Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052)

Код:682382
Є в наявності
Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052) фото
Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052) фото
Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052) фото
Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052) фото
Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052) фото
Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 5 ₴
599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ніж Xiaomi HuoHou HU0052 – відмінний інструмент для тих, хто любить готувати і хоче значно полегшити процес приготування їжі. Він створений з якісної нержавіючої сталі і пройшов безліч процесів, які зробили його не тільки дуже витривалим, але і неймовірно гострим. У той час як ергономічна форма рукояті дозволяє надійно утримувати ніж в руці, що сприяє комфорту і безпеці. Цей ніж допоможе нарізати овочі найтоншими слайсами або зробити акуратну нарізку, дозволяючи вам готувати зі справжнім задоволенням.

 

Продумана форма

Класичний стиль із застосуванням сучасних технологій і матеріалів створюють дійсно зручний в роботі інструмент. Широке і пласке лезо дозволяє швидко нарізати продукти на тонкі скибочки, не пошкоджуючи їх структуру і не вичавлюючи сік. Правильно зосереджений центр ваги забезпечує ножу Xiaomi HuoHou хороший баланс, тому рука менше втомлюється, і для нарізування навіть твердих продуктів потрібно набагато менше зусиль. А за рахунок трохи зігнутої форми ручка зручно лежить в долоні.

 

Висококласна сталь

Як матеріал для леза в цьому ножі була викристана сталь, зроблена по німецькому стандарту DIN 1.4116. Ця високовуглецева хромиста нержавіюча сталь з додаванням молібдену і ванадію (50Cr15MoV) дуже міцна, стійка до корозії і довго зберігає свої ріжучі властивості. Що подовжує термін служби цього кухонного ножа.

Професійний процес термообробки

Для того, щоб лезо ножа стало максимально витривалим, воно проходить тривалий процес термообробки. У тому числі 4 зони нагріву до температури 1050°С, а також процес гарту і охолодження до 50°C протягом 5 годин, щоб лезо не стало крихким і не деформувалося при тривалому використанні.

 

8 етапів заточування і обробки леза

Завдяки класичному методу V-подібного заточування під контролем сучасної техніки, а також кільком етапам обробки, включаючи шліфування та лазерне полірування, лезо ножа набуває воістину професійної гостроти. Тому він запросто впорається з нарізкою будь-яких продуктів.

 

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Матеріал леза

Додаткові характеристики

Матеріал рукояті

ABC-пластик

Колір

Чорний

Особливості

Можна мити в посудомийній машині

Фізичні характеристики

Вага

319 г

Довжина леза

178 мм

Найпопулярніші запити в категорії Ніж кухонний для нарізки HuoHou (HU0052)