Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony FE 24-240 mm f / 3.5-6.3 OSS (SEL24240.SYX)

Код:649099
Немає в наявності
Об'єктив Sony FE 24-240 mm f / 3.5-6.3 OSS (SEL24240.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 24-240 mm f / 3.5-6.3 OSS (SEL24240.SYX) фото
cashback iconКешбек 475 ₴
47 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Один об'єктив на всі випадки життя

Діапазон зумування 24-240 мм з коефіцієнтом збільшення 10x дозволяє використовувати цей об'єктив для різних типів зйомки: для зйомки ландшафтів, архітектури, портретів, повсякденному фотографії і т.д., що робить цей об'єктив ідеальним супутником для подорожей, що не займає зайвого місця в багажі . Переходьте з ширококутної зйомки до телезйомки без зміни об'єктиву і сфотографуйте ще більше вислизають моментів. Покращена оптика ефективно пригнічує аберації, створюючи зображення без втрати деталізації по всій площі кадру; прецизійний лінійний привід забезпечує швидку, плавну фокусування. Телефотос'емка з рук і в умовах низької освітленості стала простіше завдяки вбудованому оптичному стабілізатору зображення Optical SteadyShot (OSS), а конструкція із захистом від пилу і вологи надійно захистить об'єктив при використанні в складних умовах.

Фокусна відстань 24 мм підкреслює візуальний ефект повного кадру

Цей об'єктив відкриває ширші перспективи в порівнянні з іншими об'єктивами такого типу. Це досягається за рахунок фокусної відстані 24 мм в ширококутному положенні, що особливо важливо при зйомці в повнокадровому форматі. Фокусна відстань 24 мм дозволяє внести динамічну перспективу при зйомці пейзажів, архітектури, інтер'єрної фотографії і не тільки. Чудова дозвіл зберігається по всій площі кадру на всіх фокусних відстанях.

Більш чіткі зображення при будь-якому освітленні

Вбудована система оптичної стабілізації зображення Optical SteadyShot (OSS) дозволяє з легкістю створювати чіткі зображення при зйомці з рук навіть в телеположенні, а також при зйомці при штучному освітленні або навіть при зйомці нічних сцен. Тепер в більшості випадком штатив можна не брати з собою! Висока надійність навіть в найсуворіших умовах - Конструкція з захистом від пилу і вологи забезпечує надійну роботу в складних умовах зйомки. Впевненість при зйомці під дощем або при сильному вітрі.

10-кратний зум для зйомки на будь-якому діапазоні

Фокусні відстані від 24 до 240 мм охоплюють широкий спектр типів фотозйомки. Тепер, збираючись у подорож, можна залишити свій значний набір об'єктивів будинку, і взяти з собою тільки один універсальний об'єктив, який навіть допоможе при зйомці в динамічно мінливих умовах. Ви можете наблизитися до об'єкту зйомки в телеположенні і створювати вражаючі ракурси в кадрі з м'яким ефектом розмиття заднього плану при зйомці квітів і не тільки.

Висока роздільна здатність на всіх значеннях зума

П'ять асферических елементів і один елемент з низькодисперсійного скла забезпечують високу продуктивність цього компактного об'єктива з фокусною відстанню 24 мм. Всі види аберації ефективно придушуються, при цьому високого дозвіл забезпечується по всій площі кадру. Вдосконалений лінійний моторизований привід системи автофокусування забезпечує більш швидкий і плавний відгук на всьому діапазоні фокусних відстаней.

Оптична конструкція об'єктива

Вражаючі оптичні характеристики камер з байонетом E від Sony - точність і надійність, створені для різноманітного застосування.

Таблиця MTF

Частотно-контрастна характеристика, яку називають MTF, служить для визначення якості оптики і їх здатності передавати дрібні деталі. Вона вимірюється як співвідношення контрастності двох максимально близько розташованих один до одного ліній.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Діафрагма
Фокусна відстань
Стабілізація зображення

Так

Модель

FE 24-240 mm f/3.5-6.3 OSS

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

24

Максимальна відстань фокусування, мм

240

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/3,5 – 6,3

Діаметр світлофільтру, мм

72

Функціональні особливості

Сумісність з полнокадровими фотоапаратами

Так

Пило-, вологозахист

Ні

Розмір матриці
Кути огляду°

84-10

Макрозйомка

Ні

Конструкція

Привід автофокусування

Ультразвуковий

Кількість пелюсток діафрагми

7

Кількість груп елементів

12

Кількість елементів

17

Розміри і комплектація