Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT

Код:702176
Архiв
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Конвектор електричний Gorenje OptiHeat 2000 GTWPT фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 44 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електричний обігрівач Gorenje OptiHeat – це конвекторний нагрівач, який відрізняється високою якістю, функціональністю та продуманим підходом до процесу опалення. Він має ряд корисних режимів та опцій, таких як вибір рівня потужності, сенсорне управління, захист від дітей та встановлення температури за бажанням користувача. І приваблює своїм вишуканим дизайном завдяки міцній панелі із загартованого скла. А за безпечну роботу приладу відповідає вбудований захист від перегріву, який захищає електронні деталі від пошкоджень. Тому Gorenje OptiHeat забезпечить вам комфортну температуру вдома без зайвого клопоту та постійного контролю з вашого боку.

 

Особливості:

  • Високоякісний алюмінієвий нагрівальний елемент
  • Потужність – 2000 Вт
  • Для кімнат площею до 20 м2
  • Елегантна панель із загартованого скла
  • Функція ЕКО
  • Сенсорне та віддалене керування
  • Світлодіодний дисплей
  • Таймер
 

Елегантне та надійне рішення

Передня панель Gorenje OptiHeat 2000GTWPT зроблена з загартованого скла, яке відрізняється високою термостійкістю і має високу міцність на вигин. Тому конвектор буде не тільки привабливо виглядати в будь-якій обстановці, але й зможе відмінно протистояти різним неприємностям.

 

ЕКОномія енергії

Функція ECO дозволяє оптимізувати енергоспоживання, забезпечуючи необхідний рівень комфорту в приміщенні (до 22 °C). Її використання допоможе вам ощадливо витрачати ресурси і позитивно позначиться на ваших рахунках за електроенергію.

 

Сенсорне та дистанційне управління

Насолоджуйтесь повним контролем завдяки сучасній сенсорній технології керування та невеликому дисплею, які дозволяють легко налаштовувати конвектор за своїм бажанням. Але це ще не все. Крім сенсорних кнопок на корпусі приладу, його роботою можна керувати за допомогою невеликого пульта дистанційного керування, що йде в комплекті з ним. На ньому продубльовані ті ж кнопки, тому ви можете, не встаючи з місця встановити потрібну температуру або увімкнути таймер.

 

Режим тижневого таймеру

Завдяки розширеним налаштуванням таймера ви можете встановлювати час роботи приладу не лише протягом доби, але і планувати його роботу на весь тиждень. Наприклад, можна встановити вмикання обігрівача до вашого повернення з роботи в будні дні і вимкнення приладу вранці, коли ви залишаєте будинок.

 

Безпечна робота

Gorenje OptiHeat 2000GTPT/GTWPT має вбудований захист від перегріву. Таким чином, внутрішня частина нагрівача захищена від перегріву, який, у свою чергу, може викликати перегрів електронних компонентів та нагрівальних елементів. А функція захисту від дітей дозволяє заблокувати дисплей та запобігти їх втручанню у налаштування обігрівача.

 

Зручне розміщення

Вільно розпоряджуйтеся доступним вам простором. Моделі серії OptiHeat можна встановлювати на підлогу або закріплювати на стіну. Завдяки ніжкам і кронштейну для настінного кріплення, що йдуть у комплекті, це зробити зовсім нескладно. Просто виберіть зручне місце і встановіть обігрівач там, де він не заважатиме вам.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Наявність дисплея

Так

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Джерело живлення

Габарити і колір

Колір
Вага

7,4 кг