Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Sony FE 70-300 мм F/4.5-5.6 G OSS (SEL70300G.SYX)

Код:649388
Є в наявності
Об'єктив Sony FE 70-300 мм F/4.5-5.6 G OSS (SEL70300G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 70-300 мм F/4.5-5.6 G OSS (SEL70300G.SYX) фото
Об'єктив Sony FE 70-300 мм F/4.5-5.6 G OSS (SEL70300G.SYX) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 599 ₴
59 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розширений діапазон 70-300 мм у зум-об'єктиві FE

Це перший зум-об'єктив із байонетом E, у якому реалізований діапазон фокусних відстаней від 70 мм до 300 мм, що робить його універсальним інструментом для фотографування в різних жанрах — від портретів і пейзажів до спортивного фотографування та живої природи. Максимальне телефото положення під час роботи з камерами формату APS-C еквівалентне фокусній відстані 450 мм за повного кадру, що дає змогу досягати професійних результатів під час фотографування в режимі супертелефото.

Висока роздільна здатність за будь-якої фокусної відстані

Чотири асферичні елементи та два елементи з низькодисперсійного скла (ED) у поєднанні з фірмовим покриттям Nano AR забезпечують ефективне придушення всіх видів оптичної аберації й виняткову різкість всією площею кадру. Така оптична конструкція також відповідає за художнє розфокусування заднього плану, що є важливою відмітною рисою оптики під брендом G Lens.

Першокласні характеристики для фотографування великих планів

Завдяки мінімальній дистанції фокусування (0.9 метра) і максимальним коефіцієнтом збільшення (0.31x) цього універсального зум-об'єктива можна зобразити в кадрі неймовірні деталі та створити цікаву перспективу, що неймовірно розширює можливості для творчості. Виходить, що в одному об'єктиві представлений широкий діапазон фокусних відстаней: від середнього до супертелефо, а також можливості для макрофотографування.

Швидке й точне фокусування

Вдосконалений привод забезпечує максимальну швидкість і точність роботи автофокусу в різноманітних жанрах і ситуаціях фільмування. Плавна та тиха робота системи фокусування є додатковою перевагою як для фото-, так і для відеозапису.

Надійний захист для фотографування в складних умовах

Герметичний корпус із захистом від пилу та вологи забезпечує високий ступінь захисту внутрішніх компонентів об'єктива та гарантують надійність роботи навіть у складних умовах фотографування. Фотографуйте впевнено за будь-якої погоди — під дощем або за сильного вітру. Попри пиловологозахищену конструкцію повний захист від пилу та вологи не гарантується.

Різкі та чіткі кадри під час запису з рук

Вбудована система оптичної стабілізації зображення Optical SteadyShot зводить до мінімуму ефект тремтіння камери під час запису з рук, полегшуючи процес створення чітких і різких фото й даючи змогу використовувати можливості оптики максимально. Optical Steadyshot працює у всьому діапазоні фокусних відстаней і неабияк розширює ваші можливості фотографування навіть в умовах слабкого освітлення, щоб ви могли робити чудові кадри.

Оптимізовані продумані елементи керування

На об'єктиві передбачені різноманітні елементи контролю, які забезпечують комфортну роботу для різних ситуацій запису. З перемикачем режиму фокусування можна на лічені секунди переходити з автоматичного в ручний режим, а з кнопкою утримання фокусування можна зафіксувати точку фокусу в режимі автофокусування. Крім того, обмежувач діапазону фокусування можна використовувати для налаштування діапазону фокусних відстаней для досягнення максимально швидкого автофокусування.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Діафрагма
Фокусна відстань
Стабілізація зображення

Так

Модель

FE 70-300 mm F/4,5-5,6 G OSS

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

70

Максимальна відстань фокусування, мм

300

Мінімальна діафрагма

f/22–29

Максимальна діафрагма

f/4,5 – 5,6

Діаметр світлофільтру, мм

72

Функціональні особливості

Сумісність з полнокадровими фотоапаратами

Так

Пило-, вологозахист

Ні

Розмір матриці
Кути огляду°

34-8

Макрозйомка

Ні

Конструкція

Привід автофокусування

Лінійний

Кількість пелюсток діафрагми

9

Кількість груп елементів

13

Кількість елементів

16

Розміри і комплектація