Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Fury 17 G8 Silver (4N4Y2AV_V2)

Код:702643
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Fury 17 G8 Silver (4N4Y2AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 17 G8 Silver (4N4Y2AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 17 G8 Silver (4N4Y2AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 17 G8 Silver (4N4Y2AV_V2) фото
Ноутбук HP ZBook Fury 17 G8 Silver (4N4Y2AV_V2) фото
cashback iconКешбек 1 630 ₴
163 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужність та функціональність, які не знають собі рівних

HP ZBook Fury 17 G8 – це мобільна робоча станція, здатна повноцінно замінити настільний ПК та створена для тих, хто хоче продовжувати творити та працювати на повну силу, де б він не знаходився. Завдяки поєднанню процесора Intel Xeon, відеокарти NVIDIA RTX A4000, 64 Гб оперативної пам'яті у вас буде достатньо ресурсів для роботи з будь-якими професійними програмами. А дивовижний 4К екран з точними кольорами дозволить насолоджуватися всім, що ви робите. Додайте до цього потужну батарею, супершвидкий Wi-Fi 6 та безліч портів для підключення периферії, і ви отримаєте суперпродуктивний ноутбук із величезними можливостями. Створюйте, візуалізуйте, редагуйте та моделюйте з легкістю, яка змусить вас закохатися у цей апарат.

Нескінченні можливості для роботи та творчості

ZBook Fury 17 G8 – це сучасна робоча станція, яка просто не знає значення слова «надмірність». Це справжній монстр, створений для багатозадачності та оснащений приголомшливою потужністю. Все за рахунок використання передових компонентів, включаючи 8-ядерний процесор Intel Xeon W-11955M (2.1 – 5.0 ГГц) та 64 Гб високошвидкісної оперативної пам'яті DDR4-3200 МГц. У сукупності це дозволяє легко працювати з 3D-графікою, проектувати в CAD, обробляти мільярди рядків наборів даних для швидкого аналізу або запускати складні симуляції. Тому ця робоча станція стане чудовим рішенням для професіоналів у галузі інженерії, творців ігор, дизайнерів та аніматорів, архітекторів та аналітиків.

Професійна графіка для складних завдань

Редагуйте 4K відео та створюйте реалістичний VR-контент за допомогою ZBook Fury 17. Цей ноутбук оснащений графічним процесором NVIDIA RTX A4000 з 8 ГБ відеопам'яті, який забезпечує трасування променів у реальному часі, прискорений ШІ та просунуту графіку. Завдяки йому ви отримаєте все необхідне для розробки ігор, 3D-рендерінгу, моделювання та інших складних професійних завдань.

Створено для роботи з будь-якого місця

Потрібно показати макет замовнику чи плануєте обговорити із колегами стратегію перед розробкою нового етапу проекту? Просто візьміть свою роботу із собою. 17-дюймовий ZBook має товщину 26,9 мм і важить 2,76 кг, що дозволяє брати його на зустрічі чи поїздки. А завдяки потужній батареї він забезпечить найвищу продуктивність навіть у дорозі. Тому ви зможете займатися створенням 3D-прототипів або моделюванням з будь-якого місця.

Справжнє свято для ваших очей

Ця робоча станція була розроблена спеціально для роботи з мультимедіа, тому її 17,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю UHD (3840 x 2160) і точними кольорами просто приголомшує. Найдрібніші деталі 4K-зображень, які зазвичай губляться на менших дисплеях, відтворюються на ZBook Fury 17 із неймовірною точністю. У той час як відкалібровані на заводі кольори дозволяють насолоджуватися барвистим малюнком у всій його красі. Тому все, від відео високої роздільної здатності на YouTube до повнорозмірних фотографій дикої природи буде виглядати на цьому екрані просто чудово.

Набір портів для максимальної продуктивності

Кожен аспект HP ZBook Fury 17 продуманий та функціональний. Зокрема всі, кому доводиться перекидати великі обсяги даних або працювати з додатковим обладнанням, оцінять оснащення цього ноутбука. Він отримав два порти Thunderbolt 4, роз'єм Mini DisplayPort, HDMI та слот для SD-карти. Тому вам не знадобиться зовнішня док-станція для швидкої передачі даних або підключення додаткових моніторів.

Безпека корпоративного рівня

ZBook Fury 17 G8 оснащений безліччю рівнів захисту як апаратних, так і програмних. Всі вони, починаючи з вбудованого чіпа TPM 2.0 та покращеного програмного забезпечення HP BIOSphere Gen 6 до безпечного віртуального браузера HP Sure Click та захисника Windows забезпечують комплексний захист від вірусів, шкідливих програм, злому та інших неприємностей.

Вбудована функція Tile™

Окремо варто згадати систему Tile™, що дозволяє знайти загублений або вкрадений ноутбук. Вона є програмою, яка встановлюється на телефон або ноутбук і дає можливість визначати місце розташування втрачених речей на основі Bluetooth-даних. Tile відображає останнє відоме місце розташування на карті, а також дозволяє користуватися для пошуку безпечною та анонімною мережею Tile. *

Повністю покладіться на свій ноутбук

Працюйте з упевненістю, знаючи, що ваш апарат пройшов випробування на відповідність військовому стандарту міцності MIL-STD 810H та 360 000 годин випробувань у екстремальних умовах й за важких робочих навантажень. Все для того, щоб гарантувати, що він продовжуватиме працювати там, куди ви його візьмете.

Можливість апгрейду

Отримайте сховище та пам'ять рівня настільного комп'ютера, а також можливість у будь-який момент розширити їх завдяки додатковим слотам. ZBook Fury 17 G8 підтримує максимальний об'єм оперативної пам'яті до 128 ГБ та загальну ємність дисків до 8 ТБ. Замінюйте, розширюйте та залишайтеся попереду завдяки модульним компонентам та легкому доступу без використання інструментів до обладнання вашого пристрою.

*Для роботи засобу позиціонування потрібен увімкнений Bluetooth.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,1 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A4000

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,7 кг

Ширина

39,84 см

Довжина

26,71 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація