.

Захопливі візуальні ефекти та плавний геймінг

Отримуйте незабутні відчуття від захопливих розваг та ігор, транслюйте відео у 4К роздільній здатності і легко створюйте власний контент. Дискретний графічний адаптер NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti з 6 гігабайтами виділеної відеопам'яті GDDR6 чудово підходить для найрізноманітніших завдань. А ігрові технології NVIDIA дозволяють насолоджуватися сучасними відеоіграми та революційними можливостями VR.

Дуже швидке завантаження

Супершвидкий SSD-накопичувач на 512+512 Гб збереже всі ваші дані і допоможе витягти максимум швидкості при роботі з великими файлами та різними програмами. З ним система та ігри завантажуються швидше, а стандартні офісні додатки просто літають.

Барвистий екран з Full HD роздільною здатністю

Перегляд фільмів, робота з документами або фото, онлайн-трансляції улюблених шоу та читання свіжих новин. На 15,6-дюймовому екрані з Full HD (1920x1080 пікселів) роздільною здатністю і тонкими рамками все виглядатиме гранично чітко та детально. Щоб ви отримували справжнє задоволення від усього, що робите.

Реалістичний звук

Оцініть потужне звучання стереодинаміків, налаштованих експертами Bang & Olufsen. Разом з фірмовою технологією HP Audio Boost, яка допомагає відрегулювати максимальний рівень гучності, вбудована аудіосистема ноутбука дозволить вам повною мірою насолодитися чистим та динамічним звучанням улюблених треків і грати зі ще більшим задоволенням.

Цілий день роботи без підзарядки

Завдяки місткому акумулятору на 83 Втгод ви ні в чому не будете обмежені. Його запасу енергії ноутбуку вистачає до 10 годин автономної роботи, а функція швидкої зарядки HP Fast Charge допоможе максимально швидко повернути апарат до ладу і продовжити роботу. Тому HP Envy Laptop 15 стане чудовим помічником як у повсякденному використанні, так і під час відряджень.

Оберігаючи вашу конфіденційність

Хочете бути впевненими, що ніхто не зможе порушити вашу приватність і використовувати камеру ноутбука для стеження? Використовуйте спеціальну фізичну шторку для веб-камери, яку неможливо зламати. А також кнопку вимкнення мікрофона.

Надійний захист

Розблокуйте ноутбук одним дотиком пальця за допомогою вбудованого дактилоскопічного сканера (працює лише під керуванням Windows). Він використовує запатентовану технологію тривимірного зчитування відбитків пальців, яка гарантує безпеку електронних платежів та доступу до даних.

Висока ефективність у всьому

Два порти USB Type-C з підтримкою DisplayPort та Power Delivery значно розширюють функціональні можливості лептопа. Вони забезпечують швидкість передавання даних до 5 Гбіт/с, дозволяючи швидко завантажувати великі обсяги інформації, заряджати гаджети (навіть коли ноутбук знаходиться у сплячому режимі) і під’єднувати зовнішні монітори з роздільною здатністю до 4К. Також у ноутбука передбачені роз'єм HDMI 2.0А, пара USB Type-A, комбінований аудіопорт для навушників та мікрофона і слот для карт пам'яті.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2933 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.0 Type-A

2 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Мікрофон

Стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору
Час роботи та зарядка

До 10 годин

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

2,14 кг

Ширина

35,79 см

Довжина

23,68 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук HP Envy Laptop 15-ep0008ur Silver (1U9J2EA)