Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

HUB USB McDodo HU-7730 8 в 1 (Gray)

Код:669706
Немає в наявності
HUB USB McDodo HU-7730 8 в 1 (Gray) фото
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

McDodo HU-7730 – це стильний та компактний USB-хаб, який значно розширить можливості вашого MacBook, iPad або іншого девайса. Завдяки одразу 8 роз'ємам, він дозволяє під’єднувати до гаджетів будь-яку додаткову периферію, включаючи зовнішні диски, монітори, мережевий кабель та багато іншого. І одночасно з цим здатний швидко заряджати лептоп завдяки порту USB-C з підтримкою протоколу швидкісної зарядки PD 100 Вт. Таким чином цей аксесуар допоможе вам зробити своє робоче місце вдома або в офісі набагато функціональнішим.

 

Особливості:

  • 8 портів: USB 2.0, два USB 3.0, USB-C (PD), LAN, HDMI, слоти для TF та SD карт
  • Підтримка протоколу швидкої зарядки PD (100 Вт)
  • Підключення до ноутбука або планшета через інтерфейс Type-C
  • Сумісність з різними операційними системами (Windows, Mac OS, Android)
  • Світлодіодне кільце-індикатор
  • Корпус з авіаційного алюмінієвого сплаву та полімеру
  • Довжина кабелю 15 см
 
 

Мультимедіа в якості 4K

Порт HDMI дозволяє під’єднувати до лептопа або смартфона додатковий монітор/телевізор з роздільною здатністю до 4K UHD (3840x2160, 30 Гц). Завдяки чому ви зможете насолодитися переглядом фільму або улюбленого шоу на великому екрані.

 

Зарядка на високих швидкостях

Завдяки універсальному роз'єму USB-C з підтримкою протоколу PD (Power Delivery) ви завжди зможете швидко поповнити запаси енергії у своєму ноутбуці. Він дає можливість заряджати MacBook або інші лептопи, обладнані цим портом, на максимальній потужності 100 Вт (20В/5A). *

 

Стабільне підключення до інтернету

LAN-порт з пропускною спроможністю до 1 Гб/с забезпечить надійне підключення до мережі, без лагів та гальмувань. Що особливо важливо при перегляді відео та ігор онлайн.

 
 

Надшвидкісна синхронізація даних

Три USB роз'єми дозволяють під’єднувати одразу кілька периферійних пристроїв або флешок. При цьому порти USB 3.0 забезпечують швидкість передавання даних до 5 Гбіт/с. Що значно прискорює процес передавання великих файлів.

 

Два картридери

Також хаб має слоти для SD і TF карт пам'яті максимальним об'ємом до 2 Тб. А оскільки працювати вони можуть одночасно, це позбавить вас від потреби відключення та повторного підключення носіїв.

 

Практичний. Компактний. Металевий

USB хаб McDodo – це надійний аксесуар преміального рівня. Його корпус з авіаційного алюмінію чудово розсіює тепло, запобігаючи перегріванню пристрою, а також гарантує високу міцність та довговічність. Тонке світлодіодне кільце служить індикатором і повідомляє, коли хаб готовий до роботи. А компактний розмір дозволяє брати його з собою куди завгодно.

  * Порт USB-C призначений тільки для зарядки, а не для передавання даних. Для досягнення максимально швидкого результату необхідно використовувати адаптер живлення з вихідною потужністю 100 Вт.

Характеристики

Основні характеристики

Тип перехідника
Доступні інтерфейси
Колір

Сірий

Найпопулярніші запити в категорії HUB USB McDodo HU-7730 8 в 1 (Gray)