Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09

Код:680713
Немає в наявності
Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09 фото
Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09 фото
Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09 фото
Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09 фото
Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09 фото
Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09 фото
cashback iconКешбек 2 ₴
239

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Паркувальна карта Baseus Horizon – це стильний і багатофункціональний аксесуар, який може полегшити життя будь-якому автомобілісту. Він дозволить залишити свій контактний номер телефону для інших водіїв на той випадок, якщо вам раптом довелося припаркуватися в незручному місці. А також послужить підставкою для вашого смартфона та органайзером. Таким чином, цей невеликий аксесуар здатний вирішити відразу кілька проблем і забезпечити більш комфортні умови під час водіння.

 

Багаторазова автовізитка

Однією з основних складових паркувальної карти є блок на 11 цифр, з яких ви можете скласти свій номер телефону. Це позбавить вас від необхідності кожного разу записувати контактний номер на папірцях і залишати їх на видному місці. Більш того, всі цифри покриті люмінесцентною фарбою, що дозволяє розглянути номер телефону навіть в темний час доби. А в ті моменти, коли ви не хочете залишати свій номер помітним, відсік з цифрами можна заховати одним рухом.

Практична підставка для телефону

Baseus Horizon – це ще й тримач для смартфону. Він дозволяє розмістити гаджет в горизонтальному або вертикальному положенні з оптимальним для перегляду кутом нахилу в 120 градусів. Тому ви зможете вільно користуватися в дорозі усіма необхідними вам функціями. Наприклад, запустити на телефоні GPS навігатор або відповідати на вхідні дзвінки, не відволікаючись від водіння. При цьому універсальні розміри самої підставки дозволяють використовувати її з більшістю смартфонів на ринку.

 

Компактний органайзер

Кожна деталь паркувальної карти має своє призначення. Так, невеликий майданчик перед телефоном можна використовувати для зберігання ключів, сигарет, паркувальних талонів, монет та інших дрібниць. Додатковий затискач для кабелю допоможе зафіксувати шнур живлення, щоб зарядка не перервалася від випадкового руху. Компактні розміри автовізитки дозволяють легко знайти для неї місце на торпедо, а силіконовий корпус аксесуара міцний і стійкий до перепадів температур. Що робить його практичним та довговічним.

Простий монтаж

Щоб встановити паркувальну карту Baseus Horizon вам не знадобляться ніякі додаткові інструменти. Аксесуар кріпиться до приладової панелі автомобіля за допомогою клейкої смуги у підставці, яка надійно фіксує автовізитку на місці і добре клеїться до самих різних поверхонь.

 

Особливості:

  • Паркувальна карта на 11 цифр
  • Зручний тримач для телефону
  • Установка смартфона під кутом в 120°
  • Корпус із силіконового матеріалу стійкий до подряпин та зносу
  • Затискач для кабелю
  • Надійна фіксація на місці за допомогою клейкої стрічки
   

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пристрою

Паркувальні карти

Габарити і колір

Габарити

111 х 33 х 15 мм

Вага

178 г

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Паркувальна карта Baseus Horizon Silicone (Red) ACNUM-PM09