Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пасивна опора для електроконвектора Термія KOP-04

Код:697606
Архiв
Пасивна опора для електроконвектора Термія KOP-04 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Безкомпромісне рішення

Встановіть електричний конвектор у будь-якому куточку вашої квартири чи будинку, використовуючи комплект пасивних опор Термія KOP-04. Стійкі та міцні, вони без проблем витримають потужний опалювальний прилад і не зрушаться зі свого місця. А мінімалістичний дизайн дозволяє ніжкам без проблем вписатися у зовнішній вигляд пристрою та навколишній інтер'єр.

 

Особливості:

  • Стійка та нековзка конструкція
  • Висока якість матеріалів та довговічність
  • Для конвекторів Термія та Ardesto лінійки ECH
 

Навіщо це потрібно?

Перед вами комплект ніжок для розміщення конвектора. На відміну від настінних кріплень, такий варіант дозволяє без проблем переносити пристрій з місця на місце, просто акуратно піднявши його. При цьому пасивні опори не ковзають по підлозі і досить стійкі, завдяки чому запобігають випадковому перекиданню приладу.

 

Висока надійність

Прагнете, щоб вся техніка у вашому будинку була максимально надійною? Оскільки опори виконані з металу та покриті антикорозійним складом, вони збережуть свою функціональність та зовнішній вигляд на довгі роки. Крім того, фірмова система кріплень гарантує повну сумісність з конвекторами Термія та Ardesto лінійки ECH.

 

Вдалий дизайн

Враховуючи, що домашня техніка часто розташовується на видному місці, питання естетики також відіграє важливу роль. Комплект ніжок Термія KOP-04 привертає увагу мінімалістичним виконанням та пофарбований у білий колір, а тому буде виглядати з електричним конвектором як єдине ціле.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Джерело живлення

Ні