Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool)

Код:664265
Архiв
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 199 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зігріває взимку. Освіжає влітку. Очищує круглий рік

Очисник повітря Dyson Pure Hot + Cool – це оптимальне рішення для підтримки здорового та комфортного мікроклімату у приміщенні. Він одночасно очищує та обігріває повітря у кімнаті, автоматично розпізнає забруднення і здатний фільтрувати частки розміром до 0,1 мікрона. Залишаючи лише чисте та свіже повітря. А фірмова технологія Air Multiplier™ допомагає рівномірно розподіляти його по всьому приміщенню. Завдяки чому пристрій ефективно справляється зі своїми завданнями і здатний поодинці замінити одразу три пристрої, заощаджуючи ваші кошти. І все це доповнене дизайном у стилі Hi-Tech, який перетворює цей функціональний очищувач на справжню окрасу будь-якого інтер'єру.

 
 

Чисте повітря – запорука здоров'я

Значну частину свого життя ми проводимо у приміщенні. І мікроклімат в будинку, як і повітря, яким ми дихаємо щодня, безпосередньо впливає на наше самопочуття. Тому варто подбати про його чистоту вже зараз, щоб уникнути різних проблем у майбутньому. Адже скільки б ми не прибирали, в приміщенні завжди залишаються додаткові чинники забруднення, такі як летючі органічні сполуки у лакофарбових покриттях, освіжувачі повітря, килимах, побутовій хімії. А також зовнішні джерела на кшталт мікроскопічних часток пилу, пилок рослин та вихлопні гази, що потрапляють в будинок з вулиці і залишаються у повітрі. Спеціально для того, щоб усунути всі ці фактори і був розроблений очисник Dyson.

 
 

Аналіз якості повітря у режимі реального часу

Dyson Pure Hot + Cool оснащений трьома інтелектуальними сенсорами, які безперервно перевіряють склад повітря у кімнаті і негайно виводять результати на вбудований LCD-дисплей. На ньому відображається поточна температура, тип виявлених частинок та газоподібних речовин, а також загальний стан фільтра. Щоб ви отримували найповніші відомості і могли легко контролювати якість повітря у себе вдома.

 
 

Дихайте вільно

Апарат отримав подвійну систему фільтрування, що складається з шару з гранулами активованого вугілля, який очищує повітря від газоподібних речовин, таких як формальдегід, бензол та діоксид азоту. І фільтра НЕРА з боросилікатного скловолокна, що вловлює до 99.95% мікроскопічних алергенів та різних частинок, розміром аж до 0,1 мікрона. Завдяки чому на виході ви отримуєте чисте і свіже повітря, без шкідливих домішок.

 
 

Технологія Air Multiplier

Очисник Dyson Pure Hot + Cool не лише прибирає забруднюючі речовини, а і забезпечує постійну циркуляцію чистого повітря по всій кімнаті за допомогою фірмової технології Air Multiplier. Вона створює сильний, і при цьому м'який повітряний потік, що дозволяє проганяти через пристрій близько 310 літрів повітря за секунду.

Підлаштовується під вас

Завдяки гнучкій конструкції і здатності повертатися на 350°, очисник дозволяє обирати кут нахилу і напрямок повітряного потоку. А також встановлювати режим постійного обертання для рівномірного розподілу очищеного повітря по всьому приміщенню.

 

Ефективний нагрів та раціональна витрата енергії

Крім очищення повітря прилад дозволяє підтримувати у кімнаті комфортну температуру. Він має керамічні нагрівальні елементи, які швидко досягають потрібної температури і вирізняються економною витратою електроенергії: чим більше вони нагріваються, тим менше електроенергії їм потрібно. А вбудований термостат регулює роботу приладу – припиняючи нагрівання, як тільки потрібний рівень температури буде досягнуто, і відновлюючи його, коли температура знову падає.

Освіжаюча прохолода

У спекотну пору року очисник також можна використовувати у режимі вентилятора. Просто встановіть швидкість повітряного потоку, спрямуйте його у потрібну сторону і насолоджуйтеся освіжаючим вітерцем.

 

Кілька режимів роботи

Пристрій має два окремі контури для виходу повітря, що дозволяє налаштовувати найкомфортніший для вас режим роботи:

  • Спрямований повітряний потік. Очисник створює потужний потік повітря, який подається через передню частину пристрою. Використовується для швидкого обігріву або охолодження.
  • Розсіяний повітряний потік. У цьому режимі повітря проходить через задню частину пристрою під кутом 45˚, не переохолоджуючи вас.
  • Режим «Авто». Ця установка найбільш оптимальна для повсякденного використання. Працюючи у цьому режимі, пристрій видаляє забруднюючі речовини і підтримує задану температуру повітря.

Відпочивайте і займайтеся своїми справами, а очисник повітря Dyson стежитиме за якістю повітря і реагуватиме на всі зміни. Забезпечуючи здоровий мікроклімат у вашому будинку.

Не завадить вашому сну

Для більшого комфорту користувача в Dyson Pure Hot + Cool передбачено нічний режим, в якому знижується яскравість екрана і рівень шуму. При цьому він продовжує контролювати якість повітря і підтримувати задану температуру. Щоб ви дихали чистим повітрям цілодобово.

 
 

Зручне керування всіма функціями

Налаштуйте потрібну температуру або режим, не встаючи з дивана. Компактний пульт дистанційного керування дозволяє контролювати очисник, встановлювати таймер вимкнення і виставляти потрібні параметри навіть перебуваючи в іншому кінці кімнати. Крім того, для більшої зручності пульт дистанційного керування має магніт, за допомогою якого кріпиться до поверхні пристрою, щоб завжди бути під рукою.

 
 

Просте обслуговування

Щоб ефективність очисника завжди залишалася на висоті необхідно вчасно змінювати фільтри. Пристрій сам повідомить вам, коли прийде час для заміни, а простий механізм дозволить швидко провести процедуру, не перериваючи надовго процес очищення повітря у вашому домі.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Попереднього очищення

Вугільний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

5 л

Потужність

40 Вт

Клькість швидкостей

10

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

62 дБ

Режими

Автоматичний

Нічний

Оснащення

Дисплей

Таймер

Гіростат

УФ-лампа

Датчик работи

Датчик вологості

Датчик заміни фільтру

Датчик забруднення

Датчик якості повітря

Датчик мікрочастинок

Датчик пилу

Датчик температури

Безпека

Захист від падіння

Джерело живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Дисплей: LCD; Кут обертання від 45 до 350; Потужність повітряного потоку: 310 л/с; Довжина шнура: 1.855 м; Контроль необхідної температури; Контроль чистоти повітря; Технологія посилення повітря Air Multiplier, безщітковий двигун постійного струму; Потужність: 2250 Вт в режимі обігріву, 40 Вт в режимі очищення повітря

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

92,3 x 15,5 x 22 см

Вага

8,29 кг

Комплектація

Очищувач; Пульт ДУ; Інструкція; Блок живлення

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Dyson HP05 (Pure Hot + Cool)