Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA)

Код:696792
Є в наявності
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA) фото
Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 106 ₴
110 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повелитель простору

Пейзажі з неймовірною деталізацією. Захоплюючі нічні краєвиди. Приголомшлива архітектура. Завдяки вдосконаленим оптичним характеристикам і надійній герметизації цей світлосильний повнокадровий об’єктив 14–24 мм для бездзеркальних фотокамер є справжнім професіоналом. Завдяки бездоганній якості відтворення й компактній конструкції він виділяється серед інших надширококутних об’єктивів зі змінною фокусною відстанню.

Подивіться на світ ширше

Цей неймовірно легкий об’єктив зі змінною фокусною відстанню 14–24 мм є універсальним творчим інструментом. Широкий байонет Z і постійна діафрагма f/2,8 забезпечують вражаючі результати зйомки на рівні, гідному об’єктивів із фіксованою фокусною відстанню. Фокусування виконується швидко, плавно та безшумно, а параметрами зйомки можна керувати прямо з об’єктива.

Динамічна атмосфера місця

Розширені кути огляду. Ефектні інтер’єри. Від надширококутних композицій з ефектом присутності до широко розгорнутих кадрів, що передають справжню атмосферу місця. Незалежно від того, знімаєте ви фотографії чи відео, на вашому боці такі переваги, як виняткові різкість, деталізація та кольори.

Чудове відтворення нічних сюжетів

Точкові джерела світла, як-от зорі або вогні нічного міста, більше не потрібно довго й ретельно редагувати. Відмінні оптичні характеристики й роздільна здатність гарантують достовірне відтворення дрібних деталей навколо джерел світла в будь-якій частині кадру.

Надзвичайні оптичні характеристики

Виняткова чіткість в усьому кадрі. Зменшення освітленості на краях зображення ефективно усувається навіть під час зйомки з максимально відкритою діафрагмою. Нанокристалічне покриття й покриття ARNEO від Nikon радикально зменшують ореоли та відблиски навіть в умовах заднього освітлення.

Плавний, безшумний, високочутливий

Під час фотозйомки й записування відео у вас є повний контроль над усіма необхідними параметрами. Щоб відкоригувати положення кілець фокусування й масштабування, достатньо їх просто прокрутити до необхідного положення. Автофокусування виконується плавно й безшумно, практично без ефекту «дихання» фокуса та зміщення фокуса під час масштабування.

Витривалий і надійний

Цей безвідмовний об’єктив для бездзеркальних фотокамер готовий для роботи в найскладніших умовах. Завдяки повній герметизації всі рухомі частини оправи об’єктива надійно захищено від пилу й вологи. Байонет з алюмінієвого сплаву зменшує вагу й водночас підвищує довговічність.

Надкомпактний

NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S є найкоротшим у світі повнокадровим надширококутним об’єктивом зі змінною фокусною відстанню і діафрагмою f/2,8¹. Маючи вагу всього 650 г, він не обмежує вашу свободу руху.

Готовий до встановлення фільтрів

Ця компактна конструкція дає змогу використовувати накручувані фільтри діаметром 112 мм разом із спеціалізованою блендою об’єктива, що входить до комплекту. Завдяки спеціальному задньому гнізду можна використовувати гелеві кольорові фільтри.

Створений для випробувань

Фторований покрив від Nikon відштовхує воду, пил і бруд, не погіршуючи якість зображення. Він також полегшує очищення переднього елемента об’єктива.

¹ Серед об’єктивів зі змінною фокусною відстанню для повнокадрових цифрових фотокамер (FX-формат, Nikon) зі змінними об’єктивами з фокусним діапазоном від 14 мм або нижче й максимальною діафрагмою f/2,8 у всьому діапазоні масштабування; станом на вересень 2020 року. На основі досліджень компанії Nikon.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Ні

Модель

Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

24

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/2,8

Діаметр світлофільтру, мм

112

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Так

Розмір матриці
Кути огляду°

Формат FX: від 114° до 84°, формат DX: від 90° до 61°

Макрозйомка

Так

Конструкція

Кількість пелюсток діафрагми

9

Кількість груп елементів

11

Кількість елементів

16

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

88,5

Довжина, мм

124,5

Вага, гр

650

Комплектація

Об'єктив; Кришка об’єктива LC-Z1424 (передня кришка), кришка об’єктива LC-K104 (передня кришка), кришка об’єктива LF-N1 (задня кришка), бленда об’єктива HB-96, бленда об’єктива HB-97, чохол для об’єктива CL-C2

Найпопулярніші запити в категорії Об'єктив Nikon Z NIKKOR 14-24mm f/2.8 S (JMA711DA)