Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді1

Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White

Код:654031
Є в наявності
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White video preview
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Обігрівач конвекторний SmartMi Electric Heater 1S White фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-34%
Вигода 1 300 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
3 799
2 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S – обігрівач повітря з 2 режимами нагріву і продуманою системою захисту. При роботі пристрою створюється циркуляція повітря, яке ефективно і в рівних частках розподіляє тепле повітря по всьому периметру приміщення. Такий спосіб функціонування виключає можливість перегріву і надмірно сухого повітря в конкретному місці квартири або офісу.

Ефективна робота на основі конвекції

В основі роботи електрообігрівача Xiaomi лежить принцип конвекції. Нагрівальні елементи розташовані в нижній частині апарату, повітря після нагрівання просувається вгору по вертикальному каналу, виштовхуючи холодне повітря в низ. Тим самим створюється повітряний обмін і забезпечується циркуляція теплих потоків повітря в приміщенні. Це найбільш ефективний спосіб обігріти приміщення в короткі терміни.

Нагрівається за лічені хвилини

Довжина встановленого в обігрівачі елемента для нагріву становить двадцять метрів. Він виготовлений з особливого сплаву заліза, хрому та алюмінію, що володіє високими показниками щільності і стійкістю до спеки. Крім того, даний сплав сприяє моментальному нагріванню відразу після запуску обігрівача. Повітряна решітка розігрівається до позначки 120 градусів всього за 72 секунди. Це, в свою чергу, говорить про те, що і температура повітря в приміщенні підвищується в найкоротші терміни.

Два режиму нагріву

Для легкого обігріву кімнати і для значного підвищення температури повітря передбачено 2 різних режиму нагріву. У енергозберігаючому режимі потужність обігрівача складає 1000 Вт, в потужному - 2200 Вт.

Чи не турбує навіть вночі

У процесі обігріву Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S не створює ніякого шуму і не викликає будь-якого дискомфорту. Ви можете залишити його працювати на цілу ніч, він не потривожить ваш сон.

Впишеться в будь-який інтер'єр

Обігрівач має компактні розміри і лаконічний зовнішній вигляд. Його можна вписати в інтер'єр будь-якого приміщення, для нього можна виділити місце навіть в самій маленькій кімнаті. Висота обігрівача складає 44,5 сантиметра, товщина корпусу - 20 сантиметрів.

Подвійна система захисту

Для вашої безпеки в Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S передбачена подвійна система захисту, що включає: Відключення при перегріві; Відключення при падінні. В апараті «Сяомей» встановлено регулятор температури, що дозволяє пристрою при досягненні позначки в 85 градусів відключатися в автоматичному режимі. Спеціальний датчик, що фіксує зміну положення приладу, допоможе уникнути пожежі в разі, якщо обігрівач впаде.

Нешкідливий та міцний пристрій

При виготовленні корпусу використовувалися оцинковані листи товщиною 0,6 міліметри. Компоненти пристрою відповідають стандартам RoHS. Продумана конструкція апарату забезпечує йому міцність і зносостійкість. Щоб виключити можливість виділення шкідливих речовин, на зразок формальдегіду, покриття було нанесено методом електростатичного напилення.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Джерело живлення

Габарити і колір

Колір
Вага

5 кг

Відгуків