Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811

Код:689912
Очікується
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811 фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ECOVACS WINBOT 920

WINBOT 920 гарантує, що вікна будуть чистими як всередині, так і зовні. За допомогою керування через фірмовий додаток ECOVACS, яке замінило стандартний пульт дистанційного керування. Тепер WINBOT став ще простішим та безпечнішим завдяки новій системі захисту і датчикам проти падіння. WINBOT 920 працює надзвичайно ефективно завдяки технології WIN-SLAM 2.0, розпізнаванню країв вікон, різним режимам очищення. Також девайс оснащений зручним голосовим помічником і легко транспортується за допомогою нового футляра.

  • Навігаційна технологія WIN-SLAM 2.0
  • Розширена технологія виявлення країв
  • Голосовий звіт
  • Керування за допомогою додатка

Технологія WIN-SLAM 2.0

Технологія WIN-SLAM 2.0 дозволяє WINBOT 920 виконувати миття скляних поверхонь з максимальною надійністю. Глибоке очищення відбувається як у горизонтальному, так і у вертикальному напрямку.

Антивідблискова технологія розпізнавання країв

Не має значення, має скло рамки чи ні - WINBOT 920 розпізнає краї і грамотно адаптує процес очищення до поверхні. Це робить його ідеальним домашнім помічником у різних ситуаціях, наприклад, при митті дзеркал або веранд.

Тканина з мікрофібри

WINBOT 920 використовує сучасну тканину з мікрофібри, яка має відмінне водопоглинання. Така особливість дозволяє отримувати чисту скляну поверхню без розводів.

Різні режими очищення

З потреби для миття вікон можна вибрати три режими: автоматичне очищення вікон (стандартне), глибоке очищення (з двома різними напрямками) і режим точкового очищення (для стійких забруднень).

Розумне керування

Інтелектуальна операційна система дуже проста у використанні через додаток - вам більше не потрібен пульт дистанційного керування. WINBOT 920 - перший робот для миття вікон ECOVACS з керуванням через додаток та підтримкою голосового помічника. Висока потужність всмоктування і додаткові елементи гарантують безпеку пристрою. Якщо робот втратить захоплення, еластичний шнур та міцний карабін забезпечують додатковий рівень безпеки.

Автоматичний запуск та пам'ять положення

Після розміщення на скляній поверхні WINBOT 920 автоматично починає мити вікна і після завершення повертається у вихідну точку. Якщо миття вікон переривається, WINBOT зберігає положення і відновлює запрограмований маршрут після паузи.

Портативний кейс

Це перший портативний кейс, який йде у комплекті з розумними девайсами WINBOT. За допомогою нього легко зберігати, транспортувати робота.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Дистанційне керування
Дисплей

Ні

Додаткова інформація

Технологія виявлення країв для очищення безрамних вікон; Технологія WIN-SLAM 2.0, розумний маршрут переміщення по вікну; 3 режими миття вікон; Тонкий дизайн робота, для миття вікон із захисною сіткою (78 мм); Страхувальний трос з карабіном для захисту від падіння; Управління з фірмового додатка Ecovacs; Голосові звіти про статус прибирання та надзвичайних ситуаціях; Зручний і стильний кейс для зберігання і перенесення робота

Потужність та рівень шуму

Потужність

75 Вт

Регулювання потужності

Ні

Рівень шуму

70 дБ

Автономність

Тип живлення

Акумулятор Li-Ion

Живлення від мережі 220 В

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

1,5 год

Ємність аккумулятору

650 мАч

Конструкція і комплектація

Габарити

247 х 248 х 78 мм

Вага
Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Комплектація

Робот-мийник вікон; Адаптер живлення; Трос-кріплення; Страхувальний карабін; Мікрофібра для миття вікон 4 шт.; Миючий засіб 100 мл.; Кейс для зберігання; Інструкція

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Робот-мийник вікон ECOVACS WINBOT 920 (White) WG811