Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Задати питання

Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey)

Код:709748
Наявність уточнює менеджер
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) video preview
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) фото
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) фото
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) фото
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) фото
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) фото
Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
-29%
Вигода 9 750 ₴
cashback iconКешбек 242 ₴
33 999
24 249
Модель
16/512 GB8/512 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дивіться очима, відчувайте серцем

Екран 2К Ultra-HD забезпечує чудову якість зображення та чіткість деталей. Тонкі як бритва рамки дають 90% співвідношення екрану до дисплея для повного занурення. Співвідношення сторін 3:2 дозволяє використовувати збільшений вертикальний дисплей для максимальної продуктивності. При цьому широка гамма кольорів, що охоплює 100% sRGB, забезпечує повний спектр кольорів для реалістичного відображення, а яскравість дисплея до 400 ніт – високу якість зображення навіть на вулиці. 1

Надлегкий, ультрапортативний

При вазі всього 1,37 кг та мінімальній товщині 14,9 мм кожен компонент цього ноутбука виготовлений відповідно до специфікацій, що забезпечують максимальну портативність без шкоди для довговічності.2 Його гладка алюмінієва конструкція відчувається приємно і виглядає стильно, відмінно поєднуючись із будь-яким оточенням.

Ідіть у ногу з часом

realme Book Prime забезпечить високу продуктивність та неперевершені розваги. Все завдяки процесору Intel Core i5-11320H 11-го покоління, який поєднує в собі нову архітектуру Willow Cove і передову 10-нм технологію SuperFin. Використовуючи технологію Turbo Boost, він може досягати частоти 4,5 ГГц, пропонуючи величезний приріст продуктивності та високу швидкість обробки даних.

Для роботи та творчості

Вбудована високопродуктивна графічна карта Intel Iris® Xe забезпечує підвищення продуктивності на 68% порівняно з попередньою версією, надаючи вам неперевершені творчі, ігрові та розважальні можливості.3

Завжди на висоті

Двоканальна пам'ять LPDDR4x об'ємом до 16 ГБ (залежно від моделі) забезпечує плавну багатозадачність для користувача. У той час як твердотільний накопичувач Sprint PCIe ємністю 256 ГБ або 512 ГБ забезпечує достатньо місця для швидкого та ефективного керування файлами та їх передачі. Навіть великі файли можна завантажувати за лічені секунди, а ігри працюватимуть плавніше, ніж будь-коли раніше.4

Поліпшене охолодження

Завдяки мікроструктурному дизайну, створеному літографічним травленням, та подвійним ультратонким, високошвидкісним вентиляторам з великим потоком повітря, система охолодження з випарною камерою відводить тепло на 37,2% ефективніше, ніж у realme Book. Це покращене охолодження дозволило підвищити продуктивність та використовувати більше енергії для самого Book Prime, фактично на 50% більше.5

Іммерсивний звук

realme Book Prime оснащений подвійною акустичною системою високої роздільної здатності від HARMAN, яка відтворює точний стереозвук для ще більш захоплюючого досвіду. А технологія DTS Stereo Surround Sound дозволяє насолоджуватися кінематографічним звуком без спотворень. Насолоджуйтесь музикою, фільмами та іграми з ефектом повного занурення.

Цілий день на одному заряді

Акумулятор ємністю 54 Вт*год, укладений в ультратонкий корпус, поєднує чудову продуктивність та портативність. Завдяки йому realme Book Prime підтримує до 12 годин локального відтворення відео у форматі 1080p, тому ви можете працювати і залишатися на зв'язку протягом усього дня.realme Book Prime оснащений потужним зарядним пристроєм на 65 Вт, який забезпечує ноутбуку заряджання на 50% всього за 30 хвилин. А також підтримує зарядку Dart Lightning потужністю до 30 Вт для смартфонів realme з портом USB-C, тому ви можете швидко заряджати свої мобільні пристрої в дорозі.

Ключ до продуктивності у ваших руках

Клавіші висотою 1,3 мм були повністю оптимізовані для забезпечення стійкості та у поєднанні з X-подібним кронштейном забезпечують плавність та зручність при кожному натисканні. Дуже велика сенсорна панель PTP забезпечує досить простору поверхню та шовковисту гладкість для плавної навігації.

Високошвидкісний Wi-Fi 6

Завдяки збільшенню швидкості в 2,7 рази7 у порівнянні з попереднім поколінням, Wi-Fi шостого покоління працює набагато швидше та стабільніше. Навіть у високонавантажених мережах.

Ваш стиль. Ваш голос

Фронтальна HD-камера дозволяє демонструвати чітку картинку під час відеодзвінків або онлайн-уроків. Вбудований подвійний мікрофон з технологією шумозаглушення на основі штучного інтелекту Vocplus відмінно фільтрує фонові шуми та покращує чіткість вашої мови. Знаходитесь ви на онлайн-нараді або розмовляєте по телефону зі своїми близькими, ваш голос буде чути голосно і чітко.

Безперешкодна взаємодія між вашими пристроями

Зламайте бар'єр між мобільним телефоном та комп'ютером завдяки взаємодії у реальному часі. Технологія PC Connect дозволяє без безперешкодно підключати ваші пристрої, щоб ви могли миттєво отримувати доступ до файлів на своєму смартфоні та легко перетягувати їх між різними екранами. Коли ви не прив'язані лише до одного пристрою, ви можете робити більше.

1Типова яскравість realme Book Prime становить 330 ніт, а пікова яскравість може досягати 400 ніт. Ці дані отримані в realme лабораторіях і можуть трохи відрізнятися в залежності від конкретних моделей і умов використання.

2realme Book Prime має товщину 14,9 мм у найтоншому місці та 15,5 мм у найтовстішому місці та важить від 1,37 кг до 1,47 кг. Фактичний розмір і вага будуть відрізнятися через різні конфігурації/процеси виробництва/метод вимірювання.

3Продуктивність високопродуктивної графічної карти Intel Iris Xe на 68% вище, ніж продуктивність графічної карти Intel UHD Graphics попереднього покоління. Цей результат ґрунтується на 3DMark 11. Фактичні дані залежать від середовища тестування.

4Технічні характеристики залежить від конкретної моделі.

5Збільшення ефективності розсіювання тепла системою охолодження на 32,7% та відповідні дані наведено порівняно з realme Book попереднього покоління. Фактичні дані залежать від середовища тестування.

654 Вт*год – типове значення ємності акумулятора realme Book Prime, 53 Вт*год – мінімальне значення.

7Теоретична швидкість передачі даних Wi-Fi 5 становить 3,5 Гбіт/с, а теоретична швидкість передачі даних Wi-Fi 6 - 9,6 Гбіт/с, що означає збільшення приблизно 2,7 рази.

8Всі дані випробувань взяті з realme лабораторій. Фактичні дані залежить від середовища тестування. Зображення продуктів наведено лише для довідки. Деякі специфікації та опис продуктів можуть змінюватися через зміну постачальника або з інших причин.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Частота оперативної пам'яті

4266 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

1 х USB 3.1 Type-А

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,37 кг

Довжина

22,8 см

Ширина

30,7 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ноутбук realme Book Prime 14 I5 8/512GB (Grey)