Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді6

Apple iPad mini 2019 64Gb Wi-Fi (MUQW2) Space Gray

Код:641997
Архiв
Apple iPad mini 2019 64Gb Wi-Fi (MUQW2) Space Gray video preview
Apple iPad mini 2019 64Gb Wi-Fi (MUQW2) Space Gray фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 159 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

iPad mini - зовсім як великий

iPad mini ідеально поєднує у собі компактність та продуктивність — за це його і люблять. Тепер для любові з'явилося ще більше приводів. Процесор A12 Bionic з системою Neural Engine. Дисплей Retina 7,9 дюйма з технологією True Tone. І підтримка Apple Pencil, щоб вам було ще простіше прямувати за натхненням. Це все той же iPad mini, але тепер він вміє більше.

Компактний. Портативний. Кишеньковий

iPad mini неймовірно компактний і легкий, тому легко складе вам компанію, де б ви не знаходилися. Він важить менше 400 г при товщині 6,1 мм й чудово вміщується у кишеню або сумку. Його дуже зручно тримати у руці і можна швидко дістати з кишені, коли цього вимагатиме натхнення.

Під’єднуйтеся до мережі будь-якої миті. Прямісінько з iPad

iPad моделі Wi-Fi + Cellular дозволяє залишатися на зв'язку навіть поза зоною дії Wi-Fi. Все завдяки можливостям під’єднання до стільникових мереж. Таким чином можна працювати над презентацією прямо в дорозі, вести відеотрансляцію з вечірки або спілкуватися з близькими під час подорожі. І для цього не потрібно купувати довгостроковий тарифний план. Просто оберіть відповідну опцію прямо на своєму iPad.1

Продуктивність виходить за рамки розміру

Потужність та інтелект iPad mini забезпечуються процесором A12 Bionic з системою Neural Engine. Використовуючи технології машинного навчання, процесор швидко розпізнає закономірності, пропонує свої варіанти і вчиться на основі отриманого досвіду. Робота в Adobe Photoshop CC2, доповнена реальність, захопливі ігри з графікою консольного рівня — потужності вистачить на все.

Справа не в розмірі дисплея, а в якості пікселів

iPad mini оснащений чудовим дисплеєм 7,9 дюйма, який відображає понад 3 мільйони пікселів. Висока яскравість, широке колірне охоплення та покриття антивідблиску дозволяють використовувати iPad mini за будь-яких умов. Неважливо, що ви робите: читаєте книгу в парку або монтуєте відео вдома — зображення і текст завжди будуть виглядати максимально чітко та природно. А технологія True Tone автоматично налаштовує баланс білого з урахуванням освітлення, отже тепер кольори будуть виглядати ще натуральніше.

Будьте на зв'язку. Знімайте в HD. Грайте в AR

Камери на iPad mini дозволяють знімати приголомшливі фотографії та відео. І це далеко не все. Ви можете спілкуватися з друзями по FaceTime, сканувати документи, робити у них позначки або навіть планувати перестановку меблів за допомогою технологій AR (доповненої реальності).

Apple Pencil чудово вписується

Apple Pencil розкриває в iPad мільйон нових можливостей.3 З ним iPad mini перетвориться на неймовірно зручний цифровий блокнот. Робіть записи від руки, заповнюйте форми та підписуйте документи. Або підійдіть до справи творчо: робіть нариси й малюнки прямо на ходу.

iOS допоможе вам розкрити потенціал iPad

Завдяки iOS на компактному iPad mini можна виконувати завдання, які ви ставите перед iPad. Користуйтеся кількома додатками одночасно, переміщуйте файли простими жестами Multi-Touch, відкривайте улюблені програми з панелі Dock. А з додатком «Файли» весь ваш контент буде завжди під рукою.

Мільйон можливостей в одному iPad mini

На iPad mini встановлені чудові додатки Apple для повсякденних завдань — Фото, Карти, Повідомлення, Пошта, Safari та інші. А в App Store доступно ще більше мільйона додатків для iPad — серед них легко знайти необхідні саме вам. Монтуйте відео, спілкуйтеся у соціальних мережах, робіть нариси або поринайте у захопливі мережеві ігри.

Ідеальне місце для ваших фотографій, файлів та інших цінностей

Завдяки iCloud ваші фотографії, документи, нотатки та інші файли завжди оновлені і доступні на всіх ваших пристроях.4 А додаток «Файли» дозволяє працювати з файлами, що зберігаються як в iCloud Drive, так і на iPad mini.

Ваші дані належать лише вам

Як і всі продукти Apple, iPad mini розроблявся з урахуванням суворих вимог до захисту особистої інформації. Touch ID – це проста та надійна система аутентифікації на iPad mini. А за допомогою Apple Pay можна швидко та безпечно сплачувати за покупки. Просто доторкніться до датчика Touch ID – і готово.

Універсальний доступ. Підтримає кожного

Технології стають дійсно потужними, коли ними може користуватися кожен. Тому на iPad mini так багато можливостей для людей з порушеннями зору, слуху, здатності до навчання, а також зі складнощами у спілкуванні. Серед їх числа функція VoiceOver, яка озвучує те, що відбувається на екрані, та Switch Control, що дозволяє працювати з iPad mini, не торкаючись дисплея.

1Потрібен тарифний план передавання даних. Мережі 4G LTE та 4G LTE Advanced доступні не у всіх регіонах і не у всіх операторів зв'язку. Швидкість розрахована на основі теоретичної пропускної здатності і залежить від місцевих умов. Детальну інформацію про підтримку мереж LTE можна отримати у свого постачальника послуг.

2Adobe Photoshop CC для iPad виходить у 2019 році. Інтерфейс може бути змінений.

3iPad mini сумісний з Apple Pencil (1-го покоління). Продається окремо.

4Для роботи iCloud необхідний пристрій з підтримкою iCloud. Для деяких функцій потрібні iOS 12 та macOS Mojave. Для роботи деяких функцій потрібне підключення до мережі Wi-Fi. Деякі функції доступні не в усіх країнах та регіонах. Доступ до деяких служб обмежений 10 пристроями.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2048x1536

Захист скла

Так

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

1,6 ГГц

2,5 ГГц

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

2 Гб

Тип карти пам'яті

Ні

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Wi-Fi Direct

Ні

Bluetooth

5.0

Акумулятор

Швидка зарядка

Ні

Додаткові характеристики

Роз'єм ЗП

Lightning

Клавіатура в комплекті

Ні

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

300,5 г

Відгуків