Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Задати питання

HUB USB-C Energea (Aluhub MacPro 2) Aluminium срiбний

Код:693800
Немає в наявності
HUB USB-C Energea (Aluhub MacPro 2) Aluminium срiбний фото
cashback iconКешбек 4 ₴
495

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний USB-C хаб Energea AluHub MacPro – це корисний аксесуар, за допомогою якого можна значно розширити функціональні можливості MacBook. Він оснащений портом Thunderbolt 3 для зарядки на максимальній потужності в 100 Вт і трансляції мультимедіа в ультрависокій роздільній здатності, додатковим USB-C і двома інтерфейсами USB 3.0 зі швидкістю передачі даних до 5 Гбіт/с. Крім того, у хаба передбачені порт HDMI й картрідери Micro-SD і SD форматів. Тому, ви зможете користуватися всіма необхідними аксесуарами та додатковими девайсами, які можуть вам знадобитися.

 

Особливості:

  • Порт Thunderbolt 3 USB-C: підтримує зарядку ноутбука потужністю до 100 Вт та передачу відео в 5K або 4К@60 Гц і швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с
  • Позолочені роз'єми (USB-C) забезпечують більш високу якість пропускної здатності
  • 2 порти USB 3.0 з максимальною пропускною спроможністю 5 Гбіт/с
  • HDMI вихід з підтримкою відео 4K@30 Гц
  • Вбудований картрідер TF/SD
  • Тонкий і компактний алюмінієвий корпус
 

Багатофункціональний Thunderbolt 3 і додатковий USB-C

Для підключення різних пристроїв і збереження продуктивності на вищому рівні у Energea Aluhub MacPro передбачено 2 порти USB-C. Перший підтримує Thunderbolt 3 і зарядку Power Delivery потужністю до 100 Вт, тому ви завжди зможете швидко зарядити свій MacBook Pro. А також дозволяє без проблем транслювати відео в 5K форматі або виводити зображення з роздільною здатністю 4K на два монітори (з частотою 60 Гц). І передавати дані на швидкості до 40 Гбіт/с. А другий USB-C призначений виключно для передачі даних з максимальною швидкістю 5 Гбіт/с і стане в нагоді для підключення периферії з USB-C роз'ємом.

 

Ще більше можливостей

Два порти USB 3.0 дозволяють під’єднати додаткові аксесуари (дротову або бездротову мишу, зовнішній жорсткий диск та ін.), перекидати інформацію з флешок або заряджати гаджети. Забезпечуючи при цьому швидкість передачі даних до 5 Гбіт/с, що дозволяє обробляти більше інформації і скорочує час очікування.

 

Мультимедіа у високій якості

Дивіться фільми і відео на великому екрані, підключивши ноутбук до телевізора за допомогою HDMI-порту. Він дозволяє вести пряму потокову передачу відео в 4K UHD@30 Гц або Full HD 1080p на TV, монітор або проектор. Щоб насолоджуватися максимально чітким зображенням кожен раз.

 

Слоти для карт пам'яті

Перекидайте фото зі свого смартфона або екшн-камери, використовуючи слоти для карт пам'яті форматів SD (SDHC, SDXC) і Micro-SD. Вони підтримують флеш-пам'ять об'ємом до 2 Тб, що дає можливість без проблем переміщати великі масиви даних.

 

Універсальний компаньйон

Energea Aluhub MacPro з його алюмінієвим корпусом і ультратонким дизайном чудово доповнить Apple MacBook Pro/Аir 2020. І стане ідеальним компаньйоном у офісі або вдома при повсякденному використанні, а також у відрядженні або подорожі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип перехідника
Доступні інтерфейси
Додаткова інформація

Позолочені роз'єми (USB-C) забезпечують більш високу якість пропускної здатності; Тонкий і компактний алюмінієвий корпус

Колір

Срібло

Основні характеристики

Тип пристрою

Габарити і колір

Габарити

115 x 29 x 11 мм

Вага

46 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії HUB USB-C Energea (Aluhub MacPro 2) Aluminium срiбний