Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1)

Код:702638
Немає в наявності
Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1) фото
Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1) фото
cashback iconКешбек 1 631 ₴
163 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робочий ноутбук, на якому ви захочете грати

ZBook Studio G8 – це стильна та легка робоча станція, яка пропонує ту ж продуктивність, що і висококласний ігровий ноутбук, і такий самий елегантний професійний дизайн, як і високоякісний бізнес-лептоп. Вона здатна забезпечити швидкий рендерінг та візуалізацію в реальному часі, віддалену спільну роботу та запросто потягне будь-які сучасні ігри. Все завдяки потужній начинці, FullHD дисплею з точною передачі кольорів і 32 Гб оперативної пам'яті. При цьому кожен аспект ZBook Studio, від клавіатури до екрану, ретельно продуманий і пристосований для робочих процесів. А два порти USB Type-C, чудова клавіатура та відповідність військовим стандартам міцності перетворюють цей ноутбук на гідного компаньйона для серйозної творчої роботи де завгодно.

Незабутній візуальний досвід

Будьте певні, що саме ви бачите на екрані. ZBook Studio отримав чудовий 15,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD (1920x1080). Тому ви отримаєте точну передачу кольорів для створення реалістичних зображень з високою деталізацією і першокласну візуалізацію відео.

Потужність, яка перевершує всі очікування

Незалежно від того, редагуєте ви відео, пишете код або проходите новий рівень в улюбленій грі, з ZBook Studio G8 ніщо вас не сповільнить. З продуктивністю 8-ядерного процесора Intel Core i9 одинадцятого покоління, потужністю графіки NVIDIA та 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4 3200 МГц ви можете анімувати за секунди та виконувати рендерінг чи візуалізацію в реальному часі. А також одночасно запускати кілька додатків із високим навантаженням на ЦП без падіння продуктивності ноутбука. Це робить ZBook Studio чудовим вибором для професіоналів та творчих людей, розробників ігор та фахівців з обробки даних.

Найкращий інструмент для творчості

Завдяки професійній графіці NVIDIA RTX A3000 з 6 ГБ відеопам'яті ви отримаєте широкі можливості для втілення своїх найамбіційніших проектів. З легкістю виконуйте рендерінг, проектуйте та працюйте зі спеціалізованим софтом, таким як Adobe Photoshop, Adobe Premier Pro, Autodesk Maya, Avid, Blackmagic Design, Lightroom, Capture One та Cinema 4D. Творіть вільно, де б вас не застало натхнення.*

Швидке сховище

Легко справляйтеся з кількома завданнями та насолоджуйтесь швидким відгуком системи у будь-якій ситуації з SSD NVMe накопичувачем. Він забезпечує ноутбуку миттєву реакцію на команди та дозволяє зберігати всі ваші проекти та особисті файли за рахунок великої ємності у 2 Тб.

Надійність вищого класу

Всі пристрої HP класу Z, у тому числі і ZBook Studio G8, розроблені з підвищеним запасом міцності і проходять тестування за стандартом MIL-STD-810. Він включає набір тестів, які перевіряють стійкість пристрою до вібрації, пилу, піску, вологості, висоти, падінь, температурних перепадів і навіть «заморожування/відтаювання». Тому Studio забезпечує рівень надійності, який перевершує все, що ви можете очікувати від стандартного споживацького ноутбука.*

Провідні функції безпеки

З робочою станцією HP ZBook Studio G8 ви можете працювати будь-де, не ставлячи під загрозу продуктивність або безпеку, адже до стандартної комплектації цього лептопа входять розширені функції захисту. Вони включають як апаратні (сканер відбитків пальців, модуль TPM 2.0), так і програмні засоби, які захищають ноутбук на всіх рівнях, починаючи від BIOS і закінчуючи системою.*

Розрахований на мобільну роботу

ZBook Studio G8 готовий супроводжувати вас усюди. Цей елегантний сучасний ноутбук важить менше 1,8 кг (фактична вага залежить від конфігурації), загорнутий у міцну металеву оболонку, має практичний набір портів, включаючи пару суперсучасних портів, та динаміки, налаштовані Bang & Olufsen. Крім того, він може похвалитися тривалим часом автономної роботи, швидким Wi-Fi 6 та двонаправленими цифровими мікрофонами з шумопоглинанням. Завдяки цьому лептоп дозволить вам працювати і грати в будь-якому місці.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,9 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A3000

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,74 кг

Ширина

35,4 см

Довжина

23,46 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук HP ZBook Studio G8 Turbo Silver (46N54AV_V1)