Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053)

Код:682383
Є в наявності
Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053) фото
Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053) фото
Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053) фото
Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053) фото
Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 6 ₴
699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кухонний ніж-топірець Xiaomi HuoHou HU0053 – прекрасний помічник у приготуванні страв з м'яса, птиці або риби. Він зроблений з висококласної німецької стали і пройшов безліч етапів обробки для загартовування і точної заточки. Що разом з ретельно продуманою і збалансованою конструкцією дозволяє легше справлятися навіть з самими непростими завданнями. Такий ніж найкраще підійде для рубки малих кісток, оброблення птиці, нарізки м'яса на стейки та інших подібних робіт.

 

Чудово пристосований для рубки м'яса

У порівнянні зі звичайними ножами кухонний ніж-топірець Xiaomi HuoHou зроблений ширшим і товщим. Що дозволяє розрізати з його допомогою кістки товщиною до 3,5 мм, хрящі та інші тверді частини. При цьому злегка зігнуте лезо дозволяє розгойдувати ніж на дошці, щоб оптимально розподіляти зусилля при нарізці. А його ручка зручно лежить в долоні, що забезпечує впевнений хват і безпеку під час використання.

 

Висококласна сталь

Як матеріал для леза в цьому ножі була викристана сталь, зроблена по німецькому стандарту DIN 1.4116. Ця високовуглецева хромиста нержавіюча сталь з додаванням молібдену і ванадію (50Cr15MoV) дуже міцна, стійка до корозії і довго зберігає свої ріжучі властивості. Що подовжує термін служби цього кухонного ножа.

Професійний процес термообробки

Для того, щоб лезо ножа стало максимально витривалим, воно проходить тривалий процес термообробки. У тому числі 4 зони нагріву до температури 1050°С, а також процес гарту і охолодження до 50°C протягом 5 годин, щоб лезо не стало крихким і не деформувалося при тривалому використанні.

 

8 етапів заточування і обробки леза

Завдяки класичному методу V-подібного заточування під контролем сучасної техніки, а також кільком етапам обробки, включаючи шліфування та лазерне полірування, лезо ножа набуває воістину професійної гостроти. Тому він запросто впорається з нарізкою будь-яких продуктів.

 

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Матеріал рукояті

ABC-пластик

Заточення

Двостороння

Колір

Чорний

Особливості

Можна мити в посудомийній машині

Фізичні характеристики

Довжина леза

170 мм

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ніж кухонний ніж-сокира HuoHou (HU0053)