Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730

Код:689639
Є в наявності
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 ₴
199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

З компактним і простим адаптером McDodo (OT-8730) сумісність різних девайсів і різних роз'ємів більше не буде вас хвилювати. Він дозволяє підключати кабелі з USB 3.0 портом до пристроїв з інтерфейсом USB Type-C і швидко передавати великі обсяги даних. А також виконує роль OTG адаптера для мобільних пристроїв. Тому цей аксесуар стане в нагоді будь-якому власникові сучасних смартфонів та інших гаджетів.

 

Особливості:

  • Підтримка функції OTG
  • Висока швидкість передачі даних: до 400 МБ/с
  • Для підключення телефону або планшета до U-диску, миші, клавіатури, камери, кард-рідера, геймпаду тощо
  • Корпус з цинкового сплаву
  • Компактний розмір для зручного зберігання
 

Підтримка функції OTG

Адаптер McDodo OT-8730 призначений для мобільних телефонів та планшетів на Android з портом Type-C і підтримкою функції OTG. Цей невеликий девайс дозволяє вирішувати безліч проблем, що виникають при повсякденному використанні техніки і розширює її функціональність. З його допомогою можна, наприклад, підключати до смартфону або планшета клавіатуру, зовнішній U-диск або геймпад, щоб працювати або відпочивати ще ефективніше.

Швидка передача даних

Завдяки використанню інтерфейсу USB 3.0, цей аксесуар відрізняється високою швидкістю передачі даних – до 400 МБ/с. Тому ви зможете легко закачувати навіть великі файли за максимально короткий час. Так, для передачі файлу розміром 1 Гб за допомогою цього адаптера вам знадобиться всього 3 секунди. Що значно полегшить вам резервне копіювання фотографій і відео.

 

Коли пам'ять обмежена

McDodo OT-8730 – це також відмінне рішення для тих пристроїв, де обмежена або практично закінчилася внутрішня пам'ять. Використовуючи цей адаптер, ви зможете дивитися будь-які фільми і відео, працювати з документами і відтворювати аудіофайли без завантаження або збереження їх в пам'ять телефону.

Стабільна робота

Ще одна відмінна риса цього аксесуара – його надійна та стабільна робота. Він обладнаний конденсатором ємністю 10 нФ і опором 5,1 кОм, щоб гарантувати вам відсутність затримок і завжди справну роботу пристрою.

 

Металевий корпус

Корпус пристрою зроблений з високоякісного цинкового сплаву, що робить його ударостійким та довговічним. А матова металева текстура дозволяє уникнути появи відбитків пальців. Тому він завжди виглядає стильно і акуратно. Крім того, цей адаптер має дуже компактні габарити і запросто поміститься в будь-яку кишеню, що дозволяє завжди тримати його під рукою.

   

Характеристики

Основні характеристики

Тип перехідника
Доступні інтерфейси
Колір

Сірий

Габарити і колір

Вага

35 г

Комплектація

Адаптер; Посібник користувача

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Адаптер USB 3.0 to Type-C McDodo OT-8730